23 Kasım 2015, Pazartesi 12:55:51

Eurowings uzun mesafe uçuşlarını artırıyor

Eurowings uzun mesafeli uçuşlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.
  • abd hattının bayrak taşıyıcı havayolu firmamız olan thy'ye daha fazla kar getirmesi ve abd müşterilerinin kaptırılmaması için, kısa vadede anadolu jet'in de sabiha gökçen'den avrupa ve abd uçuşlarına başlaması gerekiyor. bu şekilde lufthansa, BA gibi diğer bayrak taşıyıcı firmaların türevi olan havayolları ile rekabet edilebilir.
  • ayrica Dusseldorf Dallas Fort Worth basliyor, Pegasus ile aktarma yaparak istanbul Dallas ucabilirsiniz, Turk havayollari Cancun ve Cuba hatti ile Phuket hattini hemen acmalidir, Amerika da Vancouver ve Denver hatlari icinde potansiyel cok yuksek.
  • Miami'nin nufusu 5.5M degil. 500K'den bile azdir muhtemelen.
  • Hem de öyle güzel yapar ki..sizin içiniz rahat olsun..laf atmaya kötü kötü yorumda bulunmaya ne gerek var , başarılar dileyin. .iyi şeyler düşünün. .Yüzlerce insan hayatını kazanıyor kazanacak inşallah bu şirketle de..
  • evet yorumcu doğru yazmış germanwingsin devamı bir havayolu .personel sun expresden alınma .başarı olurmu? zamana kalmış. lufthansanın bir oyunu ama çözemedim.
  • Bunlardan bisey cikmaz bos bur hava yolu. 16,17 ve 18. indeki seferleri yapamadilar. Yarim milyon euro nun üzerinde tazminat ödüycekler. Iki üc sene icinde kapanmis olur bunlar.

Eurowings uzun mesafeli uçuşlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Amerika’nın üç popüler destinasyonu Las Vegas, Miami ve Boston’a Mayıs 2016’dan itibaren Köln/Bonn’dan uçuşlar başlıyor.

Alman havayolu şirketi Eurowings, yaz dönemi uzun mesafe uçuşlarına Amerika’nın üç önemli rotasını ekliyor. Eurowings, 1 Mayıs 2016 itibariyle Köln/Bonn kalkışlı Las Vegas, Miami ve Boston uçuşları ile uçuş ağını genişletiyor.

Karayip (Puerto Plata, Punta Cana, Varadero), Tayland (Phuket, Bangkok),  Dubai, Mauritius ve Tahran’a ABD uçuş noktalarının da eklenmesi ile birlikte havayolunun uzun mesafeli destinasyon sayısı 11’e ulaşmış oluyor. Yeni açılan ABD uçuş noktalarına seyahat edecek yolcular, www.lufthansa.com’dan ya da Lufthansa üzerinden seyahat acenteleri aracılığı ile rezervasyonlarını yapabilirler.

Oyun ve sınırsız eğlencenin şehri Las Vegas, Alman tatilcilerin de ABD’de en çok tercih ettiği popüler noktalardan biri. Eurowings ile Las Vegas uçuşları, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 2 gün gerçekleştirilecek. Gidiş uçuşları 11.15 Köln/Bonn kalkışlı, 14.00 yerel saati ile Las Vegas varışlı olarak, dönüş uçuşları ise yerel saat ile 15.45’te Las Vegas kalkışlı olarak yapılacak.

Miami, Amerika’nın güneydoğusunda güneşli Florida eyaletine konumlanmış olup 5.5 milyon nüfuslu bir metropoldür. Eurowings Miami’ye her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri sabah 11:40’ta kalkacak ve Miami yerel saati ile şehre 16:10’da iniş yapacak. Köln/Bonn’a dönüş uçuşları ise yine aynı günler saat 17:55’te olacak. 

Boston ise Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaleti’nin başkenti olmakla birlikte ABD'nin en eski ve varlıklı şehirlerinden biri olarak biliniyor. Ayrıca dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapıyor. Eurowings, Boston’a her Çarşamba, Cuma ve Pazar günü saat 13:40’ta kalkış yapıp, Boston yerel saatiyle 15:45’te inişini gerçekleştirecek. Dönüş uçuşları ise yine aynı günler saat 17:30’da gerçekleştirilecek.

Amerika’nın bu üç yeni destinasyonuna yapılacak uçuşlar, rahat koltuklar ve uçak içi eğlence sisteminin bir arada bulunduğu konforlu Airbus A330 uçakları ile gerçekleştirilecek.

Eurowings uzun mesafe uçuşlarını artırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

anadolu jet abd'de ~ 8 yıl önce
abd hattının bayrak taşıyıcı havayolu firmamız olan thy'ye daha fazla kar getirmesi ve abd müşterilerinin kaptırılmaması için, kısa vadede anadolu jet'in de sabiha gökçen'den avrupa ve abd uçuşlarına başlaması gerekiyor. bu şekilde lufthansa, BA gibi diğer bayrak taşıyıcı firmaların türevi olan havayolları ile rekabet edilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eksik ~ 8 yıl önce
ayrica Dusseldorf Dallas Fort Worth basliyor, Pegasus ile aktarma yaparak istanbul Dallas ucabilirsiniz, Turk havayollari Cancun ve Cuba hatti ile Phuket hattini hemen acmalidir, Amerika da Vancouver ve Denver hatlari icinde potansiyel cok yuksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asgahahahsdj ~ 8 yıl önce
Miami'nin nufusu 5.5M degil. 500K'den bile azdir muhtemelen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bal gibi yapar ~ 8 yıl önce
Hem de öyle güzel yapar ki..sizin içiniz rahat olsun..laf atmaya kötü kötü yorumda bulunmaya ne gerek var , başarılar dileyin. .iyi şeyler düşünün. .Yüzlerce insan hayatını kazanıyor kazanacak inşallah bu şirketle de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
odp ~ 8 yıl önce
demin yazdıklarımdan biri "fenermoda" için yanlışlıkla yanıtlanmıştır. kendisinden özür dilerim. doğru mesajım buradaki yorum için olacaktı: alman'ların daha da zenginleşmesi için yalakalık yapma. en azından bu topraklarda yaşıyorsan yapma
fenermoda ~ 8 yıl önce
evet yorumcu doğru yazmış germanwingsin devamı bir havayolu .personel sun expresden alınma .başarı olurmu? zamana kalmış. lufthansanın bir oyunu ama çözemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
odp ~ 8 yıl önce
çözemeyecek ne var. amaç, thy gibi gelişmekte olan ve kendi zenginliklerini tehdit eden havayollarını öldürmek
odp ~ 8 yıl önce
şaşırdın herhalde. alman'ların daha da zenginleşmesi için yalakalık mı yapıyorsun
Aaa ~ 8 yıl önce
Bunlardan bisey cikmaz bos bur hava yolu. 16,17 ve 18. indeki seferleri yapamadilar. Yarim milyon euro nun üzerinde tazminat ödüycekler. Iki üc sene icinde kapanmis olur bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınacı ~ 8 yıl önce
Kınanız hazır yatın uzanın şuraya yakalım hemen uygun yerinize.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000