01 Şubat 2019, Cuma 11:25:29

Eyüp Belediyesi İstanbul Havalimanı için personel alacak

Eyüp Belediyesi ile İGA arasındaki İstanbul Havalimanı'nda personel istihdamına yönelik çalışmalar kapsamında işe alım kriterleri belirlendi.
  • ....VE ŞU PARTİYE ÜYE OLMAK!
  • Vallahi eyüpte ikamet ediyorum ingilizcem çok iyi ama o kariyer birimi dedikleri yer derme çatma ilkokul terk tiplerle dolu adamlarda öyle bir ego varki cvm okadar iyiyken havalimanı temizlik görevlisi pozisyonuna uygun görmüşler beni 2 ay önce yaşadığım gerçek olaydır.. Hem lisans öğrencisiyim hem ahl de çalıştım buna rağmen ben anlatıyorum siz anlayın artık kariyer biriminin nekadar alakasız olduğunu.. Tabiki seçim yatırımı ayrıca madem eyüp biriminden alacaksınız okadar cv ulaştırmamıza rağmen neden igadan dönüş olmuyor dayı yok çünkü net.!!
  • Bakalım daha neler görecegiz .iga denen şirket kurumsal ik şirketlleri ile çalışacagına mehmet ağa nın çırçır fabrikası gibi mantıkla hareket ediyorlar.Bu havaalanında çalışan kalitesi yerlerde olacak, inşallah kötü birşey olmaz
  • ne demek benden daha iyi ingiliccee bilen ....?!
  • Maalesef Eyüp sakinleri çok iyi ingilizce biliyor o yüzden sadece orada ikamet edenleri alıyorlar.
  • Kokpitin ingilizcesi bile yetmez bu kriterlere. ozel ucus okullarindan gelmeyiz zaten toefl ielts zar zor ya gectik ya gecmedik. terminoloji biliriz dogruya dogru. ikinci dil mi? guldurmeyin insani.
  • Insanların 65 yaşında emekliliğe reva görüldüğü ileri demokrasi ile yönetilen ülkede 40 yaşından sonra iş bulma şansınız yok. garip olan bu cennet ülkeyi ýonetenler 1 yıllık vekillik yapınca hemen kıyak emekli oluyorlar. Ve en ilginç olan halkın %52 si durumdan memnun. Fıkra değil. Gerçek yaşamdan alıntıdır.
  • Tgs de şu sakal bırakanları gördükçe gülme krizi geliyor,marifet önce adil olmakta adaletli olmakta,sakal insanı dindar yapmaz,önce adil olup farzı uygulayın sonra sakal sünnetine uyun
  • Özellikle.. "*Çok iyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip" ve "*İletişim yönü kuvvetli" özelliklerini tasiyan o kadar cok insanimiz var ki, milyonlarca bu üstün vasiflara sahip müracaat arasindan nasil sececekler merak ediyorum.. Ha ha ha ha.. iyi derece ingilizce bilgisi ve iletisim yönü güclü.. hem de lise mezunu iyi derece ingilizce bilgisi sahibi.. Ha ha ha ha güldürmeyin la beni..
  • Gecen hafta Heathrow Havalimani'ndaki (LHR) bir pozisyona basvurmak icin Kingston Belediye'sine gittim, dedim "Muhafazakar Parti Kadin Kollari Baskani Julie Iles'in selami var, su bizim basvuruyu hizlandirabilir miyiz?" "God bless you" dedi belediyedeki dayi, "Germany is jealous of our new runway works, it is the day to unite" dedi, gozlerim doldu hislendik karsilikli. Sonra uyanip battaniyeyi cektim ustume.

Eyüp Belediyesi ile İGA arasındaki İstanbul Havalimanı'nda personel istihdamına yönelik çalışmalar kapsamında işe alım kriterleri belirlendi.

Geçtiğimiz dönemlerde İGA ile personel istihdamına yönelik bir iş birliği anlaşmasına imza atan Eyüpsultan Belediyesi İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, alınacak personeller için şartları internet sitesi üzerinden sıraladı.

40 yaş sınırı belirlenen ilanda yabancı dil ve en az lise mezunu şartı da arandı.

İşte şartlar ve kriterler:

*22-40 yaş arası
*En az lise mezunu
*Çok iyi derecede İngilizce İngilizce dil bilgisine sahip
*Fransızca, Arapça, Almanca bilmek tercih sebebidir
*Vardiya usulü çalışmaya uygun
*İletişim yönü kuvvetli
*Dış görünümüne önem veren

Başvurular Eyüpsultan Belediyesi İş ve Kariyer Birimi'ne yapılacak.

Eyüp Belediyesi İstanbul Havalimanı için personel alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

DÜRÜST OL ~ 5 yıl önce
....VE ŞU PARTİYE ÜYE OLMAK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyüplü ~ 5 yıl önce
Vallahi eyüpte ikamet ediyorum ingilizcem çok iyi ama o kariyer birimi dedikleri yer derme çatma ilkokul terk tiplerle dolu adamlarda öyle bir ego varki cvm okadar iyiyken havalimanı temizlik görevlisi pozisyonuna uygun görmüşler beni 2 ay önce yaşadığım gerçek olaydır.. Hem lisans öğrencisiyim hem ahl de çalıştım buna rağmen ben anlatıyorum siz anlayın artık kariyer biriminin nekadar alakasız olduğunu.. Tabiki seçim yatırımı ayrıca madem eyüp biriminden alacaksınız okadar cv ulaştırmamıza rağmen neden igadan dönüş olmuyor dayı yok çünkü net.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohaa ~ 5 yıl önce
olaya bak
Eyüplü ~ 5 yıl önce
Malesef olaylar bunlar acı ama gerçek
İga ~ 5 yıl önce
Bakalım daha neler görecegiz .iga denen şirket kurumsal ik şirketlleri ile çalışacagına mehmet ağa nın çırçır fabrikası gibi mantıkla hareket ediyorlar.Bu havaalanında çalışan kalitesi yerlerde olacak, inşallah kötü birşey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BelediyeBaşkanıym ~ 5 yıl önce
ne demek benden daha iyi ingiliccee bilen ....?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkamet Eyüp ~ 5 yıl önce
Maalesef Eyüp sakinleri çok iyi ingilizce biliyor o yüzden sadece orada ikamet edenleri alıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 5 yıl önce
Kokpitin ingilizcesi bile yetmez bu kriterlere. ozel ucus okullarindan gelmeyiz zaten toefl ielts zar zor ya gectik ya gecmedik. terminoloji biliriz dogruya dogru. ikinci dil mi? guldurmeyin insani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40 yaş sınır ~ 5 yıl önce
Insanların 65 yaşında emekliliğe reva görüldüğü ileri demokrasi ile yönetilen ülkede 40 yaşından sonra iş bulma şansınız yok. garip olan bu cennet ülkeyi ýonetenler 1 yıllık vekillik yapınca hemen kıyak emekli oluyorlar. Ve en ilginç olan halkın %52 si durumdan memnun. Fıkra değil. Gerçek yaşamdan alıntıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afyonlu ~ 5 yıl önce
Memnun olan 12.5 mlyn emekli ailesiyle 25 mlyn oy demek! İki bayramda ikramiyeyi çakınca bağladı seçmenin yarısını! O nesil gitmeden durumlar değişmez.
Tgs sakal ~ 5 yıl önce
Tgs de şu sakal bırakanları gördükçe gülme krizi geliyor,marifet önce adil olmakta adaletli olmakta,sakal insanı dindar yapmaz,önce adil olup farzı uygulayın sonra sakal sünnetine uyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Tamam
Aynen ~ 5 yıl önce
Sakal bırakınca cennetlik mi olunuyormus???? Kul hakkını dibine kadar ye. Adam kayırma rüşvet yolsuzluk tavan olsun. Bir sakalla dötü kurtar. Hangi din la bu uşağım. Bizde geçsek.....
Hayri ~ 5 yıl önce
Özellikle.. "*Çok iyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip" ve "*İletişim yönü kuvvetli" özelliklerini tasiyan o kadar cok insanimiz var ki, milyonlarca bu üstün vasiflara sahip müracaat arasindan nasil sececekler merak ediyorum.. Ha ha ha ha.. iyi derece ingilizce bilgisi ve iletisim yönü güclü.. hem de lise mezunu iyi derece ingilizce bilgisi sahibi.. Ha ha ha ha güldürmeyin la beni..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İletişim ~ 5 yıl önce
İletişim dediği sağlam sakici
TGS saw ~ 5 yıl önce
Bazı noktalarda haklısın ama bende lise mezunuyum ve İngilizcem çok iyi bu kişinin kendisini geliştirmesine alakalı burda 2 unl bitirip tarzanca ing konuşanlar var
Bence de komik ~ 5 yıl önce
Aynen sesli güldüm okuyunca
Belediye ~ 5 yıl önce
Gecen hafta Heathrow Havalimani'ndaki (LHR) bir pozisyona basvurmak icin Kingston Belediye'sine gittim, dedim "Muhafazakar Parti Kadin Kollari Baskani Julie Iles'in selami var, su bizim basvuruyu hizlandirabilir miyiz?" "God bless you" dedi belediyedeki dayi, "Germany is jealous of our new runway works, it is the day to unite" dedi, gozlerim doldu hislendik karsilikli. Sonra uyanip battaniyeyi cektim ustume.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS saw ~ 5 yıl önce
Bu çok iyiydi yaa harikasın
Pilot ~ 5 yıl önce
Büyük yorum. Hala gülüyorum. Hay eline saglik. Ancak böyle anlatilabilrdi.
havacı ~ 5 yıl önce
yani sen kısaca AKP YANDAŞLARI İÇİN Mİ AÇILDI BU İLAN DİYORSUN!!....AAAA OLUR MU ONLAR ÇOK ADALETLİDİR...HİÇ HAK YEMEZLER..!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000