01 Haziran 2017, Perşembe 12:44:02

Eurowings Ordu-Giresun'u duyurdu

Eurowings, uygun maliyetli uçuş ağını 2017 yaz sezonunda da genişletmeye devam ediyor. Alman havayolu şirketi, 6 Ağustos 2017 itibariyle Köln/Bonn havalimanından Ordu-Giresun Havalimanı’na uçuş düzenleyecek.
  • Siyasi yatırım havalimanına uçmaları için şirketlere her türlü baskı yapılıyor. Bence orgi adını SYH olarak (Siyasi Yatırım Havalimanı) değiştirelim.
  • Ordu'dan yapılacak yurt dışı seferleirnin Samsun Çarşamba havalimanının bakıma alınmasıyla ilgili yoktur. Pegasus bir yıldır Kıbrıs'a haftada 3 gün uçuyor. Sunexpress 20 Haziran'da Almanya Köln başlıyor..Pegasus 29 Haziran Almanya Köln başlıyor..THY Temmuz'un ilk haftası Almnaya Münih ile Stuttgart başlıyor..Samsun Havalimanı 1 Ağustos'ta kapanacak..Demekki yurt dışı uçuşlarının Samsunlu ilgili yok...Eurowins Trabzon ve Samsun^'a değil Ordu'ya uçacacak.. Çarpraz veyurt dışı uçuşları için en ideal nokta Ordu Giresun Havalimanı...Samsun'da, Rize'ye, Tokat'tan Gümüşhane'ye tam orta nokta..Ulaşım kolay..Ordu Giresun'un TUİK kaydına göre nüfusu 2 milyon 400 bin.Bu nüfusun 1 milyon 300 bini gurbette yaşıyor..Ordu Giresun Havalimanının beklenenin üzerinde yolcu yoğunluğuna ulaşmasının ana nedeni budur...Samsunlu arkadaşlara bir not: Onurair Samsun'dan çekildi. Kış dönemi Samsun yerine Ordu Giresun'a başlayacak..Bunu da önümüzdeki günlerde açıklar..
  • Bir arastirsaniz OGU seferi iptal olan SZF yerine geliyor. Ucus agi falan genislettigi yok. SZF kapanacagi icin mecburiyetten
  • GAYDIRIGUPBAAKKK CEMILEEE

Eurowings, uygun maliyetli uçuş ağını 2017 yaz sezonunda da genişletmeye devam ediyor. Alman havayolu şirketi, 6 Ağustos 2017 itibariyle Köln/Bonn havalimanından Ordu-Giresun Havalimanı’na uçuş düzenleyecek. 

Yaz uçuş programı kapsamında Düsseldorf’tan Kütahya’ya da haftada 1 kere uygun fiyatlarla uçma imkanı sunan Eurowings, sadece Pazar günleri olmak üzere haftada 1 kere Köln/Bonn’dan Ordu’ya uçma imkanı sunacak. Uçuşlar 31 Ekim 2017’ye kadar devam edecek.

Güçlü ve modern filosuyla yolcularına cazip destinasyonlar sunan Eurowings, uçak içinde sunduğu iyi hizmetlerle başarılı bir strateji sürdürmekte ve her zaman yolcularına uygun fiyatlarla yüksek kalitede hizmet vermeyi hedeflemektedir. 

Eurowings’in cazip fiyatları ile yeni güzergahlara seyahat etmek ve rezervasyonlarını önceden yapmak isteyen misafirler, www.eurowings.com web sitesi veya Eurowings uygulaması üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler.

Eurowings Ordu-Giresun'u duyurdu

Yorumlar

Orgi ~ 7 yıl önce
Siyasi yatırım havalimanına uçmaları için şirketlere her türlü baskı yapılıyor. Bence orgi adını SYH olarak (Siyasi Yatırım Havalimanı) değiştirelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU GİRESUN ~ 7 yıl önce
Ordu'dan yapılacak yurt dışı seferleirnin Samsun Çarşamba havalimanının bakıma alınmasıyla ilgili yoktur. Pegasus bir yıldır Kıbrıs'a haftada 3 gün uçuyor. Sunexpress 20 Haziran'da Almanya Köln başlıyor..Pegasus 29 Haziran Almanya Köln başlıyor..THY Temmuz'un ilk haftası Almnaya Münih ile Stuttgart başlıyor..Samsun Havalimanı 1 Ağustos'ta kapanacak..Demekki yurt dışı uçuşlarının Samsunlu ilgili yok...Eurowins Trabzon ve Samsun^'a değil Ordu'ya uçacacak.. Çarpraz veyurt dışı uçuşları için en ideal nokta Ordu Giresun Havalimanı...Samsun'da, Rize'ye, Tokat'tan Gümüşhane'ye tam orta nokta..Ulaşım kolay..Ordu Giresun'un TUİK kaydına göre nüfusu 2 milyon 400 bin.Bu nüfusun 1 milyon 300 bini gurbette yaşıyor..Ordu Giresun Havalimanının beklenenin üzerinde yolcu yoğunluğuna ulaşmasının ana nedeni budur...Samsunlu arkadaşlara bir not: Onurair Samsun'dan çekildi. Kış dönemi Samsun yerine Ordu Giresun'a başlayacak..Bunu da önümüzdeki günlerde açıklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam kokuyor ~ 7 yıl önce
Bir arastirsaniz OGU seferi iptal olan SZF yerine geliyor. Ucus agi falan genislettigi yok. SZF kapanacagi icin mecburiyetten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WOW ~ 7 yıl önce
GAYDIRIGUPBAAKKK CEMILEEE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000