11 Ocak 2009, Pazar 08:37:58

Fidyeyi paraşütle alan korsanlar öldü

Somalili korsanlara Suudi Arabistan’a ait "süpertanker" sınıfı petrol yüklü gemiyi bırakması için ödenen 3 milyon dolarlık fidye paraşütle atıldı.
  • Bana göre hicbir zaman,amma sistemli bir uygulama yok.Nato Gemiler yolladi oraya,ne yapiyorlar?Bana göre kendi ülkelerine ait gemilere kolluk yapiyorlar.Baska birsey yapmamaktalar.Her olayda kurban vermeden,normale dönülmez.Bu olgan bir gercek.Filistinde verilen kurbanlari göremeyenler.Basarisi daha büyük olabilirmi?ASLAAAAA
  • Başıbozukluk, korsanlık ve haydutlukla baş edemeyen; aslında bırakın işlevini; varlığı bile şüpheli olan bir devlet ancak bu kadar beceriksiz olur. Korsanların ölmelerine de sevindim açıkçası. Denizlere açılarak ailelerinden uzak kalan, geçimlerini sağlayan insanlara bir de bu asalaklar musallat oluyor. Aslında gemicileri de eğiterek silah vermek lazım. O zaman bakalım bu kadar koly korsanlık yapabilecekler mi?

15 Kasım’dan beri 25 mürettebatıyla birlikte rehin tutulan "Sirius Star" adlı dev tankere para havadan ulaştırıldı.

Küçük bir uçak, 100 milyon dolar değerinde petrol taşıyan geminin üzerine gelip paraşüte bağlı parayı güverteye attı. Onlarca korsan 3 milyon doları paylaştıktan sonra önceki gün tankeri küçük tekneleriyle terkettiler.

Korsanlardan Daud Nure’nin verdiği bilgiye göre, 8 korsanı taşıyan bir tekne battı; 5 korsan boğulurken, 3 korsan saatlerce yüzerek kıyıya ulaşabildi. Kazazede korsanların payına düşen 300 bin dolar da sulara gömüldü. Öte yandan Yemen açıklarında kaçırılan İran’a ait bir kuru yük gemisi de dün serbest bırakıldı.

Fidyeyi paraşütle alan korsanlar öldü

Yorumlar

Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Bana göre hicbir zaman,amma sistemli bir uygulama yok.Nato Gemiler yolladi oraya,ne yapiyorlar?Bana göre kendi ülkelerine ait gemilere kolluk yapiyorlar.Baska birsey yapmamaktalar.Her olayda kurban vermeden,normale dönülmez.Bu olgan bir gercek.Filistinde verilen kurbanlari göremeyenler.Basarisi daha büyük olabilirmi?ASLAAAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 15 yıl önce
Başıbozukluk, korsanlık ve haydutlukla baş edemeyen; aslında bırakın işlevini; varlığı bile şüpheli olan bir devlet ancak bu kadar beceriksiz olur. Korsanların ölmelerine de sevindim açıkçası. Denizlere açılarak ailelerinden uzak kalan, geçimlerini sağlayan insanlara bir de bu asalaklar musallat oluyor. Aslında gemicileri de eğiterek silah vermek lazım. O zaman bakalım bu kadar koly korsanlık yapabilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000