20 Nisan 2011, Çarşamba 08:34:38

FIRST LADY'NİN UÇAĞI TEHLİKE ATLATTI

ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michalle Obama'yı taşıyan uçağın büyük bir tehlike atlattığı açıklandı.
  • Yaa ne alakası var müslüman ölmesiyle? Adamlar nefret etse ülkesine almaz.
  • senın ölmen demek 100 mılyon muslumanın yaşaması demek..

ABD First Lady’si Michalle Obama’yı 'i taşıyan başkanlık uçağı, askeri kargo uçağı ile havada çarpışma tehlikesi atlattı.

Amerikan Sivil Havacılık yetkilileri, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, Michalle Obama'yı taşıyan uçağın sadece bir kaç mil önünde seyreden bir askeri kargo uçağına çok yaklaşması sonucu Washington dışındaki bir askeri üsse zorunlu iniş yaptığını belirtti.

Sky News haberine göre iki uçak arasında 8 kilometrelik bir mesafe kaldığı açıklandı. Bu mesafe Ulusal Havacılık Dairesi’ne göre öndeki uçağın 200 tondan büyük olması durumunda tehlike yaratıyor.

Öndeki uçağın yaratacağı türübülansın arkadaki uçağın düşmesine sebep olabileceği ifade ediliyor. Öte yandan öndeki uçağın hızı daha az olduğu için bir çarpışma tehlikesi de mevcut.

Pilotun öndeki uçağa yaklaşıldığının anlaşılması üzerine uçağa irtifa kazandırarak askeri üsse geri döndüğü de gelen bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünüsha Gül de önceki haftalarda Kayseri'den dönerken makam arabasının şöförünün mide kanaması geçirmesi sebebiyle ölümle burun buruna gelmişti. Oldukça hızlı giden arabayı, korumaların kullandığı diğer araç ve Gül'ün kadın koruması zorlukla durdurmuştu. (NTV)

FIRST LADY'NİN UÇAĞI TEHLİKE ATLATTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yaa ne alakası var müslüman ölmesiyle? Adamlar nefret etse ülkesine almaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senın ölmen demek 100 mılyon muslumanın yaşaması demek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000