11 Mayıs 2009, Pazartesi 15:58:56

Fanatik taraftarlar uçağı birbirine kattı!

İsveç’in Malmö kentinden Stocholm’e gitmek üzere hazırlanan uçakta Djurgarden takımının iki fanatik taraftarı sevinci abartınca uçakta kavga çıktı.
  • ayyaş rusları benzettiğin iyi olmuşta bir arada şu laleli ile ilgilensen...
  • Bundan 3 sene once ucakta Galatasarayli 6 kisi ben Moskovaya gelirken Istanbuldan donmekte olan Efes Pilsen-CSKA Moskova maci sonrasi ulkelerine geri donen 90 kisilik rus kafilesiyle ucakta davga etmistik.Votkayi cok kacirdiklarindan dolayi,Hakan Sukure laf etmesiyle baslayan kavgada birini iyi benzetmistim.Heralde yuzundeki o iz hala duruyordur.

Malmö Havacılık’a ait RJ-100 tipi uçak İsveç’in Malmö kentinden Stockholm’e gitmek üzere taksi yapmaya başladı. Uçağın kalkmasına dakikalar kala uçakta bulunan 40 kadar Djurgarden futbol takımı taraftarı slogan atmaya başladı.

Sevinç gösterilerinden rahatsız olan bazı yolcular, taraftarları sessiz olmaları konusunda uyardı. Uyarıya aldırış etmeyen taraftarlarla yolcular bir süre sonra kavgaya tutuştu.

Bunun üzerine pilot uçağa polis çağırdı. Kavgaya karışan iki fanatik taraftar gözaltına alınarak hapse konuldu.

Uçak ise 40 dakika gecikmeli olarak havalandı.

Fanatik taraftarlar uçağı birbirine kattı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ayyaş rusları benzettiğin iyi olmuşta bir arada şu laleli ile ilgilensen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bundan 3 sene once ucakta Galatasarayli 6 kisi ben Moskovaya gelirken Istanbuldan donmekte olan Efes Pilsen-CSKA Moskova maci sonrasi ulkelerine geri donen 90 kisilik rus kafilesiyle ucakta davga etmistik.Votkayi cok kacirdiklarindan dolayi,Hakan Sukure laf etmesiyle baslayan kavgada birini iyi benzetmistim.Heralde yuzundeki o iz hala duruyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000