15 Temmuz 2020, Çarşamba 08:41:59

Flight Simulator 2020'nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

En gerçekçi uçuş simülasyonu olarak kabul edilen Microsoft Flight Simulator 2020, Türkiye fiyatları belli oldu.
  • Henüz öğrenciyim ama bunun demeyimini yaşamak için 1 hafta burnumu dişime takar, çalışır ve alırım. Aslında fiyatı normal de ülkemizde pahalı her şeyde olduğu gibi. Ama olsun, gene de alınır >3

uzun yıllardır havacılık tutkunlarının gözdesi. Microsoft'un da gözünde ayrı bir yeri olan ve bir oyundan çok bir uçuş simülasyona dönüşen Microsoft Flight Simulator'ın artık emekli olma zamanı geldi. Zira Microsoft, 2019 yılında düzenlediği E3 etkinliğinde 2020'nin dinamikleriyle güncellenmiş Microsoft Flight Simulator'ı görücüye çıkardı. Daha kaliteli grafiklere yer veren Microsoft Flight Simulator henüz satışa çıkmadı. Ancak Microsoft Flight Simulator'ın fiyatı ve çıkış tarihi şimdiden belirlendi.

İŞTE MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR'IN FİYATI

Microsoft web sitesinde paylaşılan bilgilere göre Microsoft Flight Simulator üç farklı versiyonla satışa çıkacak. Bu versiyonların adı Standart Edition, Deluxe Edition ve Premium Deluxe Edition olacak. Paketlerin fiyatı ise şöyle:

Microsoft Flight Simulator Standard Edition: 350 TL (20 uçak ve 30 havalimanı)
Microsoft Flight Simulator Deluxe Edition: 550 TL (5 ek uçak ve 5 ek havalimanı)
Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe Edition: 725 TL (10 ek uçak ve 10 ek havalimanı)

FLIGHT SIMULATOR 2020 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Microsoft Flight Simulator 2020, paylaşılan bilgilere göre 18 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulacak. Oyun şimdiden ön siparişe açıldı bile.

Flight Simulator 2020'nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Yorumlar

Alınır ~ 4 yıl önce
Henüz öğrenciyim ama bunun demeyimini yaşamak için 1 hafta burnumu dişime takar, çalışır ve alırım. Aslında fiyatı normal de ülkemizde pahalı her şeyde olduğu gibi. Ama olsun, gene de alınır >3

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 4 yıl önce
P.C olsa alırdım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000