02 Aralık 2019, Pazartesi 10:43:21

Flamingo uçağı pistten çıktı

Bahamalar merkezli Flamingo Air'e ait Beech 99 tipi yolcu uçağı pistten çıktı.
  • Bu özel jetler için özellikle emekli jet pilotlarını tavsiye ediyorum. Yıllarca tek başına uçmuş bu pilotlar küçük jetlere daha uygun görünüyor. Sivil havacılık açısından daha az kontrol daha yüksek teknoloji içeren özel jetler çok fazla kaza yapıyor. Bunun nedeni kişi sayısının az olmasından kaynaklanan kontrol eksikliği. Hemen itiraz edecekler biliyorum lakin çok kısa zamalarda çabuk reaksiyon gerektiren bu uçaklar için düşünmek için fazla zaman olmuyor, aynı zamanda emniyet için gerekdiğinde patronla kavga etmek de gerekiyor.

Bahamalar merkezli Flamingo Air'e ait Beech 99 tipi yolcu uçağı pistten çıktı.

Flamingo Air’e ait Beech 99 tipi uçak Bahamalar Exuma, Black Point Havaalanına (MYEB) iniş yaptıktan sonra pistten çıkarak çim zemine daldı.

Sağ iniş takımındaki arıza sebebiyle pistten çıkan uçakta 12 yolcu ve iki pilot bulunuyordu. Uçağın kanat ve burun kısmı zarar görürken, olayda yaralanan olmadığı açıklandı. 

Flamingo uçağı pistten çıktı

Yorumlar

Türk Pilotu ~ 4 yıl önce
Bu özel jetler için özellikle emekli jet pilotlarını tavsiye ediyorum. Yıllarca tek başına uçmuş bu pilotlar küçük jetlere daha uygun görünüyor. Sivil havacılık açısından daha az kontrol daha yüksek teknoloji içeren özel jetler çok fazla kaza yapıyor. Bunun nedeni kişi sayısının az olmasından kaynaklanan kontrol eksikliği. Hemen itiraz edecekler biliyorum lakin çok kısa zamalarda çabuk reaksiyon gerektiren bu uçaklar için düşünmek için fazla zaman olmuyor, aynı zamanda emniyet için gerekdiğinde patronla kavga etmek de gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000