06 Ocak 2009, Salı 12:54:18

Fatih Yurdakul, Kara Kutu'ya konuştu

Kuzu Havayolları Genel Müdürü Fatih Yurdakul, Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın hazırlayıp sunduğu Kara Kutu'ya konukl oldu.
  • çalışanların haklarının yendıği,işten çıkarılanlara kıdem tazmınatının ödenmediği kuzu patron ve yöneticilerini vede avukatlarını esefle kınıyorum.haklarım saklı kalmakla bırlıkte helal etmıyorum.allaha havale ettim sizleri.bir gün adalet yerini bulacaktır dıye umut ediyor bekliyourum...
  • 2007 senesinde 7000 saykıl yaptığınızı söylüyorsunuz bunu kaç uçakla yaptınız.Bu oran günde yaklaşık 20 saykıl yapar.Bunu 7 uçakla yapsanız günde yaklaşık 3 saykıl yapar bu da imkansız.Gelelim ikinci konuya performansa göre elemen çıkarttığınızı söylüyorsunuz ,bu performansı siz mi ölçtünüz birim şeflerimi çok merak ediyorum.

Türkiye’de hava kargo taşımacılığı denildiğinde akla gelen ilk firmalardan biri olan Kuzu Kargo Havayolları’nın Genel Müdür Fatih Yurdakul, Sefa İnan’la Kara Kutu programına konuk oldu.

Küresel krizden son dönemdeki işçi çıkarmalarına, ULS Cargo bünyesine katılmalarından yaptıkları operasyonlara kadar birçok konun ele alındığı program, her hafta olduğu gibi bu pazartesi gecesine de damgasını vurdu.

İşte Yurdakul'un konuk olduğu Kara Kutu programının tamamı:



Fatih Yurdakul, Kara Kutu'ya konuştu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
çalışanların haklarının yendıği,işten çıkarılanlara kıdem tazmınatının ödenmediği kuzu patron ve yöneticilerini vede avukatlarını esefle kınıyorum.haklarım saklı kalmakla bırlıkte helal etmıyorum.allaha havale ettim sizleri.bir gün adalet yerini bulacaktır dıye umut ediyor bekliyourum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 15 yıl önce
2007 senesinde 7000 saykıl yaptığınızı söylüyorsunuz bunu kaç uçakla yaptınız.Bu oran günde yaklaşık 20 saykıl yapar.Bunu 7 uçakla yapsanız günde yaklaşık 3 saykıl yapar bu da imkansız.Gelelim ikinci konuya performansa göre elemen çıkarttığınızı söylüyorsunuz ,bu performansı siz mi ölçtünüz birim şeflerimi çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000