08 Aralık 2022, Perşembe 13:32:37

Flight Simulator 10 milyon kullanıcıya ulaştı

Microsoft'un Asobo Studio ile ortaklaşa geliştirip Xbox Game Studios ile ortaklaşa yayıncılığını yaptığı uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator, 10 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı.
  • Binlerce saat ucus yaptım, kazandıklarımı hep eğitimime harcadım, önce üniversite bitirdim sonra ingilizce kurslarına gittim yıllarca, ielts aldım, ardında modular cpl atlp kredilendirmemi aldım, 5 yıldır havayolu pilotuyum, oyun isteyene oyun hayal kurmak isteyene hayaldir.asla pes etmeyin hayal kurun, fedakarlık edin, en sevdikleriniz en zor zamanınızda yanınızda olmasa bile, arkadaşlarınız sizle dalga geçse bile hayallerinizin peşinden koşun.,bu işin sonunda size gülenler dalga geçenler size saygı duymak zorunda kalıyor, en büyük keyif bu genç kardeşlerim, azimle hayallerinizin peşinden koşun,kimseyi dinlemeyin.
  • Çıktığı andan itibaren satın almıştım. Öncelikle bunu oynamak için öyle ahım şahım sisteme gerek yok. GTX 1660 Ti akran kartlı bir sistem bile bunu rahatlıkla oynatır. Zaten geçen yıl performans güncellemesinden gelmişti.Kabaca 10 bin liralık bir makine ile bu sistem güzel ayarlarda rahatlıkla oynanır. Ancak simülasyon içindeki uçaklar gerçekten vasat. Boeing 787-10'da ciddi bug sorunları vardı. A320'de otomatik pilot bazen atıyordu ve kafasına göre hareketler yapıyordu. Lakin yakın zamanda PMDG'nin Boeing 737 paketi çıktı. Simülasyoncular için harika oldu. Gerçeği pek de aratmayan mükemmel bir simülasyon.
  • Ancak full gereksinimleri karşılayacak donanıma sahip olmak hemen hemen bir ppl masrafı.
  • ben eğitim amaçlı evde flightsimlabs ın airbusını p3dv4 de kullanıyorum takılma sorunu pek olmuyor.bazı simler grafik açısından çok iyi.ben eski flight simulator x de çok sorun yaşamıştım.

Microsoft'un Asobo Studio ile ortaklaşa geliştirip Xbox Game Studios ile ortaklaşa yayıncılığını yaptığı uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator, 10 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Gerçek zamanlı görüntüler alarak dünyanın dört bir yanını uçakla dolaşabileceğiniz uçuş simülatör oyunu Microsoft Flight Simulator, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile 10 milyon oyuncuya ulaşmanın sevincini yaşıyor.

MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR 10 MİLYON OYUNCUYA ULAŞTI

Gamegar'da yer alan bilgilere göre; Microsoft Flight Simulator, bir başka önemli kilometre taşını geçtiğini duyururken Ağustos 2020'deki lansmanından bu yana 10 milyon kullanıcıya ulaştı. Bu süre zarfında 500 milyon uçuş, 40 milyar mil yolculuk, dünya etrafında 10 milyon seyahate eş değer ve dünyadan güneşe gidiş dönüş 200 seyahate eş değer yolculuğun yapıldığı bildirildi.

Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X|S ve Xbox Game Pass, PC Game Pass, Windows ve Steam yüklü bilgisayarlarda ve Xbox One ile Xbox Cloud Gaming aracılığıyla desteklenen cep telefonlarında, tabletlerde ve daha düşük özellikli bilgisayarlarda oynanabilir.

Flight Simulator 10 milyon kullanıcıya ulaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Binlerce saat ~ 1 yıl önce
Binlerce saat ucus yaptım, kazandıklarımı hep eğitimime harcadım, önce üniversite bitirdim sonra ingilizce kurslarına gittim yıllarca, ielts aldım, ardında modular cpl atlp kredilendirmemi aldım, 5 yıldır havayolu pilotuyum, oyun isteyene oyun hayal kurmak isteyene hayaldir.asla pes etmeyin hayal kurun, fedakarlık edin, en sevdikleriniz en zor zamanınızda yanınızda olmasa bile, arkadaşlarınız sizle dalga geçse bile hayallerinizin peşinden koşun.,bu işin sonunda size gülenler dalga geçenler size saygı duymak zorunda kalıyor, en büyük keyif bu genç kardeşlerim, azimle hayallerinizin peşinden koşun,kimseyi dinlemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her isin basinda bir hayal var ~ 1 yıl önce
Size katiliyorum,Ben Ucak Teknisyeniyim,kardesim ile benim aramizda 5 yas var,o kucuklugumuzde flight simulator oynardi devamli ben de tamir islerine cok duskundum,o simdi THY de Kaptan pilot ben de Ucak Teknisyeniyim
Simülasyon ~ 1 yıl önce
Çıktığı andan itibaren satın almıştım. Öncelikle bunu oynamak için öyle ahım şahım sisteme gerek yok. GTX 1660 Ti akran kartlı bir sistem bile bunu rahatlıkla oynatır. Zaten geçen yıl performans güncellemesinden gelmişti.Kabaca 10 bin liralık bir makine ile bu sistem güzel ayarlarda rahatlıkla oynanır. Ancak simülasyon içindeki uçaklar gerçekten vasat. Boeing 787-10'da ciddi bug sorunları vardı. A320'de otomatik pilot bazen atıyordu ve kafasına göre hareketler yapıyordu. Lakin yakın zamanda PMDG'nin Boeing 737 paketi çıktı. Simülasyoncular için harika oldu. Gerçeği pek de aratmayan mükemmel bir simülasyon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok iyi yazılım ~ 1 yıl önce
Ancak full gereksinimleri karşılayacak donanıma sahip olmak hemen hemen bir ppl masrafı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 1 yıl önce
Çok abarttınız PPL masrafı yok ATPL masrafı. 10 bin liralık makine rahat oynatıyor bunu. 4K oynayacağım dersen RTX 3080'li sistem altından kalkar rahat. O sistemler de 30-40 bin lira.
p3dv4 ~ 1 yıl önce
ben eğitim amaçlı evde flightsimlabs ın airbusını p3dv4 de kullanıyorum takılma sorunu pek olmuyor.bazı simler grafik açısından çok iyi.ben eski flight simulator x de çok sorun yaşamıştım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000