18 Temmuz 2009, Cumartesi 07:57:45

Festival iptal edildi ama uçuşlar yapıldı

Kötü hava şartları nedeniyle geleneksel olarak düzenlenen “4’üncü Abant Havacılık Festivali” iptal edildi. Kardelen meydanında model uçak gösterisi yapılırken, halk ise büyük ilgi gösterdi.

"4’üncü Abant Havacılık Festivali" festival alanındaki olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği ise Kardelen meydanında stant açarak vatandaşlara model uçak dalında tanıtım gerçekleştirdi.

Kardelen Meydanında yapılan etkinliğe Vali yardımcısı Cemal Yıldızer, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Gazanfer Doğu, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Fatih Yamaner yaptığı açıklamada” Bu sene yapacağımız festival maalesef bölgedeki olumsuz hava ve zemin şartları nedeniyle iptal edildi. Bizde dernek olarak 17 Temmuz’da Abant’ta yapacağımız model uçak tanıtımını ve gösterisini Kardelen meydanında yapıyoruz. Festivalimiz yine geleneksel olarak devam edecek. Önemli olan Abant çevresinde meydana gelen sel taşkınlarını tüm bölge halkının en az zararla atlatması oldu. Buradan selden sıkıntı yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun demek istiyorum” dedi.

Kardelen meydanında yapılan model uçak gösterisine vatandaşların ilgisi de büyük oldu.

Festival iptal edildi ama uçuşlar yapıldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000