29 Ocak 2022, Cumartesi 13:58:43

F-35'in görüntüsü büyük yankı uyandırdı

Geçtiğimiz günlerde Güney Çin Denizi'ne düşen ABD Donanması filosundaki en yeni jetlerden biri olan F-35C'nin kaza görüntüleri sosyal medyaya düşerken ABD Çin'den önce enkaza ulaşmak için zamanla yarışmaya devam ediyor.
  • Abd heryere parazit gibi konuyor. Herkes abdi demokrasi fikir ozgurlugu ve insan haklari getireçegini saniyor. Işi guçu işgal etmek, guçlu olmak, kaos yaratmak ve şavaş
  • Türkiye'nin hakkını yediler...bu mazlum ve cefakar milletin bedduasına Mazhar oldular ...
  • "F-35'in görüntüsü büyük yankı uyandırdı" başlığı var ama görüntü sadece sitenin ana sayfasındaki flow un üzerinde.. tıklanınca açılan sayfada resim yok... bu ilk de değil, uzun suredir sitenizi takip ediyorum ve bir resim/video linkini sayfanın içine koymak bu kadar zor olmamalı.....
  • Cagin en iyi ucagidir bu ucak, bk atmayin

Geçtiğimiz günlerde Güney Çin Denizi'ne düşen ABD Donanması filosundaki en yeni jetlerden biri olan F-35C'nin kaza görüntüleri sosyal medyaya düşerken ABD Çin'den önce enkaza ulaşmak için zamanla yarışmaya devam ediyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Geçtiğimiz günlerde ABD'nin en gelişmiş savaş uçaklarından biri olan F-35C, Güney Çin Denizi'nde bulunan USS Carl Vinson uçak gemisine inmeye çalıştığı sırada düşmüştü. Olayda pilot ve gemide bulunan 6 denizci yaralanırken ABD düşen savaş uçağına ulaşmak için detayları kimseye açıklanmayan bir operasyon başlatmıştı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Denize düşen savaş uçağının görüntüleri dün sosyal medyaya düştü. Twitter'daki fotoğraflarda uçak gemisine inmeye çalıştıktan sonra düşen F-35C görünüyor. Savaş uçağının kokpiti açık ve fırlatma koltuğu eksik.

ABD Donanması 7. Filosu sözcüsü yaptığı açıklamada, sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerin gerçek olduğunu doğrularken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Komutan, bugün sosyal medyada yer alan video ve fotoğrafın kaza sırasında USS Carl Vinson'da çekildiğini belirtti.

Donanma ayrıca Vinson Gemisi'ndeki hasarın sadece yüzeysel olduğunu ve normal operasyonlarına devam ettiğini duyurdu.

ZAMANLA YARIŞ BAŞLADI! ÇİN Mİ ÖNCE BULACAK ABD Mİ?

ABD Donanması filosundaki en yeni jet olan 100 milyon dolarlık savaş uçağının kurtarılması için harekete geçen ABD'li yetkililer uçağın enkazına Çin'den daha önce ulaşmak için adeta zamanla yarışıyor.

Analistler, 1,3 milyon mil karelik Güney Çin Denizi'nin neredeyse tamamını kendi toprakları olarak iddia eden Çin'in savaş uçağına ulaşmaya çalışacağını iddia ederek enkazın denizin dibinden çıkarmanın karmaşık bir operasyon olacağını belirtiyor.

ÇİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ: HİÇBİR İLGİMİZ YOK

Çin Dışişleri Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ABD Donanması'na ait bir gizli savaş uçağının Güney Çin Denizi'nde düştüğünün farkında olduklarını, ancak uçakla hiçbir ilgilerinin olmadığını belirtti.

F-35'in görüntüsü büyük yankı uyandırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

X ~ 2 yıl önce
Abd heryere parazit gibi konuyor. Herkes abdi demokrasi fikir ozgurlugu ve insan haklari getireçegini saniyor. Işi guçu işgal etmek, guçlu olmak, kaos yaratmak ve şavaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupalı ~ 2 yıl önce
Bunlar ALLAH ın izni ile amaclarına ulaşamıyacaklar bundan emin olun
Vatandaş ~ 2 yıl önce
Türkiye'nin hakkını yediler...bu mazlum ve cefakar milletin bedduasına Mazhar oldular ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişik ~ 2 yıl önce
Bir f35 düştü diye hemen mahvoldular demek komedi
görüntü nerede? ~ 2 yıl önce
"F-35'in görüntüsü büyük yankı uyandırdı" başlığı var ama görüntü sadece sitenin ana sayfasındaki flow un üzerinde.. tıklanınca açılan sayfada resim yok... bu ilk de değil, uzun suredir sitenizi takip ediyorum ve bir resim/video linkini sayfanın içine koymak bu kadar zor olmamalı.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aldanmayin ~ 2 yıl önce
Cagin en iyi ucagidir bu ucak, bk atmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000