21 Mayıs 2020, Perşembe 09:20:20

Flight Simülatör ne zaman piyasaya sürülecek?

Microsoft, en üst düzey kullanıcı deneyimi sunacak uçuş simülatörü programının beta tarihini duyurdu.
  • Bunu anca dede olunca pc ıma yükleyebilirim. Not. 24 yaşındayım.
  • Öncelikle simülasyonun beta sürümü Temmuz ortalarında çıkacakmış ancak 50 mbs İnternet hızı istiyor. Bana kalırsa bu simülasyon ülkemiz için fazla lüks kaçacak.
  • Ne simulatoru artık simulatör mu olur havacilik bitti ucaga binilmeyecek sektör coktu bosuna yapmayin boyle simülatörleri yahu. Artik at arabasina binlecek
  • Ne donanım yeter onu kurmaya ne de para? Ama piyasayı kavuracaktır gerçekçilikle. Reklamı yapılan ayarlarda kullanmak için nerdeyse ABD deki ppl ücretini bulacak donanım maliyeti çıkar. O yüzden şimdilik X-plane 11 devam.
  • Microsoft 67000 işçi çıkaracakmış.
  • duyurdu yazıyor ama haberde tarih goremedim ben mi goremedim?
  • Console a mi gelecek? Xbox one s var suan onda oynayabilirim demekki?
  • Airporthaber siz de haklısınız. Kimse bu haberleri okumuyor. Personel çıkarma, pilot maaşları, havayollarındaki dedikoduları okuyor herkes. Yüzlerce yorum yazılıyor işin içinde maaş olunca. Bu haberler yeterince hit almıyor.
  • Grafik açısından gerçeğe yakın olacak. Benim en merak ettiğim uçuş mekaniği ne derece gerçekci olacak. Bir de bu buna ne grafik kartı yeter, ne cpu, ne de Ram :( Üstüne bir de enviroment grafikleri online olacak. Çok sağlam bir networke ihtiyaç olacak.
  • Asrın lideri,damadı,ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve ekibi önderliğinde yerli ve milli olarak bunun daha kralını yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder evelallah,inşallah,maşallah hamdolsun,amin...

Microsoft, en üst düzey kullanıcı deneyimi sunacak uçuş simülatörü programının beta tarihini duyurdu. 

Microsoft Flight Simulator üzerindeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hangi platformlarla uyumlu olacağı daha duyurulmayan simülatör için kapalı beta (belirlenmiş kullancılara özel) sürümünün Windows PC kullanıcıları için geçerli olacak. Beta sürüm Temmuz 2020'de piyasaya sürülecek. 

WebTekno'da yer alan habere göre; Kullanıcıların ilk deneyimlerini gerçekleştireceği kapalı beta sürümü, Asobo Studios tarafından geliştiriliyor. Beta sürümünde kullanılacak olan sanal uçak Boeing 747-8i olarak kayıtlara geçti. Bu sanal uçak, dünyaca ünlü Boeing uçak şirketinin ortaklığıyla yapıldı.

Microsoft Flight Simulator, Microsoft tarafından geliştirilen en eski programlardan birinin yenilenmiş bir hâli. Programın içindeki detaylar, doğrudan Bing’deki 2 petabayt'tan daha büyük, devasa veri bloğundan çekiliyor. Söz edilen bu veri sunucusunun eş zamanlı olarak uydu görüntüleri sunabildiği belirtelim. Sunucunun doğrudan verileri hava yollarından çektiğini varsayıyoruz. Nitekim canlı olarak bağlantı sağlayıp hava trafiği hakkında bilgi alışverişinde bulunması, simülatörün kalite ve yeterliliğini saptayacak yönde.

Simülatör üzerinde çalışırken bu veritabanından veriler işlenecek. Kullanan kişininse eş zamanlı olarak gerçek dünya hava trafiğinin içinde olabileceğini ekleyelim. Zaten bu kadar yoğun bir iş yükünün altından kalkabilecek veritabanının 2 petabayt olacağını kestirmek çok zor görünmüyor. Çok kullanıcılı sistemi destekleyecek olan bu simülatör, sanal ve gerçek dünyanın birleşmesinden oluşarak en gerçekçi ve etkileşimi yüksek simülatör olacak.

Microsoft Flight Simulator için henüz kesin bir çıkış tarihi yok. Simülatörün hangi platformlar için geleceğini de bilmiyoruz ancak beklentilerimiz, Windows PC ve Xbox One platformlarına çıkacağı yönünde.

Flight Simülatör ne zaman piyasaya sürülecek?

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

—- ~ 4 yıl önce
Bunu anca dede olunca pc ıma yükleyebilirim. Not. 24 yaşındayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
50 mbs İnternet hızı ~ 4 yıl önce
Öncelikle simülasyonun beta sürümü Temmuz ortalarında çıkacakmış ancak 50 mbs İnternet hızı istiyor. Bana kalırsa bu simülasyon ülkemiz için fazla lüks kaçacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xplane 11 ~ 4 yıl önce
Ciddi misin yaa offfff desene hevesimiz kursağımızda kalacak
Hayir kardesim ~ 4 yıl önce
Ne simulatoru artık simulatör mu olur havacilik bitti ucaga binilmeyecek sektör coktu bosuna yapmayin boyle simülatörleri yahu. Artik at arabasina binlecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 4 yıl önce
Senin gibiler için EA Games Need For Speed'in at arabasının olduğu versiyonu çıkartıyormuş.
? ~ 4 yıl önce
Ne donanım yeter onu kurmaya ne de para? Ama piyasayı kavuracaktır gerçekçilikle. Reklamı yapılan ayarlarda kullanmak için nerdeyse ABD deki ppl ücretini bulacak donanım maliyeti çıkar. O yüzden şimdilik X-plane 11 devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flaş flaş ~ 4 yıl önce
Microsoft 67000 işçi çıkaracakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarih? ~ 4 yıl önce
duyurdu yazıyor ama haberde tarih goremedim ben mi goremedim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Temmuz 2020 yazıyo
Xbox one ~ 4 yıl önce
Console a mi gelecek? Xbox one s var suan onda oynayabilirim demekki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xbox ~ 4 yıl önce
Şuandaki xbox oyunu destekleyecek güçte değil yıl sonunda yeni Xbox piyasaya surecekler belki onunla oynamak mümkün olabilecek bende sabırsızlıkla bekliyorum
Özgür ~ 4 yıl önce
Konsola da gelecek. One X var bende de. Bakalım ücreti ne olacak?
DEN ~ 4 yıl önce
6000 tl verip x box one x aldım sadece bunun için, yurtdışı sitelerinde haziran 2020 yazıyor. Umarım gelir...
Yorum 2 ~ 4 yıl önce
Airporthaber siz de haklısınız. Kimse bu haberleri okumuyor. Personel çıkarma, pilot maaşları, havayollarındaki dedikoduları okuyor herkes. Yüzlerce yorum yazılıyor işin içinde maaş olunca. Bu haberler yeterince hit almıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum 1 ~ 4 yıl önce
Grafik açısından gerçeğe yakın olacak. Benim en merak ettiğim uçuş mekaniği ne derece gerçekci olacak. Bir de bu buna ne grafik kartı yeter, ne cpu, ne de Ram :( Üstüne bir de enviroment grafikleri online olacak. Çok sağlam bir networke ihtiyaç olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARALARI ~ 4 yıl önce
HAZIRLA
Retest ~ 4 yıl önce
En az 50mbit download istiyor zaten ama ekran kartı falan nolacak meçhul. Ben de hevesle bekliyorum doğrusu.
ekran kartı ~ 4 yıl önce
tavsiye ettikleri ekran kartı 20bin tl, bilginize...
Fs2020 ~ 4 yıl önce
En mantıklısı xbox. Pc kurmak bu dolar fiyatlarıyla çok pahalı.
Abartı ~ 4 yıl önce
Abartmanın anlamı yok 20 bin liralık ekran kartı ne? Şu an oyun için en iyi ekran kartı RTX 2080Ti onun da fiyatı 10 bin. Ancak 3 bin liralık GTX 1660Ti ekran kartı simülasyonun üstesinden gelir. Belki ayarları kısmak durumunda kalabilirsiniz ama 1660Ti her türlü rahat açar. Dünyada kaç kişide RTX 2080Ti sistem var adamlar bu kadar ağır yapmazlar satış için de öyle.
Eyyy microsoft ~ 4 yıl önce
Asrın lideri,damadı,ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve ekibi önderliğinde yerli ve milli olarak bunun daha kralını yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder evelallah,inşallah,maşallah hamdolsun,amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdurrahman ~ 4 yıl önce
Kininizde geberin haysiyetsizler,yapılan onca şeyi görmemek için kör olmak lazım ,size kalsaydık elli yıl geriden gelirdik ,her yapılan yeni şeye karşı çıkıp,sonra herkesten evvel kullanırsanız omurgasız mahluklar,aslında sizin karşı çıktığınız hükümet değil Müslümanlık sizi gidi kâfirler,sizin kafanızdaki yönetim iktidarda olsa bu yapılanları bırakın yapmayı hayalini bile kuramaz örümcek kafalılar,sizin medeniyetten anladığımız çıplaklık,kimin eli kimin cebinde sefil bı hayat Allah yok Kitap yok vesselam.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000