01 Temmuz 2022, Cuma 08:40:53

F-16'larda son durum ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi'nin kapanış oturumuna katıldı.
  • Hani kimseye ihtiyacımız yoktu,herkes bizden korkuyordu,çekiniyordu,ne oldu? Papaza laf dedin abd bırak dedi serbest bıraktın,Alman gazeteciyi de öyle,İsveç ve Finlandiya'ya taviz yok dedin sonra onay verdin şimdi de amerikalı cumhuriyetçilerden medet umuyorsun,sonunda düştün cumhuriyetçilerin eline. Sayende ülke tarihte görülmemiş yolsuzluklar,rüşvet,kokuşmuşluk,çürümüşlük,adaletsizlik,haksızlıklar,kumpaslar vs gördü hala görüyor,belgeli ifşalar,iddiaların ardı arkası kesilmiyor ne soruşturan var ne araştıran,ortada ne adalet kaldı ne hak ne hakkaniyet. Ekonomi,tarım,hayvancılık bitti,dışa bağımlılık,ithalat,dış borç,cari açık,döviz rekorlar kırıyor,ülke 40 sene ödesen bitmez ağır borca sokuldu,dünyada görülmemiş şekilde yandaşlara döviz kuru üzerinden garantili işler saçıldı,pandemi de vatandaştan ibanla para istendi ama yandaşlara paralar tıkır tıkır ödendi,suriyeliler,afrikalılar vs tıka basa ülkeye sokuldu,güvenlik,demografik yapı büyük tehdit altında ama hala koltuktasın!!!
  • 20 yıldır her işinde duyduğumuz olur,aldatildik,kandirildik,milletim bizi affetsin....yalan mı?hep kendi dedi
  • Heeyyyt hüüüüüy one minute…tısssss…!! Yılların özeti..!!!!
  • Eyyyyy Türkiye F16 lar tedavülden kalktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi'nin kapanış oturumuna katıldı. Erdoğan, IFEMA Kongre Merkezi'nde basın toplantısında F-16 konusunda (ABD Başkanı) "Biden elinden gelen adımları atacağını söyledi" dedi. Erdoğan F-16 konusunda Cumhuriyetçilerin desteği için bir heyeti ABD'ye göndereceklerini belirtti

NATO Liderler Zirvesi'nin kapanış oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, IFEMA Kongre Merkezi'nde basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan ABD ile F16 görüşmelerine dair şunları söyledi;

"Biliyorsunuz parlamentolar sıkıntıları süreçlerin yaşandığı yerlerdir. Bu konuda Sayın Başkan elinden gelen adımları atacağını söyledi. Benim de geniş bir ekibim ABD'deydi. Gerekli görüşmeleri yaptılar. Orada cumhuriyetçilerle görüşme yapmak suretiyle desteğini almamız halinde Sayın Biden'ın gayretleri sonuç bulacaktır. O yüzden gecikmeden ayrıca bir heyeti de göndereceğiz".

F-16'larda son durum ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Yorumlar

eyy reis !!! ~ 2 yıl önce
Hani kimseye ihtiyacımız yoktu,herkes bizden korkuyordu,çekiniyordu,ne oldu? Papaza laf dedin abd bırak dedi serbest bıraktın,Alman gazeteciyi de öyle,İsveç ve Finlandiya'ya taviz yok dedin sonra onay verdin şimdi de amerikalı cumhuriyetçilerden medet umuyorsun,sonunda düştün cumhuriyetçilerin eline. Sayende ülke tarihte görülmemiş yolsuzluklar,rüşvet,kokuşmuşluk,çürümüşlük,adaletsizlik,haksızlıklar,kumpaslar vs gördü hala görüyor,belgeli ifşalar,iddiaların ardı arkası kesilmiyor ne soruşturan var ne araştıran,ortada ne adalet kaldı ne hak ne hakkaniyet. Ekonomi,tarım,hayvancılık bitti,dışa bağımlılık,ithalat,dış borç,cari açık,döviz rekorlar kırıyor,ülke 40 sene ödesen bitmez ağır borca sokuldu,dünyada görülmemiş şekilde yandaşlara döviz kuru üzerinden garantili işler saçıldı,pandemi de vatandaştan ibanla para istendi ama yandaşlara paralar tıkır tıkır ödendi,suriyeliler,afrikalılar vs tıka basa ülkeye sokuldu,güvenlik,demografik yapı büyük tehdit altında ama hala koltuktasın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 2 yıl önce
20 yıldır her işinde duyduğumuz olur,aldatildik,kandirildik,milletim bizi affetsin....yalan mı?hep kendi dedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Heeyyyt hüüüüüy one minute…tısssss…!! Yılların özeti..!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 2 yıl önce
Eyyyyy Türkiye F16 lar tedavülden kalktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000