02 Ağustos 2020, Pazar 10:50:38

Flight Simulator 2020 VR desteğiyle geliyor

Microsoft'un uzun süredir beklenen yeni uçuş simülatörü Microsoft Flight Simulator 2020 için geri sayım sürerken, oyunun VR desteği ile geleceği de öğrenildi.
  • Simulasyon olan hayatımız içinde bir pencere açarak bir simülasyona daha gerek yok.Hayatınızın bir dakikası bile sevdiklerinizle değerli.Hele ki sanal pilot olup da gercek pilotluk peşinde kosup da boyle bir dunya ekonomik krizinin ortasında sakın kendinizi rezil etmeyin.Gezin , tozun , eğlenin ve mutlu olun.Pandeminin sizi hapse soktuğu durumları sakın kendinizi bilerek ve isteyerek simülasyon ile sokmayın. Unutmayın; hissedebildiğiniz ve nefes aldığınız kadar bu hayatı yaşarsınız; hayatınızı 1 veya 0'a hapsetmeyin.
  • uçak uçurup sağa sola hocam hocam diye pilotluk taslayan sayısında ciddi artış bekleniyor
  • Bu simülatörü çalıştıracak bilgisayar için ppl ücretini gözden çıkarmak gerek.
  • Çözünürlükle gerçekçilik aramayın. Tek parça limonlu çay ya da suya çubuk tarçın isteme özelliği eklenirse asıl o zaman gerçekçi olur :)
  • Bizim ülkede 20 bin vermek gerekiyor bunu açabilmek için
  • Eskiden ortalama altı bilgisayar bile açardı ama yeni oyunla beraber bayağı salam bir bilgisayar gerekeçek gibi
  • ‘Pilotlarin bile bu oyunu kullandigi’ ibaresi yanlis. Hicbir profosyonel pilot evinde oturup da flight sim oynamaz, egitim alirken veya lisansini almis is ararken falan oynar cocujlar. Bir ise girip ucmaya basladiktan sonra insanin ne hali ne de vakti olur oyunlar icin.
  • Vr çozunurlugu de gercekteki gibi olsa tadindan yenmez

Microsoft'un uzun süredir beklenen yeni uçuş simülatörü Microsoft Flight Simulator 2020 için geri sayım sürerken, oyunun VR desteği ile geleceği de öğrenildi.

18 Ağustos tarihinde satışa sunulması beklenen ve DVD'leriyle oyuna sahip olmak isteyenlerin oyunu aldıklarında 10 DVD ile karşılaşacağı Flight Simulator 2020, pek çok havalimanı ve uçak modelini içeriyor. Oyundaki amaç, elbette uçuş deneyimini olabildiğince gerçekçi olarak oyuncuya sunabilmek. Pilotların dahi bu oyunu kullandığı düşünüldüğünde oyunun sunduğu deneyimi tahmin edebilirsiniz.

Diğer yandan oyunun çıkışına günler kala VR desteği sunacağı da öğrenildi. VR yani sanal gerçeklik teknolojisini kullanması planlanan oyunda VR başlıklarını kullanarak oyun deneyimi daha da iyileştirilebilecek.

HP'nin Türkiye'de de satışa sunmayı planladığı HP Reverb G2 ile tam uyumlu çalışması beklenen oyunun sunacağı deneyim ise şimdiden merak ediliyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Üç farklı sürümde satışa sunulması planlanan Microsoft Flight Simulator 2020'nin standart sürümü 350 TL'den alıcısına ulaşacak. Bu sürümde detaylıca tasarlanmış 20 uçak modeli ve 30 havalimanı bulunuyor. Oyunun 550 TL'lik Deluxe Edition ile 725 TL'lik Premium Deluxe Edition'ını alanlar ise çok daha fazla uçak modeline ve havalimanına sahip olabilecek.

Flight Simulator 2020 VR desteğiyle geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Eski Sanal pilot ~ 4 yıl önce
Simulasyon olan hayatımız içinde bir pencere açarak bir simülasyona daha gerek yok.Hayatınızın bir dakikası bile sevdiklerinizle değerli.Hele ki sanal pilot olup da gercek pilotluk peşinde kosup da boyle bir dunya ekonomik krizinin ortasında sakın kendinizi rezil etmeyin.Gezin , tozun , eğlenin ve mutlu olun.Pandeminin sizi hapse soktuğu durumları sakın kendinizi bilerek ve isteyerek simülasyon ile sokmayın. Unutmayın; hissedebildiğiniz ve nefes aldığınız kadar bu hayatı yaşarsınız; hayatınızı 1 veya 0'a hapsetmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keyboard pilots ~ 4 yıl önce
uçak uçurup sağa sola hocam hocam diye pilotluk taslayan sayısında ciddi artış bekleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
Bu simülatörü çalıştıracak bilgisayar için ppl ücretini gözden çıkarmak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stewardınız ~ 4 yıl önce
Çözünürlükle gerçekçilik aramayın. Tek parça limonlu çay ya da suya çubuk tarçın isteme özelliği eklenirse asıl o zaman gerçekçi olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 4 yıl önce
:)
Kpt ~ 4 yıl önce
Zorunamı gitti..
... ~ 4 yıl önce
Bizim ülkede 20 bin vermek gerekiyor bunu açabilmek için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güçlü PC ~ 4 yıl önce
Eskiden ortalama altı bilgisayar bile açardı ama yeni oyunla beraber bayağı salam bir bilgisayar gerekeçek gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 4 yıl önce
Çok salam gerekeçek :)
In reality ~ 4 yıl önce
‘Pilotlarin bile bu oyunu kullandigi’ ibaresi yanlis. Hicbir profosyonel pilot evinde oturup da flight sim oynamaz, egitim alirken veya lisansini almis is ararken falan oynar cocujlar. Bir ise girip ucmaya basladiktan sonra insanin ne hali ne de vakti olur oyunlar icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320fo ~ 4 yıl önce
gayette oturup oynuyorum. oynayan birçok insanda var. fikrinizi kendinize saklayın.
Pmdg ~ 4 yıl önce
Kış sezonu gelmesiyle azalan uçuşlara bir de pandemi eklenince mecbur ben de oynadım. Profesyonel olmasa da birçok prosedürü tekrarladım. Bence kendime faydası olduğu kanaatindeyim. Pmdg 737 eklentisini tavsiye ederim.
Fo ~ 4 yıl önce
Evet oynayamayız da sebebi başka ama. Bu maaşlarla ne oyun alırız ne de oyunu çalıştıracak bilgisayar.
Nasil oynamaz.. ~ 4 yıl önce
Cilginsin sen. Ben oynuyom.
FO 320 ~ 4 yıl önce
MCDU setleri olsun gerçekçiliği olsun hala oynuyorum çok da seviyorum...
Yanlış ~ 4 yıl önce
Akademiye başvurduğumda flight sim x oynardım. Fikirlerinizde haksızsınız. Kaptanlığımı alalı çok oldu ama her yeni aldığım bilgisayara aynı oyunu, yükleyip devam ettim bu oyunu da alacağım.
320 fo’ya ~ 4 yıl önce
Siz herhalde bilgisayar oyunu oynaya oynaya kendinizi gwrcekten Airbus FO’su sanmissiniz. Yillardie ben hic gormedim ayda 70-110 saat ucan bir pilotun bos vakitkerinde de flight sim oynadigini. Bilgisayar karsisina otursa bile gider baska oyun oynar. Gercegini ucuran adam oyununu ne yapsin yahu. Bu oyunlar ‘wanna be pilot’ lar icin, sizin gibi :)
320ye ~ 4 yıl önce
Bilgisayarda değil de playstation da oyun oynuyorum. O da ya nba ya da read dead redemption filan. Bilgisayarı açıp flight simulator oynamadım yıllardır. Belki world of Warcraft o da 3-4 sene öncesine kadar. Demem o ki, hergün gerçeğini yaşadığım birşey evde oynamam. Eve is getirmem...
b787 ~ 4 yıl önce
gayet uçuyorum ben de fsx 787'de. ayda 50 saat bizde.
flightsimlabs ~ 4 yıl önce
uçarken hiç vakit olmuyordu da pandemi günlerinde yine bolca oynuyorum sizin tabirinizle.ils raw datadan tutun da tek motora kadar sid,star uygulama.airbusçılara flightsim labsın 320 sini tavsiye ederim prepar3dv4 ile.
Meslek aşkı ~ 4 yıl önce
Mesleğini, havacılığı aşkla yapıyorsan uçaktan iner eve gider bir de flight sim atarsın uyumadan önce. Boş gününde ya vfr, ya planör, ya RC. Ama “bu işte çok para var” diyip havacılıkla alakan yokken kursla akademiyle pilot olduysan o başka. Yorgun argın eve gelir, boş gününde gökte uçak görsen kafanı çevirirsin. Nosyon meselesi. 15000 saat oldu log’da, geniş gövdede mesul kaptanım. Hala her bilgisayarıma flight sim kuruludur. Gerçek uçuşta da iniş kalkış hala aynı heyecan. Havacılık aşktır, bilmeyen anlamaz..
Cavidan ~ 4 yıl önce
Vr çozunurlugu de gercekteki gibi olsa tadindan yenmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000