30 Eylül 2020, Çarşamba 12:58:36

FAA Başkanı bugün 737 MAX'i uçuracak

FAA Başkanı Steve Dickson bugün Boeing 737 MAX'i bizzat kendisi test edecek.
  • Adam yeni geliştirilen pilot eğitimlerini tamamlamış, 2 saat uçmuş, tüm testleri yapmış. İndikten sonra da “henüz izin vermiyoruz” demiş.
  • Hala pegasus ile uçmayı göze alan insanlar max ile haydi haydi uçar.
  • Tabii değişik geldi size herhalde liyakat sahibi işi bilen anlayan birinin FAA Başkanı olması. Adam 40 yıllık pilot bizdeki sistem de orda yok hastanesi olan sağlık, okulu olan milli eğitim, ets si olan turizm bakanı olamıyor. Hatta elindeki hava yolu hisselerini bile satıyor. Bu Max uçmadan pandemi bitmez aşı bulunmaz. İnşallah olmuştur ne diyelim. Adam en azından taşın altına elini koymuş.
  • Radyasyonlu çay içip halka reklam yapan siyasetçilerimizi hayırla yaad ediyorum. :D Ha bak ben içiyorum; ha bak ben uçuyorum!
  • uçtu mu ?
  • Ben her şeyin en iyisini bilirim anlayışındaki pilot egosu kokuyor.
  • Bizde sghm’nin başında torna tesfiyeci var
  • Yok daha neler Sen FAA başkanısın en azından gözlem yap uçağı ben uçuracağımda neyın yalaması neyın taftatası be adam bukadar paranın uşağı olmayın. Ne diyecek millet Aaa FAA başkanı ucurdu en guvenlı ucak bumu dıyecek tam 913 gün 13 saat geçmiş bu saatten sonra o sizin leş uçaklarınızı kım dırıltecekte bılmem ne yapacak

FAA Başkanı Steve Dickson bugün Boeing 737 MAX'i bizzat kendisi test edecek.

Delta Airlines'ta uzun yıllar pilotluk yapan ve Boeing 737 MAX için 'kendim test etmeden MAX için onay imzası atmayacağım' diyen Dickson, bugün MAX'in kokpitine otururacak.

MAX'in son halini ilk değerlendirecek kişi olan FAA Başkanı Dickson'ın daha sonra açıklama yapması bekleniyor.

İki kaza yaşayan Boeing'in yeni nesil uçağı MAX, 346 kişinin ölümüne neden olduktan sonra geçtiğimiz yıl Mart ayından itibaren yere indirilmişti.

FAA Başkanı bugün 737 MAX'i uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Uçmuş vee... ~ 4 yıl önce
Adam yeni geliştirilen pilot eğitimlerini tamamlamış, 2 saat uçmuş, tüm testleri yapmış. İndikten sonra da “henüz izin vermiyoruz” demiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X37fo ~ 4 yıl önce
Hala pegasus ile uçmayı göze alan insanlar max ile haydi haydi uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teyze ~ 4 yıl önce
Tabii değişik geldi size herhalde liyakat sahibi işi bilen anlayan birinin FAA Başkanı olması. Adam 40 yıllık pilot bizdeki sistem de orda yok hastanesi olan sağlık, okulu olan milli eğitim, ets si olan turizm bakanı olamıyor. Hatta elindeki hava yolu hisselerini bile satıyor. Bu Max uçmadan pandemi bitmez aşı bulunmaz. İnşallah olmuştur ne diyelim. Adam en azından taşın altına elini koymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TT ARGE ~ 4 yıl önce
Radyasyonlu çay içip halka reklam yapan siyasetçilerimizi hayırla yaad ediyorum. :D Ha bak ben içiyorum; ha bak ben uçuyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bird ~ 4 yıl önce
uçtu mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı kafa ~ 4 yıl önce
Ben her şeyin en iyisini bilirim anlayışındaki pilot egosu kokuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgm ~ 4 yıl önce
Bizde sghm’nin başında torna tesfiyeci var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyvahh ~ 4 yıl önce
Yok daha neler Sen FAA başkanısın en azından gözlem yap uçağı ben uçuracağımda neyın yalaması neyın taftatası be adam bukadar paranın uşağı olmayın. Ne diyecek millet Aaa FAA başkanı ucurdu en guvenlı ucak bumu dıyecek tam 913 gün 13 saat geçmiş bu saatten sonra o sizin leş uçaklarınızı kım dırıltecekte bılmem ne yapacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakat ~ 4 yıl önce
Adam bizinkiler gibi Gremlin değil liyakat sahibi ki uçuruyor.
:) ~ 4 yıl önce
Muazzam bir insansın.
Kara cahil ~ 4 yıl önce
Evde köy yoğurdu yapar burda faa başkanına söylenir
Öyle bile olsa ~ 4 yıl önce
Bence halihazırda uçağın güvenilirliği ortaya konmuştur ve adam atacağı imzanın gücünü, halk nezdinde inanılırlığını arttırıyordur. Gayet başarılı bir PR çalışması.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000