08 Ocak 2019, Salı 12:18:59

FETÖ'den tutuklanan pilota o uçuş soruldu

Konya'da mahrem abileri tarafından ankesörlü telefondan ardışık arandığı belirlenen 3'ü albay 21 kripto asker tutuklandı. Mahrem abisi tarafından 60’dan fazla ankesörlü telefondan aranan Türk Yıldızları pilotu Ali Onur Adalı’ya savcılık sorgusunda 15 Temmuz öncesindeki 30 Ağustos törenlerinde neden protokol üzerinde 20 metrelik alçak uçuş yaptığı soruldu.
  • "Sadece bunlara mı yazıklar olsun? Onları şımartıp bütün kurumları onlarla dolduranlara, ..." aslında gerçeği çarpıtma var. İnsanlar pişman olur ve hatadan döner, hata ortaya çıkınca sahiplenen, Bu fetönün tüm pislikleri ortaya döküldükten sonra onların ağzı ile konuşanlara, onlara destek verenlere, onların uydurma görüntüleri üzerinden ülkemizi şikayet edenlere de yazıklar olsun
  • sen yıllarca omuz omuza gez, çıkar ilişkin bitince bi taraf kurtarıcı bir taraf hain olsun, sonra zenginliklerini çal (esasında toplumdan calınan) sonra yine kahraman ol, zaten basın senin yargı senin, istemedigin adamıda boyle yargıla, moral boz intihara surukle. Yazık. Allah çıkarır bi taraftan.
  • HABERDE RÜTBE ATLAMA DURUMUNA VURGU YAPILMIŞ. AKLIMA KUVVET KOMUTANLIĞI YAPMADAN GEN KUR BŞKNLIĞI YAPAN HULUSİ AKAR GELDİ. NE ALAKAYSA ÖYLE GELDİ BİRDEN
  • Bu adamın fetöcü olabileceğine inanmak istemiyorum. Yazık...
  • Belki Atatürkçü falandır..Kimse olmaz öyle şey diyemez.Sonuçta haklarında hiçbir suçlama olmayan insanlar birinin! işine gelmediği için mahkemeye çıkıyor artık yargı diye bir şey de yok..Kendileri zamanında el birliğiyle o kadar insan soktular ki devletin her köşesine kim kimden bilemiyorlar.Biri onun fikrini savunmuyorsa teröristtir sonuçta.
  • o şerefli üniformanın altında bu vatanı bölmeye çalışan bir köpeğe hala hizmet ediliyorsa el pençe eğiliyorlarsa yazıklar olsun aldıkları eğitimede bu milletin onların üzerindeki hakkınada hepsi haram olsun.hala daha vatanın parçalanmak istenildiğinin farkında değiller ve hala ne acıdırki bu pislikten talimat alıyorlar.yazıklar olsun sizin gibi insanlara sizler bu vatanın bu şerefli ordunun üniformasını hak etmiyorsunuz.
  • Thy,tgs,saw'da hala fetocular cirit atıyor,cv'leri,geçmişleri, torpilleri belli,iktidar partisinde feto ile resim çektirenler hala vekil bu nasıl fetoyla mücadele peki?
  • IDAMMMM !
  • İnanmıyorum....! (inanamıyorum deği!l)
  • Ya bu adam 10 kasımda Anıtkabire kalp çizen adam ne fetösü..

Konya'da mahrem abileri tarafından ankesörlü telefondan ardışık arandığı belirlenen 3'ü albay 21 kripto asker tutuklandı. Mahrem abisi tarafından 60’dan fazla ankesörlü telefondan aranan Türk Yıldızları pilotu Ali Onur Adalı’ya savcılık sorgusunda 15 Temmuz öncesindeki 30 Ağustos törenlerinde neden protokol üzerinde 20 metrelik alçak uçuş yaptığı soruldu.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında 133 ankesörlü ve kontörlü telefon hattı inceledikten sonra 3’ü Albay olan 18’i muvazzaf 23 asker gözaltına alındı. Askerler arasındaki Albay Orhan Ekemen'in Kırşehir İl Jandarma Komutanı iken, geçen Ağustos'ta Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Daire Başkanlığına görevlendirildiği, astsubaylıktan albaylık rütbesine kadar yükseldikten sonra İl Jandarma Komutanlığı yapan ilk isimlerden olduğu belirtildi.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanan 23 askerden 2’si daha önceki mahrem yapılanma soruşturmasında itirafçı oldukları için serbest bırakıldı. FETÖ bağlantıları olan 21 zanlı ise tutuklandı. Operasyonda, gözaltına alınan ve tutuklanan Türk Yıldızları filosunda görevli Yüzbaşı Ali Onur Adalı (36) örgütle bağının bulunmadığını öne sürdü.

Zanlıya savcılık sorgusunda 2015 yılındaki 30 Ağustos törenlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu protokol tribünün üzerine yaklaşık 20 metre yaklaşarak yaptığı alçak uçuş da soruldu. Zanlı, uçaktaki bir arıza nedeniyle protokolün dumanla kaplandığını, alçak uçuşla herhangi bir kastının olmadığını ileri sürdü. 

FETÖ'den tutuklanan pilota o uçuş soruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

memur ~ 5 yıl önce
"Sadece bunlara mı yazıklar olsun? Onları şımartıp bütün kurumları onlarla dolduranlara, ..." aslında gerçeği çarpıtma var. İnsanlar pişman olur ve hatadan döner, hata ortaya çıkınca sahiplenen, Bu fetönün tüm pislikleri ortaya döküldükten sonra onların ağzı ile konuşanlara, onlara destek verenlere, onların uydurma görüntüleri üzerinden ülkemizi şikayet edenlere de yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FoAdayAdayıBurak ~ 5 yıl önce
sen yıllarca omuz omuza gez, çıkar ilişkin bitince bi taraf kurtarıcı bir taraf hain olsun, sonra zenginliklerini çal (esasında toplumdan calınan) sonra yine kahraman ol, zaten basın senin yargı senin, istemedigin adamıda boyle yargıla, moral boz intihara surukle. Yazık. Allah çıkarır bi taraftan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APR ~ 5 yıl önce
HABERDE RÜTBE ATLAMA DURUMUNA VURGU YAPILMIŞ. AKLIMA KUVVET KOMUTANLIĞI YAPMADAN GEN KUR BŞKNLIĞI YAPAN HULUSİ AKAR GELDİ. NE ALAKAYSA ÖYLE GELDİ BİRDEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 5 yıl önce
O kişi onbaşı bile olamaz ama tarikatçılığı sayesinde önce genelkurmay başkanı oldu şimdi de bakan. Herşey iktidar döneminde ayağa düştü ne yazık ki.
Tnr ~ 5 yıl önce
Bu adamın fetöcü olabileceğine inanmak istemiyorum. Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Belki Atatürkçü falandır..Kimse olmaz öyle şey diyemez.Sonuçta haklarında hiçbir suçlama olmayan insanlar birinin! işine gelmediği için mahkemeye çıkıyor artık yargı diye bir şey de yok..Kendileri zamanında el birliğiyle o kadar insan soktular ki devletin her köşesine kim kimden bilemiyorlar.Biri onun fikrini savunmuyorsa teröristtir sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 5 yıl önce
o şerefli üniformanın altında bu vatanı bölmeye çalışan bir köpeğe hala hizmet ediliyorsa el pençe eğiliyorlarsa yazıklar olsun aldıkları eğitimede bu milletin onların üzerindeki hakkınada hepsi haram olsun.hala daha vatanın parçalanmak istenildiğinin farkında değiller ve hala ne acıdırki bu pislikten talimat alıyorlar.yazıklar olsun sizin gibi insanlara sizler bu vatanın bu şerefli ordunun üniformasını hak etmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 5 yıl önce
Sadece bunlara mı yazıklar olsun? Onları şımartıp bütün kurumları onlarla dolduranlara, 17-25 milattır, ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım diyenlere ne demeli?
hain ~ 5 yıl önce
KArdesim hicbir sekilde ispat yok.Kendileri planladilar ve oynadilar.Daha sonra istemedikleri adamlari kilifini bularak atiyorlar simdide.Bu vatana hainlik edenlerin Allah belasini versin,
memur ~ 5 yıl önce
"Sadece bunlara mı yazıklar olsun..." evet doğru söylüyorsun, fetönün hainliği tescil edildikten milletin başına bomba yağdırdıktan sonra onu kucaklayan, onların gazetelerine milletvekili gönderen, onların jargonları ile Türkiyeyi şikayet edenlerde unutulmamalı. İnsanlar yaptıklarından pişman olup hatalarından dönmeleri erdemdir. Ancak hatalı olduğu toplumca bilinmedi dönemde eleştrip darbe yapınca sahip çıkmayı hiçbir yere sığdırmak mümkün değil.
ESAS ~ 5 yıl önce
esas ulusalcılara dikkat edin!
ESAS diyen arkadaşa ~ 5 yıl önce
Ulusalcı demek; ulusunun çıkarları herşeyin üzerinde tutan, ulusal değerlere toz kondurmayan insan demektir. Sen herhangi bi ulusa mensup değilsin herhalde ki kötü bir sıfat sanıyorsun bunu
Mücadele ??? ~ 5 yıl önce
Thy,tgs,saw'da hala fetocular cirit atıyor,cv'leri,geçmişleri, torpilleri belli,iktidar partisinde feto ile resim çektirenler hala vekil bu nasıl fetoyla mücadele peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reiiiss ~ 5 yıl önce
IDAMMMM !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DeepStall ~ 5 yıl önce
İnanmıyorum....! (inanamıyorum deği!l)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yooook artık ~ 5 yıl önce
Ya bu adam 10 kasımda Anıtkabire kalp çizen adam ne fetösü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abiiİ ~ 5 yıl önce
Şimdi yaktın asıl adamı...
Hoşaf ~ 5 yıl önce
At izi it izine karışmış durumda. Herkes fetöcü bir tek malum partide bunlar yok, yersen tabi. Bu nedenle bu haberlerin de hiç bir inandırıcılığı yok.
yanlış bilgi ~ 5 yıl önce
Anıtkabir'de kalbi 5 ve 6 numara çiziyo. Bu 7 numara. :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000