25 Ekim 2021, Pazartesi 09:00:56

Fethiye'de 3 paraşütçü havada çarpıştı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali etkinlikleri kapsamında Babadağ'dan uçuş yapan yapan 3 Türk yamaç paraşütü pilotu havada çarpışıp, denize düştü.
  • Fethiyede yazın resmen kabus yaşanıyor. O kadar kontrolsuz ki anlatamam. Bu insanları denetleyen kontrol eden bir makam yok mu acaba? İleride yaşanması olası kazaların sorumlusu shgm mi olacak acaba
  • her gün paraşüt kazası haberleri. Ya doğru düzgün denetimler yapılsın yada yasaklayın şunu.
  • Fethiye o kadar kontrolsuz ki anlatamam. İlka önlem alınması için bir şeylerin olması mı gerekiyor. Havada yüzlerce kişi ufacık bir alanda dönüp duruyor. Bunları kim denetliyor? Sertifikalarını kim veriyor.
  • Kulenin uyarmasini beklerdim.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali etkinlikleri kapsamında Babadağ'dan uçuş yapan yapan 3 Türk yamaç paraşütü pilotu havada çarpışıp, denize düştü. Hastaneye kaldırılan pilotlardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Fethiye Ölüdeniz’de 20 Ekim’de başlayan ve dün sona eren 21’inci Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nde, havada kaza yaşandı.

Babadağ’ın 1500 metrelik pistinden tekli uçuş yapan Çağdaş Türkmen (42), İbrahim Kars (40) ile Murat Can Sak (25), havada çarpıştı. Çarpışmanın ardından yamaç paraşütü pilotlarının 3’ü de denize düştü. Belcekız Plajı’nda hazır bekleyen Sahil Güvenlik Komutanlığı teknesinde görevli personeller, pilotları denizden çıkarıp, sağlık ekiplerine teslim etti.

Fethiye’deki özel bir hastaneye kaldırılan pilotlardan Çağdaş Türkmen’in durumunun ağır olduğu, diğer pilotlar İbrahim Kars ile Murat Can Sak’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 



Fethiye'de 3 paraşütçü havada çarpıştı

Yorumlar

Fethiye kabusu ~ 2 yıl önce
Fethiyede yazın resmen kabus yaşanıyor. O kadar kontrolsuz ki anlatamam. Bu insanları denetleyen kontrol eden bir makam yok mu acaba? İleride yaşanması olası kazaların sorumlusu shgm mi olacak acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paraşüt ~ 2 yıl önce
her gün paraşüt kazası haberleri. Ya doğru düzgün denetimler yapılsın yada yasaklayın şunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fethiye ~ 2 yıl önce
Fethiye o kadar kontrolsuz ki anlatamam. İlka önlem alınması için bir şeylerin olması mı gerekiyor. Havada yüzlerce kişi ufacık bir alanda dönüp duruyor. Bunları kim denetliyor? Sertifikalarını kim veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kule ~ 2 yıl önce
Kulenin uyarmasini beklerdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000