25 Nisan 2019, Perşembe 09:21:17

"Evimiz havalimanına yakın değeri düştü"

İngiltere’de 67 yaşındaki Janet Marchant ve eşi yedi yıl önce taşındıkları havalimanı yakınındaki evlerinden taşınma kararı aldı.
  • Manzara süper. Mis gibi Jet A1 kokuyordur şimdi orası... İngiltere'de yaşıyor olsaydım eve talip olurdum.
  • Bizde olsa,tamm tersi olur fiyatlar 10 kat artar Bizimki nasıl bi anlayış anlamadım gürültünün sesin yoğun oldu havalimanı yanında fiyatlar düşeceği yerde artıyor
  • Gürültü, emisyon gibi insani parametrelerimiz hiç olmadı allaha şükür:-)
  • Ha ha ha .. Haberin krali iste bu. Dünyanin her yerinde Havaalani ve cevresindeki evler deger olarak her zaman düsüktür. Eger havaalani cevresinde yerlesim var ise o havaalaninin ucus saatleri kistlanmistir. cevre gürültüsü ve diger bircok nedenlerle.. Dünya devi Türkiyede durum nedir. Sehirden 50 km uzaga havaalani yapiyorsunuz.. daha proje asamasinda arsa fiyatlari 10 misli artiyor. 5 yilda havaalani cevresinde mantar gibi konutlar peydahlanir. insanlar orada oturmak icin yarisir. Türk halki isine de ucakla gider ya.. Örnek mi? Sabiha Gökcen havaalaninin sadece 15 yil önceki halini hatirlayan var mi? ya simdi? pekiyi 15 yil sonra ne olacagi konusunda Fikri olan var mi? konut insaati ve rant ile döndürülen bir ülke ekonomisi batmaya mahkumdur.
  • Alırım
  • Senonu bide zamanındaki Florya lı Yeşilköy lü kodomanlara sor
  • Turkiye’de olsa evlerinin degeri artardi, oyle ters bir ulkeyiz.

İngiltere’de 67 yaşındaki Janet Marchant ve eşi yedi yıl önce taşındıkları havalimanı yakınındaki evlerinden taşınma kararı aldı.

Bungalov evlerinde yaşayan çift taşınmalarının ardından yedi yıl boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamadan kaldı.

Bir süre sonra çalışmalara başlayan havaalanı personeli Janet’in evi yakınındaki pisti de düzenlemeye aldı. Bir gün uyanan emekli çift neye uğradığını şaşırdı. Çok yoğun bir duman kokusuyla karşılaştıklarını söyleyen Janet aynı zamanda büyük bir gürültü de yaşadığını açıkladı.

67 yaşındaki Janet Marchant’ın yaptığı açıklamalarda “Evde otururken bile büyük sorunlar yaşıyoruz. Uçak kalkarken TV’nin sesinin kesinlikle duyamıyoruz. Uçak gürültüsünden ve duman kokusundan dolayı sağlık sorunları yaşıyoruz. Torunlarımızı çok seviyoruz ancak sağlıkları etkilenmesin diye onları buraya çağıramıyoruz. Aynı zamanda bahçemizde barbekü için arkadaşlarımı davet edemiyorum çünkü birbirimizi duymuyoruz. Ben bahçemi çok seviyorum. Bahçe işlerine çok alışmıştım ama bu gürültü ve kokuda hiçbir şey yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Janet bu yaşananların evlerinin değerlerini de düşürdüğünü belirterek konuyu yargıya taşıyacaklarını bildirdi.

"Evimiz havalimanına yakın değeri düştü"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Volvo ~ 5 yıl önce
Manzara süper. Mis gibi Jet A1 kokuyordur şimdi orası... İngiltere'de yaşıyor olsaydım eve talip olurdum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes gider Mersine biz gideriz tersine ~ 5 yıl önce
Bizde olsa,tamm tersi olur fiyatlar 10 kat artar Bizimki nasıl bi anlayış anlamadım gürültünün sesin yoğun oldu havalimanı yanında fiyatlar düşeceği yerde artıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok şükür ~ 5 yıl önce
Gürültü, emisyon gibi insani parametrelerimiz hiç olmadı allaha şükür:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ingiliz ~ 5 yıl önce
Ha ha ha .. Haberin krali iste bu. Dünyanin her yerinde Havaalani ve cevresindeki evler deger olarak her zaman düsüktür. Eger havaalani cevresinde yerlesim var ise o havaalaninin ucus saatleri kistlanmistir. cevre gürültüsü ve diger bircok nedenlerle.. Dünya devi Türkiyede durum nedir. Sehirden 50 km uzaga havaalani yapiyorsunuz.. daha proje asamasinda arsa fiyatlari 10 misli artiyor. 5 yilda havaalani cevresinde mantar gibi konutlar peydahlanir. insanlar orada oturmak icin yarisir. Türk halki isine de ucakla gider ya.. Örnek mi? Sabiha Gökcen havaalaninin sadece 15 yil önceki halini hatirlayan var mi? ya simdi? pekiyi 15 yil sonra ne olacagi konusunda Fikri olan var mi? konut insaati ve rant ile döndürülen bir ülke ekonomisi batmaya mahkumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedava ~ 5 yıl önce
Alırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh Ahh ~ 5 yıl önce
Senonu bide zamanındaki Florya lı Yeşilköy lü kodomanlara sor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durumumuz ~ 5 yıl önce
Turkiye’de olsa evlerinin degeri artardi, oyle ters bir ulkeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000