07 Şubat 2019, Perşembe 17:44:31

FLAŞ | İstanbul Havalimanı'na taşınma yine ertelendi

Daha önce iki kez ertelenerek 3 Mart’ta taşınılacağı açıklanan İstanbul Havalimanı için bu kez Nisan ayı iddiası ortaya atıldı.
  • bu işi türk hava yolları bu hale getirdi. taşınmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. dhmi yi de zarara uğratıyorlar. thy kendine çeki düzen vermediği müddetçe daha çok sıkıntı yaşarız. yazık milyar dolarlar bir havayolu şirketine kurban ediliyor.
  • baba nbr :)
  • ıga havalımanı işini bitirmiş bı gıtmek kaldı nedense korkuyorlar gıtmemek için ayaklarını yere suruyorlar inşallah 3 martta acılır da istemeyenlerın burnu yere surulur
  • Domates, biiiber, Patlıcaaan!! Dış güçler taşınmayı engelliyor. Bu işin arkasında Lufthansa var...taşınmayı erteleyen yetkililer kripto olabilir...hökümeti zor durumda bırakmaya çalışıyorlar...beka sorunu bu...
  • SAW ikinci pisti tamamlamasa burası net ölü yatırım. Birileri SAW'ı ikinci pist ve metro için sabote mi ediyor acaba ?
  • Gordugunuz gibi yine biz hakliyiz, size demistik o proje o tarihte bitmez diye. Milleti yine kandirdiniz. Bakalim nisan da olacak mi .
  • Londra dediğin yerde refah var, para var, insanlar akşam çayına Paris e uçuyor. Senin İstte yaşayıp deniz görmeyen, Sefaköyde yaşayıp uçak görmeyen vatandaşın var.
  • Ankara da da yok be gardaşım yıllardır, çocuklar perişan
  • Dünyanın en büyük boş hava limanı....... İGA ile hizmetinizdeyiz:))
  • En son valilik toplantısında iga nın havalimanı mülki amirliğini kendisine istemesi,Daha önce ufak tefek havalimanı işletip bu kadar büyük bir havalimanını hangi tecrübeyle işleteceği,Transit yolcuların veya uçuşu iptal,veya uzun süre rötara uğramıi yolcunun şehiriçinde bir hotele yerleştirilip istanbul esnafına katkısı,Devletin her sene bu garanti ücreti emekliye,öğrenciye,halka dağıtmaktan vazgeçmesi , en kötüsü ise sürekli dövize müdahale edilen ve kurun bir nebze düşmesine parayı buraya garanti ücret verecek olması çok üzücü.

Daha önce iki kez ertelenerek 3 Mart’ta taşınılacağı açıklanan İstanbul Havalimanı için bu kez Nisan ayı iddiası ortaya atıldı.

29 Ekim’de açılışı yapılan ancak taşınması önce 31 Aralık’a daha sonra 3 Mart’ta ertelenen İstanbul Havalimanı için yeni taşınma tarihi Nisan oldu. Henüz tarih konusunda resmi bir açıklama yapılmasa da Airporthaber’in edindiği bilgiye göre Nisan ayı için kanaat ortaya konuldu..

Kararın alınmasında seçim çalışmalarının etkili olduğu öğrenilirken, 31 Mart’taki yerel seçimlerin ardından taşınmanın gerçekleşeceği kaydedildi.

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın da taşınma tarihine göre planlarını revize ettiği öğrenildi.

©AirportHaber ÖZEL

FLAŞ | İstanbul Havalimanı'na taşınma yine ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (290)

thy ~ 5 yıl önce
bu işi türk hava yolları bu hale getirdi. taşınmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. dhmi yi de zarara uğratıyorlar. thy kendine çeki düzen vermediği müddetçe daha çok sıkıntı yaşarız. yazık milyar dolarlar bir havayolu şirketine kurban ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faster ~ 5 yıl önce
baba nbr :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marko ~ 5 yıl önce
ıga havalımanı işini bitirmiş bı gıtmek kaldı nedense korkuyorlar gıtmemek için ayaklarını yere suruyorlar inşallah 3 martta acılır da istemeyenlerın burnu yere surulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patlıcan... ~ 5 yıl önce
Domates, biiiber, Patlıcaaan!! Dış güçler taşınmayı engelliyor. Bu işin arkasında Lufthansa var...taşınmayı erteleyen yetkililer kripto olabilir...hökümeti zor durumda bırakmaya çalışıyorlar...beka sorunu bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 5 yıl önce
SAW ikinci pisti tamamlamasa burası net ölü yatırım. Birileri SAW'ı ikinci pist ve metro için sabote mi ediyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tbt ~ 5 yıl önce
tamamlarsa
Yine hakliyiz ~ 5 yıl önce
Gordugunuz gibi yine biz hakliyiz, size demistik o proje o tarihte bitmez diye. Milleti yine kandirdiniz. Bakalim nisan da olacak mi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PAra PAra Para ~ 5 yıl önce
Londra dediğin yerde refah var, para var, insanlar akşam çayına Paris e uçuyor. Senin İstte yaşayıp deniz görmeyen, Sefaköyde yaşayıp uçak görmeyen vatandaşın var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müreffeh ~ 5 yıl önce
... Sömürgeci Londra'da sokak dilencilerini gördün mü, one pound please, diyorlar....Londra'nın % 36'sı ülke dışından gelen muhacır,biliyorsun?
ESB ~ 5 yıl önce
Ankara da da yok be gardaşım yıllardır, çocuklar perişan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıkkkk ~ 5 yıl önce
Dünyanın en büyük boş hava limanı....... İGA ile hizmetinizdeyiz:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 5 yıl önce
En son valilik toplantısında iga nın havalimanı mülki amirliğini kendisine istemesi,Daha önce ufak tefek havalimanı işletip bu kadar büyük bir havalimanını hangi tecrübeyle işleteceği,Transit yolcuların veya uçuşu iptal,veya uzun süre rötara uğramıi yolcunun şehiriçinde bir hotele yerleştirilip istanbul esnafına katkısı,Devletin her sene bu garanti ücreti emekliye,öğrenciye,halka dağıtmaktan vazgeçmesi , en kötüsü ise sürekli dövize müdahale edilen ve kurun bir nebze düşmesine parayı buraya garanti ücret verecek olması çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000