20 Şubat 2010, Cumartesi 08:06:31

Flugtag'da rekor kırmak istiyorlar

23 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek 2. Red Bull Flugtag organizasyonunda mucit ekipler aranırken, Ankara’dan Flying Türkiye grubu, rekora aday oldu.
  • Arkadaslara basarılar...Fakat bellırtmek ısterım kı Flyıng Turkeys "Ucan Hındıler" anlamına gelmektedır...Bızler Turkey kelımesının ıngılızcedekı "hındı" anlamını degıstırmek ıcın ugrasırken bu arkadasların bu ıfadeyı kullanması cok kotu olmus...Umarım bıraz duyarlılık gosterıp ısmını degıstırırler..Sonucta bu arkadaslar yurtdısında Turkey (Turkıye) adına Flyıng Turkeys (Ucan Hındıler) adıyla lanse edılecekler... Saygılar...

Bu yıl ikincisi yapılacak ‘Red Bull Flugtag’ için hazırlıklar başladı. 23 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul Caddebostan’da gerçekleştirilecek olan yarışma için yapacakları uçuş makineleri ile kendilerini altı metre yükseklikten atarak en uzun uçuş süresini yapmaya çalışacak ‘mucit pilotlar’ arandığı belirtildi.

Hedef: Rekor Kırmak

2008’de 23 ilden 586 kişinin başvurduğu ve 85 bin izleyici ile yine Caddebostan’da gerçekleştirilen ‘1’inci Red Bull Flugtag’a, Ankara’dan çok sayıda başvuru yapıldığı belirtildi. Bu başvurular arasından seçilen Ankaralı Flying Turkeys grubu 26.9 metrelik uçuşuyla en uzun mesafeli uçuşu gerçekleştirerek birinciliği aldı. Flying Turkiye grubunun üyesi Mustafa Eser, ‘2’nci Red Bull Flugtag’a da başvuru yaptıklarını ve yarışmada rekor kırmak istediklerini belirtti. Eser, şöyle dedi:

Keyifli bir deneyim

“İnsanların kendileri ile dalga geçerek eğlendikleri, fark yaratan organizasyonlar yurt dışında sürekli yapılıyor. Ben ve ekip arkadaşlarım Red Bull Flugtag’ı uzun süredir takip ediyorduk. Türkiye’de de gerçekleştirilecek olduğunu duyduğumuz an birinciliği kafamıza koymuştuk. Hayatımız boyunca unutamayacağımız keyifli bir deneyim oldu. ‘2 Red Bull Flugtag’ için hazırlıklarımız başladı. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra seçilirsek, uçuş makinemizi yapmaya hemen başlayacağız. Tüm katılımcılara bu yıl da iddialı olduğumuzu belirtmek istiyoruz.”

(Hürriyet)

Flugtag'da rekor kırmak istiyorlar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslara basarılar...Fakat bellırtmek ısterım kı Flyıng Turkeys "Ucan Hındıler" anlamına gelmektedır...Bızler Turkey kelımesının ıngılızcedekı "hındı" anlamını degıstırmek ıcın ugrasırken bu arkadasların bu ıfadeyı kullanması cok kotu olmus...Umarım bıraz duyarlılık gosterıp ısmını degıstırırler..Sonucta bu arkadaslar yurtdısında Turkey (Turkıye) adına Flyıng Turkeys (Ucan Hındıler) adıyla lanse edılecekler... Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000