04 Ocak 2016, Pazartesi 12:05:15

FAA'nın sitesi çöktü

Yılın ilk iki gününde 45 bin drone sahibi, cihazlarını kayıt ettirmek için FAA web sitesine hücum edince, site kilitlendi.
  • Iyi ki Turkiye de yasiyorum ohh miss hem drone'umu canım nerde isterse uçuruyorum hemde kayıt derdi yok. Dur ben gidip bi Sabiha da 06 son yaklaşmayı katedeyim.
  • İnternetten drone kaydı mı olur? :) Önce bir kasa evrak isteyeceksin, kapıya güvenliği dikeceksin, kaldırım boyunca kuyruk olacak, o kuyruğun etrafında artık insan, hayvan, angut, baloncu, simitçi ne varsa öyle topluca duracaklar akşama kadar bekleyecekler ki vatan neymiş anlasınlar. Tek sıra içeri alıp işlemi yapıp salacaksın. Yoksa sistemin kilitlenir şapa oturursun böyle :)

Yılın ilk iki gününde 45 bin drone sahibi, cihazlarını kayıt ettirmek için FAA web sitesine hücum edince, site kilitlendi. Tahminlere göre sadece Noel döneminde ABD’de 400 bin cihaz satıldı ve 19 Şubat’ta kadar FAA’nin kayıt sistemine 1 milyona yakın cihaz kaydedilecek.

FAA sorunu çözmek için kayıt sayfasını şimdilik kapadı ve gerekli alt yapı güçlendirmelerini yaptıktan sonra Çarşamba günü yeniden açacağını duyurdu.

Yeni uygulamaya göre, cihaz sahipleri Drone’larını uçurmadan önce FAA’ya kayıt yaptırmak zorunda. cihazlarını daha önce almış olanlar ise 19 Şubat’a kadar kayıt işlemlerini bitirecekler. Benzer bir uygulamanın yakında Avrupa ve Türkiye’deki uçan cihaz sahipleri için de devreye gireceğini de tahmin edebilirsiniz.

FAA'nın sitesi çöktü

Yorumlar

Manukyan ~ 8 yıl önce
Iyi ki Turkiye de yasiyorum ohh miss hem drone'umu canım nerde isterse uçuruyorum hemde kayıt derdi yok. Dur ben gidip bi Sabiha da 06 son yaklaşmayı katedeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işi bilmiyorlar ~ 8 yıl önce
İnternetten drone kaydı mı olur? :) Önce bir kasa evrak isteyeceksin, kapıya güvenliği dikeceksin, kaldırım boyunca kuyruk olacak, o kuyruğun etrafında artık insan, hayvan, angut, baloncu, simitçi ne varsa öyle topluca duracaklar akşama kadar bekleyecekler ki vatan neymiş anlasınlar. Tek sıra içeri alıp işlemi yapıp salacaksın. Yoksa sistemin kilitlenir şapa oturursun böyle :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000