26 Nisan 2021, Pazartesi 19:55:33

FLAŞ! Türk Hava Yolları'nda Aykut Alpa görevden alındı

Türk Hava Yolları'nda (THY) flaş bir kararla Uçuş İşletme'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Alpa görevden alındı.
  • Alpa’nın güvendiğii dağlara kar mı yağmış:)))))) Belli ki Baran kaptan hem başarılı hem de egosuz. Başarılar...
  • bu sayede b737 nin görevleri ikiye bölünüp yarısı 320 verilince bu kadar şikayet ediyorsanız hepsi 737 de iken 737 ciler ne yapmalıydı, intiharmı etseydiler.
  • varlığı ile yokluğu arasında fark yoktu, iyi oldu tarih tekerrür etti. Hiç birşey yapmadan giden ikinci adam oldu. A.B.dan sonra tabiki.
  • A Alpa cok ah aldin kaptan,yolun acik olsun diyemiycem,Baran kaptan ise tam yerini bulmus,hayirli olsun..Kimin akrabasi oldugu onemli degil.uzun yillardir THY de guzel gorevler yaptigini biliyoruz..
  • Zira o cuzdan, hic yakisik almamisti Zira Kisi kendinden bilir isi :)
  • Emip planlamadan ricamiz bu alinan arkadasi lutfen bir Dakar yada Lagos git gele gonderin arkasindan birde Honkong veya Cin herhangi bir meydana yatiya gonderin
  • 10 numara 5 yıldız. Babası Fethi abi gibi kral adamdır. Şuraya yazıyorum. Adam oğlu adamdır. Beyefendi, insan, çalışkan, yardımsever. Yetmez kardeşimize, Yönetim Kurulu Başkanlığı yakışır. THY nin tek kurtuluşu bu kardeşimiz. Herkes bunu böyle bilsin.
  • aykutcum hadi bi harici kontrole in bakiim
  • sen sıkıntıya çözüm bulunurken 320nin uçuşlarına neler yapıldı farkında değilsin sanırım. adalet sağlamak, ağlayana (ki haklı 37ciler hiç lafım yok) derman olmak yerine karşılaştırılanı yerin dibine sokup mu oluyor? pandemiden önce ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz. 17 gece limiti varken 5 ay üst üste 16 gece uçtum, 12 kare yatı yaptım. tek örnek değilim bu arada filoyu komple bu hale getirdi. bazıları da 'oh ne güzel bize patladıysa onlara da patlasın' kafasında.
  • Her şerde bir HAYR

Türk Hava Yolları'nda (THY) flaş bir kararla Uçuş İşletme'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Alpa görevden alındı. Alpa'nın yerine Baran Gülbaran getirildi. 

THY Uçuş Eğitim Başkanı olarak görev yapan Sorumlu Kaptan Pilot Baran Gülbaran'ın Uçuş İşletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı THY tarafından duyuruldu. 

Öte yandan Baran Gülbaran'dan boşalan Uçuş Eğitim Başkanlığı'na da Eğitim Müdürü (777 filo) Murat Gökkaya getirildi.

Baran Gülbaran kimdir?

2008 yılından beri THY'de görev yapan Baran Gülbaran, hali hazırda uçuş işletme başkanı olarak görev yapıyordu.

Uzun bir süredir kaptan eğitimlerindeki başarısıyla adından söz ettiren Gülbaran, THY Ekip Planlama Başkanı olarak 3 yıl süreyle görev yaptı.

Daha sonra Uçuş Eğitim Başkanı olarak görev alan Gülbaran, bugün de Aykut Alpa'nın yerine Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

FLAŞ! Türk Hava Yolları'nda Aykut Alpa görevden alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (101)

Hadi bye ~ 3 yıl önce
Alpa’nın güvendiğii dağlara kar mı yağmış:)))))) Belli ki Baran kaptan hem başarılı hem de egosuz. Başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ff ~ 3 yıl önce
bu sayede b737 nin görevleri ikiye bölünüp yarısı 320 verilince bu kadar şikayet ediyorsanız hepsi 737 de iken 737 ciler ne yapmalıydı, intiharmı etseydiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alpa ~ 3 yıl önce
varlığı ile yokluğu arasında fark yoktu, iyi oldu tarih tekerrür etti. Hiç birşey yapmadan giden ikinci adam oldu. A.B.dan sonra tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gulan ~ 3 yıl önce
A Alpa cok ah aldin kaptan,yolun acik olsun diyemiycem,Baran kaptan ise tam yerini bulmus,hayirli olsun..Kimin akrabasi oldugu onemli degil.uzun yillardir THY de guzel gorevler yaptigini biliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cuzdaninida al giderken :)) ~ 3 yıl önce
Zira o cuzdan, hic yakisik almamisti Zira Kisi kendinden bilir isi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rica ~ 3 yıl önce
Emip planlamadan ricamiz bu alinan arkadasi lutfen bir Dakar yada Lagos git gele gonderin arkasindan birde Honkong veya Cin herhangi bir meydana yatiya gonderin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baran ~ 3 yıl önce
10 numara 5 yıldız. Babası Fethi abi gibi kral adamdır. Şuraya yazıyorum. Adam oğlu adamdır. Beyefendi, insan, çalışkan, yardımsever. Yetmez kardeşimize, Yönetim Kurulu Başkanlığı yakışır. THY nin tek kurtuluşu bu kardeşimiz. Herkes bunu böyle bilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 3 yıl önce
aykutcum hadi bi harici kontrole in bakiim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 ~ 3 yıl önce
sen sıkıntıya çözüm bulunurken 320nin uçuşlarına neler yapıldı farkında değilsin sanırım. adalet sağlamak, ağlayana (ki haklı 37ciler hiç lafım yok) derman olmak yerine karşılaştırılanı yerin dibine sokup mu oluyor? pandemiden önce ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz. 17 gece limiti varken 5 ay üst üste 16 gece uçtum, 12 kare yatı yaptım. tek örnek değilim bu arada filoyu komple bu hale getirdi. bazıları da 'oh ne güzel bize patladıysa onlara da patlasın' kafasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
" biz " ? Diyene ~ 3 yıl önce
Her şerde bir HAYR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
" Fransada Yaşayan Fransız " ~ 3 yıl önce

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000