02 Haziran 2016, Perşembe 14:20:20

Eurowings Köln -Boston seferlerine başladı

Eurowings Amerika’nın popüler destinasyonlarından biri olan Boston’a 1 Haziran’dan itibaren Köln/Bonn’dan uçmaya başladı!
  • 13:25'te kalkip 15:30'da inis yapmislar. THY traktorleri 10 saatte ancak gidiyor Boston'a.
  • BU OPERASYON 6 AY SONRA BİTER BEYLER!
  • SunExpress Deutschland seferlerin operasyonunu yapiyor. Yürü SunExpress kim tutar seni. Yönetimdeki THY temsilcileri, Almanlari kontrol edin,niyetleri üzüm yemek degil, bagcigi dovmek. Antep ucuslarini iptal ediyorlar. Server gitti,ciftligi bos buldular. Benden söylemesi.

Alman havayolu şirketi Eurowings, yaz dönemi uzun mesafe uçuşlarına Amerika’nın en önemli rotalarından Boston’u ekleyerek 1 Haziran 2016 itibariyle Köln/Bonn’dan uçmaya başladı.

1 Haziran Çarşamba günü saat 13:25’te Köln/Bonn’dan kalkış yapan uçak Boston yerel saatiyle 15:30’da direkt olarak Logan Uluslararası Havalimanı’na inişini gerçekleştirdi.

Yolcularına her zaman uygun fiyatlarla yüksek kalite sunmayı amaçlayan Eurowings, Boston uçuşlarını 149,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Bu fırsatlardan hemen yararlanmak isteyen yolcular www.eurowings.com internet sitesinden rezervasyon yapabilirler.

Boston, Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaleti’nin başkenti olmakla birlikte ABD'nin en eski ve varlıklı şehirlerinden biri olarak biliniyor. Ayrıca dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapıyor.

Eurowings Köln -Boston seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

2 saat! ~ 8 yıl önce
13:25'te kalkip 15:30'da inis yapmislar. THY traktorleri 10 saatte ancak gidiyor Boston'a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 8 yıl önce
Seninle aynı havayı soluyorum maalesef. Cahilliğin dibisin
Soğuk ~ 8 yıl önce
Havada çok sıcak iyi geldi
LH CREW ~ 8 yıl önce
Sen ne ictin usta ne iki saati Boston yerel saati diyor
İki saat ~ 8 yıl önce
Remzi senmisin
Vallahi Billahi ~ 8 yıl önce
VALLA BEN BU ARKADAŞA "BEĞENDİM" BUTONUNA BASTIM.
Akıl yakıyo ~ 8 yıl önce
2 saat diyor arkadaş haberi okumamış heralde? Concorde ilemi gidiyor acaba bi düşün . THY ye laf atıyor bide. Sonra Türkiye neden gelişmiyor
BRAVO ~ 8 yıl önce
Alkışlanmalı ...
Hahahah ~ 8 yıl önce
BU OPERASYON 6 AY SONRA BİTER BEYLER!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
SunExpress Deutschland seferlerin operasyonunu yapiyor. Yürü SunExpress kim tutar seni. Yönetimdeki THY temsilcileri, Almanlari kontrol edin,niyetleri üzüm yemek degil, bagcigi dovmek. Antep ucuslarini iptal ediyorlar. Server gitti,ciftligi bos buldular. Benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000