10 Ocak 2009, Cumartesi 16:02:43

Fly Service, 2009’a “merhaba” dedi

13 yıldır Türkiye’de yabancı havayolu şirketlerinin genel satış acenteliğini yapan Fly Service, 2009’a Kız Kulesi’nde verdiği yemekle ‘merhaba’ dedi.
  • FLY SERVİCEYİ BU KADAR BÜYÜTMEYİN ALT TARAFI İKİ KATLI NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR BİNADA ÇALIŞANLARINA DEĞER VERİLMEYEN BİR ŞİRKET NE DERLER DIŞI SENİ İÇİ BENİ YAKAR CİNSLERDEN YANİ
  • Fly Service 10'larca yabancı ve yerli taşıyıcıya temsil-gözetim, GSA hizmeti veren kulvarında lider bir "Temsilci Firma" dır. Ayrıca Sarıgöl Turizm olarak turizm sektöründe de faaliyet göstermektedir. Bu arada SAYIN Commander'a : A380 operated etmek :)))) Özel İngilizce Ders Verilir : Müracaat Fly Service LTD.
  • 3-4 ufak rus şirketine temsilcilik yapan bir firma.Gören duyanda A380 operated ediyor sanar :)
  • Tek tanıdık sayın kuttaş ve sayın inan.. Diğerleri kimdir ? Acenta mı bu şirket. Bir açıklama yapsanız fena olmayacak. Havayolcular tanımıyor bu arkadaşlarımız
  • fly servis ne ki, ne iş yAPAR ÖGRENEBİLİRYİM ACİL
  • Bu fly service ne ola ki ? Rus charterların acentası falan mı ?
  • captanım tamda ben aklımdan gecırıodum sefa bey de her yerde die:)
  • Bu sefa bey'in de maşallah çıkmadığı yer yok. :)

Türkiye’de 60’a yakın yabancı havayolu şirketinin genel satış acenteliğini yürüten Fly Service, 2009 yılına çalışma arkadaşları ve havacılık sektörünün önde gelen isimleri ile Kız Kulesi’nde ‘merhaba’ dedi.

Fly Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl, 2008’in zor bir yıl olduğunu ve 2009’un da net görünmediğini ifade ederek, “Birlik ve bütünlüğümüzü pekiştirmek için böyle bir yemek düzenledik” dedi.

Gökhan Sarıgöl, yaptığı açıklamada, Fly Service olarak varolan çalışma ağlarını genişletmek istediklerini söyleyerek, gelecek planlarından bahsetti.

Fly Service’in çalıştığı bazı yabancı ve yerli firmalardan da söz eden Sarıgöl, Türkiye’nin her yerinde temsil ve gözetim hizmeti verdiklerini ifade etti.

Gökhan Sarıgöl, 3 binden fazla uçak maketi sahibi olduğunu belirterek, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hazırlandığını dile getirdi.

Ayrıntılar bu akşam saat 20:00’da Airport TV Ana Haber Bülteni’nde olacak.


fly

fly

Fly Service, 2009’a “merhaba” dedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
FLY SERVİCEYİ BU KADAR BÜYÜTMEYİN ALT TARAFI İKİ KATLI NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR BİNADA ÇALIŞANLARINA DEĞER VERİLMEYEN BİR ŞİRKET NE DERLER DIŞI SENİ İÇİ BENİ YAKAR CİNSLERDEN YANİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BluesTraveler ~ 15 yıl önce
Fly Service 10'larca yabancı ve yerli taşıyıcıya temsil-gözetim, GSA hizmeti veren kulvarında lider bir "Temsilci Firma" dır. Ayrıca Sarıgöl Turizm olarak turizm sektöründe de faaliyet göstermektedir. Bu arada SAYIN Commander'a : A380 operated etmek :)))) Özel İngilizce Ders Verilir : Müracaat Fly Service LTD.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
commander ~ 15 yıl önce
3-4 ufak rus şirketine temsilcilik yapan bir firma.Gören duyanda A380 operated ediyor sanar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçakçı ~ 15 yıl önce
Tek tanıdık sayın kuttaş ve sayın inan.. Diğerleri kimdir ? Acenta mı bu şirket. Bir açıklama yapsanız fena olmayacak. Havayolcular tanımıyor bu arkadaşlarımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzüntü ~ 15 yıl önce
fly servis ne ki, ne iş yAPAR ÖGRENEBİLİRYİM ACİL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyare ~ 15 yıl önce
Bu fly service ne ola ki ? Rus charterların acentası falan mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airlines ~ 15 yıl önce
captanım tamda ben aklımdan gecırıodum sefa bey de her yerde die:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 15 yıl önce
Bu sefa bey'in de maşallah çıkmadığı yer yok. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000