19 Kasım 2019, Salı 09:55:58

Eurocontrol verileri belli oldu

EUROCONTROL verilerine göre; 2019 Yılı Ekim ayı sonu itibarıyla Hava Trafik Kontrol Merkezimizde Toplam 1.326.911 sivil hava aracına Hava Trafik Kontrol hizmeti verildi, üst geçiş (overflight) sayımız ise 439.740’a ulaştı.
  • Boşuna pilotaja geçmiyor onlarca kontrolör... Çünkü en az pilotlar kadar değer görmeyi hakeden kontrolörlük mesleği, malesef beceriksiz yöneticilerin elinde... Çok üzücü... Umarım düzelir en kısa zamanda... Bunca hakkı yenen insanın ahını alanın akıbeti belli...
  • Arbeit, Arbeit!
  • iddaayla olmaz bu işler
  • Eurocontrolsünüz 2015te 3900avro maaş veriyordunuz Türklere şimdiyse 3 katı işe 3te 1i maaşı kitlemissiniz. Ne güzelya.
  • Herkes uyurken hava trafik kontrolörü arkadaşların havacılık tazminatı üç katına çıkarıldı iddiası var
  • Geliyor gelmekte olan. Aralık 15 maaş 35. 11 ay da birikmiş. Range Rover candır.
  • Pek kıymetli, gecelerini gündüzlerine katarak, yoğun stres altında çalışan ve asla hata yapma, erteleme ve unutma gibi lüksleri olmayan, hakettikleri değeri asla görmeyen Hava Trafik Kontrolörü arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hakettikleri değeri görmeleri dileğiyle. Unutmayın her hak yerini bulur. Kul unutsa da Allah unutmaz.
  • O hakedilen paralar biz atclere dağıtılacak. Ama bu bürokratlarla bu iş zor kafa değişmeli
  • Yakın zamanda maaaslarda artış olacağı , yurtdışına iade edilen paranın Türkiye'de kalması için çaba sarf edildiği dile getiriliyor. Doğru mu bilen var mı? İçeriği ne?
  • Herkesin gözü kulağı tazminat artışından gelecek haberde. Ama görünen o ki tazminatlarla ilgili bir gelişme olmayacak. Kimbilir belki ywni bir sürpriz bekliyordur kurum çalışanlarını. Güzel bir sürpriz. Ama kim için güzel.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin Eurocontrol'ün verilerini paylaştı.

Keskin'in paylaşımı:

EUROCONTROL verilerine göre; 2019 Yılı Ekim ayı sonu itibarıyla Hava Trafik Kontrol Merkezimizde Toplam 1.326.911 sivil hava aracına Hava Trafik Kontrol hizmeti verildi, üst geçiş (overflight) sayımız ise 439.740’a ulaştı.

2019 yılında hava trafiğinde zirve yaptığımız ay olan Ağustos ayında, 161.392 trafikten 48.317’sine üst geçiş hizmeti verildi. En yoğun günümüz olan 18 Ağustos 2019’da toplamda 5.432 trafiğe hava trafik kontrol hizmeti verdik.

Bu sürede çok sayıda ve çeşitli kategoride askeri hava aracının kontrol ve koordinasyonu ile hava sahası tahsis işlemleri de başarıyla yürütüldü.

Bir milyon kilometrekarelik hava sahasında her türlü meteorolojik koşulda emniyetli, düzenli ve sıfır gecikme ile ATC hizmeti sağlamak temel hedefimizdir.

Türk hava sahasının gözü kulağı,  gökyüzünün güvenli sesi olmaya; Asya’yı Avrupa’ya, Orta Doğu’yu Balkanlar ve Kafkaslar’a, Türkiye’yi dünyaya bağlayan hava koridorlarını başarıyla yönetmeye devam ediyoruz.

Eurocontrol verileri belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Yazık... ~ 4 yıl önce
Boşuna pilotaja geçmiyor onlarca kontrolör... Çünkü en az pilotlar kadar değer görmeyi hakeden kontrolörlük mesleği, malesef beceriksiz yöneticilerin elinde... Çok üzücü... Umarım düzelir en kısa zamanda... Bunca hakkı yenen insanın ahını alanın akıbeti belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatçe ~ 4 yıl önce
Onlarca kontrolör derken,sadece ppl alanlarıda mı pilottan sayıyorsunuz. Toplasan 8 ya da 9 kişi var. Diğer birimlerden de pilotluğa geçen 10dan fazla kişi var. İllaki kendinizi öveceksiniz.
Hans ~ 4 yıl önce
Arbeit, Arbeit!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sallama ~ 4 yıl önce
iddaayla olmaz bu işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duşunsenize ~ 4 yıl önce
Eurocontrolsünüz 2015te 3900avro maaş veriyordunuz Türklere şimdiyse 3 katı işe 3te 1i maaşı kitlemissiniz. Ne güzelya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyumaya devam ~ 4 yıl önce
Herkes uyurken hava trafik kontrolörü arkadaşların havacılık tazminatı üç katına çıkarıldı iddiası var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uykucu ~ 4 yıl önce
Her yıl kasım ayında bu söylentiler çıkar
Yalan ~ 4 yıl önce
7 katına çıkarıldı. Yav siz hangi alemdesiniz Allah aşkına.
Atco ~ 4 yıl önce
9 katı diye biliyorum ben. 6 senelik de toplu para ve bir miktar holosko.
Atcobjk ~ 4 yıl önce
Hocam holosko mantikli cay demler temizlik yapar joker gibi adam ben sevindim buna
Okey ~ 4 yıl önce
E dorduncu vercekler sabit
Hadi iyisiniz. ~ 4 yıl önce
Geliyor gelmekte olan. Aralık 15 maaş 35. 11 ay da birikmiş. Range Rover candır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok öyle bir dünya ~ 4 yıl önce
hani kasım 15 maaş 45 ti? milleti gaza getirmeyin
Kasım bitti sıra Aralık'ta. ~ 4 yıl önce
2 yıldır aynı türküleri çığırmaktan bıkmadınız mı. Kasım 15 maaş 25 noldu? Alabildiniz mi? Peki ya Aralık'ta gelmezse Ocak 15 maaş 45 mi olacak? Komik şeyler ;)
Tebrikler... ~ 4 yıl önce
Pek kıymetli, gecelerini gündüzlerine katarak, yoğun stres altında çalışan ve asla hata yapma, erteleme ve unutma gibi lüksleri olmayan, hakettikleri değeri asla görmeyen Hava Trafik Kontrolörü arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hakettikleri değeri görmeleri dileğiyle. Unutmayın her hak yerini bulur. Kul unutsa da Allah unutmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elbet bir gun ~ 4 yıl önce
O hakedilen paralar biz atclere dağıtılacak. Ama bu bürokratlarla bu iş zor kafa değişmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tazminat ~ 4 yıl önce
Yakın zamanda maaaslarda artış olacağı , yurtdışına iade edilen paranın Türkiye'de kalması için çaba sarf edildiği dile getiriliyor. Doğru mu bilen var mı? İçeriği ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 4 yıl önce
Hocam bu para gelmez bu net, delinin biri kuyuya tas atiyor herkes inaniyor, genel mudurluk sadece oyaliyor gonlumuzu hos tutup yolluyor DERNEK uyuyor sanirim, zam ocak ayinda %4 kesin bilgi gerisi yalan
Artışlar ~ 4 yıl önce
Herkesin gözü kulağı tazminat artışından gelecek haberde. Ama görünen o ki tazminatlarla ilgili bir gelişme olmayacak. Kimbilir belki ywni bir sürpriz bekliyordur kurum çalışanlarını. Güzel bir sürpriz. Ama kim için güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000