25 Mayıs 2014, Pazar 08:45:23

F-5 VE ASKERİ HELİKOPTERLER UFO MU KOVALADI?

Bilimkurgu filmlerinde görmeye alıştığımız UFO’lar (Unidentified Flying Objects-Tanımlanamayan uçan cisimler), son yıllarda popülaritesini daha da artırdı.
  • Aldığım duyumlara göre jubiterden gelen bir grup bilim adamı uçağı incelemek amacıyla kaçırmış. kesin bilgidir yayalım.
  • Onlarda bodruma tatile geliyolar işte kovalamayın yahu.
  • Madem telefonlari calio..... 2014 yilindayiz o telefon hangi sebekeye bagli oldugunu bulmak hic akillarina gelmemis mi?
  • koskoca devran! sen samanyolu galaksisi denilen ufak toz bulutunda yaşıyorsun ki yaşadığın güneş sistemi bu samanyolu galaksisinin ufacık bir yeri. samanyolu galaksisinde 600 milyar yıldız var güneşten büyük. üstüne katrilyonlarca galaksi ve yıldızlar var koca devran.Daha güneş sistemini tamamını çözememiş bir insan oğlu.Bu koca kainatta dünya denilen yerde sadece biz yaşıyoruz değil mi canlı olarak??? sadece canlı biziz düşüncesi zaten çok saçma.
  • Nasıl olsa hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilsin. Uçak kaybolunca UFO, Bermuda Şeytan üçgeni gibi birşey at ortaya gitsin.
  • Böyle birşey yok. Tüm dünyanın işi gücü bırakıp o zamandan beri bu uçağı bulmakla meşgul olmalılardı.bu uçağın böyle kaybolması birçok pisliğin işine yarayacaktır. Öyleki ileride çok kaybolan uçak göreceğiz içinde yüzlerce yolcuyla ve mürettabatıyla. Bu yolcular arasında siz yada aileniz ya da tanıdıklarınızda olabilir.unutmayın!!!
  • Gelsinler bakalım . Bizde Okeye dördüncü arıyorduk ...:))

Bilim kurgu filmlerinde görmeye alıştığımız UFO’lar (Unidentified Flying Objects-Tanımlanamayan uçan cisimler), son yıllarda popülaritesini daha da artırdı. İlk defa 1880’lerde New Mexico’da üç kişi tarafından görüldüğü iddia edilen uçan cisimler, son yıllarda Türkiye’de de sıkça ortaya çıkmaya başladı. Cep telefonu ve el kamerasıyla kaydedilen görüntüler ise büyük merak uyandırdığından sosyal medya başta olmak üzere haber bültenleri ve gazetelerde geniş yer bulmaya devam ediyor. Ancak uçan dairelerin, bu yaz Muğla’nın Bodrum ilçesinde daha çok görülmeye başlanacağını şimdiden söyleyelim. Neden mi? Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla düzenleyeceği ‘Gezici UFO Sergisi’, 13 Haziran’dan 30 Eylül’e kadar Bodrum’da meraklıların ilgisine sunulacak. Bu yüzden serginin de etkisiyle, özellikle Bodrum’da uçan daire görüldüğü haberlerini sıkça okuyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın!

UFO GÖRENLERİN SAYISI ARTIYOR

Başta ABD olmak üzere birçok ülkede hakkında gizli bilimsel çalışmalar yürütüldüğü belirtilen UFO’larla ilgili detaylı bilgi almak amacıyla Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ile görüştük. Birçok ülke gibi Türkiye’de de, UFO gözlemleri yapıldığını ifade eden Akdoğan, dünyadışı zeki yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşandığını ve zaman zaman bu gözlemlerin amatör kameralarla vatandaşlar tarafından fotoğraflandığını veya filme alınarak belgelendiğini söylüyor. Akdoğan, Türkiye’de son 15 yılda tanımlanamayan uçan cisimlerlerle ilgili ihbar ve gözlemlerde yaklaşık yüzde 20 artış yaşandığına dikkat çekerek, 2012’den itibaren bu rakamın diğer yıllara göre yüzde 45 artış gösterdiğini dile getiriyor. İşin ilginç tarafı bu yılın ilk 5 ayında UFO gördüğünü iddia edenlerin sayısında yüzde 60 artış yaşanmış. 2014-2018 arasında UFO gözlemlerinde daha çok artış kaydedileceğini savunan Akdoğan, bu yüzden dünyaki hükümetlerin kamuoyu baskı nedeniyle saklanan gerçekleri açıklamak zorunda kalacağını düşünüyor.

F-5 ASKERİ UÇAĞI UFO KOVALADI!

Akdoğan’ın anlattığına göre, Türkiye’de ilk defa, askeri ve resmi bir yakın karşılaşma şeklinde tanımlanan UFO olayı, bir vatandaş tarafından fotoğraflanarak belgelenmiş. 22 Nisan saat 13.30’da Seferihisar’ın Doğanbey bölgesinde gerçekleşen olayda, bölgede Hazine’ye ait arazi tespiti ve fotoğraflaması gerçekleştiren İzmir Maliyesi Milli Emlak bölümünde görevli memur Metin Mehmet Kaya, bir anda ortaya çıkan, süratli ve ani manevralar yapan F-5 savaş uçakları ile bir askeri helikopteri UFO’yla aynı karede (7-8  fotoğraf) görüntülemeyi başarmış. Yaşanan ilginç olay sırasında çekilen fotoğraflarda, metalik yapıdaki UFO’nun, F-5 savaş uçağı ve askeri helikopter tarafından kovalandığı iddia ediliyor.

MALEZYA UÇAĞINI UZAYLILAR MI KAÇIRDI?

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Çin’in başkenti Pekin kentine giderken Mart’ta kaybolan ve bugüne kadar haber alınamayan uçakla ilgili en ilginç komplo teorilerinden biri de hiç kuşkusuz uzaylılar tarafından kaçırılma iddiasıydı. Hakan Akdoğan ise bu iddialara katılmıyor. 21 yolcunun yakınları tarafından arandığı ve cep telefonlarının çaldığı yönündeki açıklamaları hatırlatan Akdoğan, uzaylılar tarafından kaçırılan bir uçaktaki cep telefonlarının aranılmasının ise mümkün olamayacağını söylüyor. Akdoğan, Malezya uçağının, ABD’deki İkiz Kulelere düzenlenen 11 Eylül saldırılarının failleri gibi ‘karanlık odaklar’ tarafından kaçırıldığını ve bir başka yerde tutulduğunu düşünüyor.

İFŞAAT KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi, ‘Birleşik Bir Dünya ve Birleşik Bir İnsanlık İçin’ sloganıyla Dünya UFO İfşaat Kampanyası da, başlattı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, dünyadışı canlıların yeryüzündeki varlığına ilişkin kamuoyuna açık bir oturum düzenlemesini istediklerini dile getiren Akdoğan, TBMM’de de bu konuda bir araştırma komisyonu kurulmasını ve tüm gerçeklerin yayınlanmasını arzuladıklarını belirtiyor. Akdoğan, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri’nin, İzmir’de F-5 uçaklarıyla bir askeri helikopterin, ‘tanımlanamayan bir cisimle’ aynı karede görüntülenmesi olayına ilişkin yanıtlanması istemiyle TBMM’ye soru önergesi verdiğine dikkat çekerek, kendilerinin de, emekli asker ve sivil pilotlarla ortak bir basın toplantısı düzenleyerek UFO’lar konusunda yürütülen çalışmaları ve yakın karşılaşmalarla ilgili elde edilen belgeleri açıklayacaklarını dile getirdi. (Mustafa Gün / Zaman)

F-5 VE ASKERİ HELİKOPTERLER UFO MU KOVALADI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

minia ~ 10 yıl önce
Aldığım duyumlara göre jubiterden gelen bir grup bilim adamı uçağı incelemek amacıyla kaçırmış. kesin bilgidir yayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zencefil ~ 10 yıl önce
Onlarda bodruma tatile geliyolar işte kovalamayın yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Telefonnn ~ 10 yıl önce
Madem telefonlari calio..... 2014 yilindayiz o telefon hangi sebekeye bagli oldugunu bulmak hic akillarina gelmemis mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrencipilot ~ 10 yıl önce
koskoca devran! sen samanyolu galaksisi denilen ufak toz bulutunda yaşıyorsun ki yaşadığın güneş sistemi bu samanyolu galaksisinin ufacık bir yeri. samanyolu galaksisinde 600 milyar yıldız var güneşten büyük. üstüne katrilyonlarca galaksi ve yıldızlar var koca devran.Daha güneş sistemini tamamını çözememiş bir insan oğlu.Bu koca kainatta dünya denilen yerde sadece biz yaşıyoruz değil mi canlı olarak??? sadece canlı biziz düşüncesi zaten çok saçma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UFO ~ 10 yıl önce
Nasıl olsa hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilsin. Uçak kaybolunca UFO, Bermuda Şeytan üçgeni gibi birşey at ortaya gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Böyle birşey yok. Tüm dünyanın işi gücü bırakıp o zamandan beri bu uçağı bulmakla meşgul olmalılardı.bu uçağın böyle kaybolması birçok pisliğin işine yarayacaktır. Öyleki ileride çok kaybolan uçak göreceğiz içinde yüzlerce yolcuyla ve mürettabatıyla. Bu yolcular arasında siz yada aileniz ya da tanıdıklarınızda olabilir.unutmayın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 10 yıl önce
Gelsinler bakalım . Bizde Okeye dördüncü arıyorduk ...:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000