13 Temmuz 2016, Çarşamba 21:13:11

Fırtına çıktı uçaklar çarpıştı

Beyaz Rusya'nın başkenti Minsk'te bulunan havalimanında fırtına nedeniyle iki uçak çarpıştı.
  • yazık olmuş uçaklara
  • Doga ana yine gücünü hatırlattı. Oyuncak gibi fırlatmış kaç tonluk uçakları, tabi kaldırma kuvveti de yardımcı olmuş.
  • Eksper ve sigorta sirketine bayagi bir is cikti.
  • Ulaştırma bakanı hemen istifa etmeli
  • Dünyanın en büyük şarap üreticilerinden biri opan Beyaz Rusya'nın böyle bir doğal felaket yaşaması şaşırtıcı değil. O üzüm bağlarını helaliyle kullansalar bunlar olmaz!
  • Gördünüz gibi böyle isi sadece Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan yapar. Ayakkabi kutusunda saklar paralari, firlatar ucaklari. Öyle degil mi? O firtinayi kendi sarayinde yapmis olmasin? HAINLER
  • bilen abilerime soruyorum, böyle berbat havalarda uçakların burunlarının havalanmaması için bir tedbir varmıdır yoksa takozları koyup gidiyormuyuz napıyoruz?

Beyaz Rusya'nın başkenti Minsk'te bulunan havalimanında fırtına nedeniyle iki uçak çarpıştı.

Beyaz Rusya'da bugün etkili olan yağış ve fırtına havalimanında büyük hasara yol açtı. Başkent Minsk Havaliamanı'nda iki uçak fırtınanın etkisiyle çarpıştı, küçük uçaklada ise büyük hasar meydana geldi.

Belavia Airlines'ın Boeing B737-300 tipi yolcu uçağı ile Ruby Star Air Carrier şirketine ait Antonov An-12 tipi kargo uçağı fırtınanın etkisiyle sürüklenerek birbirine çarptı. Çarpışma sırasında Belavia Havayolları uçağında yolcu olmadığı, olayda yaralanan kimse bulunmadığı belirtildi.

Minsk Havalimanı terminal binasında da büyük hasara yol açan fırtına, havalimanındaki küçük uçakların kuyruklarının kırılması ve ters dönmesine yol açtı.









Fırtına çıktı uçaklar çarpıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

teknisyen ~ 8 yıl önce
yazık olmuş uçaklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 8 yıl önce
Doga ana yine gücünü hatırlattı. Oyuncak gibi fırlatmış kaç tonluk uçakları, tabi kaldırma kuvveti de yardımcı olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rai ~ 8 yıl önce
Fırtınayı doğa anan mı çıkardı?
Sigorta ~ 8 yıl önce
Eksper ve sigorta sirketine bayagi bir is cikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 8 yıl önce
Ulaştırma bakanı hemen istifa etmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 8 yıl önce
Dünyanın en büyük şarap üreticilerinden biri opan Beyaz Rusya'nın böyle bir doğal felaket yaşaması şaşırtıcı değil. O üzüm bağlarını helaliyle kullansalar bunlar olmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erhan ~ 8 yıl önce
Biraz Internete girsen Beyaz Rusya'nın üretimde ilk yirmiye girmediğini görebilirsin.http://www.hurriyet.com.tr/dunyanin-en-buyuk-sarap-ureticisi-yine-italya-40007525. O zaman büyük üreticilerin başına bir süre bela gelmesi gerek. Ancak belalar fazla şarap üretmediğimiz halde Ülkemizin başına geliyor. Biraz bilim ve aklınla hareket et
Mal %50 ~ 8 yıl önce
3 yıl Beyaz Rusyada 7,5 yıl Ukrayda yaşadım ilk defa senden öğrendim ha Moldova desen bir nebze....Bir de bu olanlardan haz alıyorsun eminim 99 yılındada Baban Deden aynı şeyleri Türkiye'de Türkler için demişti Allahım koyun sevicileri sizi..
Arkadaslar ~ 8 yıl önce
Gördünüz gibi böyle isi sadece Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan yapar. Ayakkabi kutusunda saklar paralari, firlatar ucaklari. Öyle degil mi? O firtinayi kendi sarayinde yapmis olmasin? HAINLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qwe ~ 8 yıl önce
bilen abilerime soruyorum, böyle berbat havalarda uçakların burunlarının havalanmaması için bir tedbir varmıdır yoksa takozları koyup gidiyormuyuz napıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
Cessna 172 vb. uçakları Hezarfen'de yerdeki kancalara halatlarla bağladıklarını görmüştüm ama büyük uçaklarda öyle bir şey yok diye biliyorum. Ben de merak ettim, bilenler aydınlatsın lütfen.
khn ~ 8 yıl önce
Böyle havalarda tüm tekerler takozlanır, ağırlık olsun diye yakıt alınır. Yere bağlanacak kadar rüzgar olduğunda, bağlayacak insanlar da uçacağından pratik değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000