24 Ocak 2009, Cumartesi 13:03:45

Fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi

Fransa'nın güney batısını etkisi altına alan şiddetli fırtına, yaklaşık bir milyon haneyi elektriksiz bıraktı.
  • Toulous'dan görev gereği bugün dönmemiz gerekirken, şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle gidemedik. Fırtanın şiddeti yüzünden havaalanı yanındaki inşaat halindeki bir binanın izolasyon yünlerinin uzun süre havada savrulması nedeniyle, havaalanına giriş ve çıkışlar yasaklandı. Şu an itibariyle yaklaşık 6 saattir havaalanında bekliyoruz, paris'e en erken giden uçağa binebilmemiz için 3.5 saat daha beklememiz gerekiyor. Mahsur kaldık velhasıl :)

Fransa'nın güney batısında etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle bölgedeki uçak seferleri iptal edildi. Güvenlik nedeniyle iptal olan uçuşlar yüzünden bir çok yolcu mağdur olurken, fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından seferlerin tekrar normale döneceği açıklandı.

Fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi

Yorumlar

TK ~ 15 yıl önce
Toulous'dan görev gereği bugün dönmemiz gerekirken, şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle gidemedik. Fırtanın şiddeti yüzünden havaalanı yanındaki inşaat halindeki bir binanın izolasyon yünlerinin uzun süre havada savrulması nedeniyle, havaalanına giriş ve çıkışlar yasaklandı. Şu an itibariyle yaklaşık 6 saattir havaalanında bekliyoruz, paris'e en erken giden uçağa binebilmemiz için 3.5 saat daha beklememiz gerekiyor. Mahsur kaldık velhasıl :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000