02 Mart 2018, Cuma 09:21:32

Eurasia'ya en büyük katılım Rusya'dan

25-29 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Eurasia Airshow Havacılık Fuarı’na en geniş katılımın Rusya tarafından sağlanacağı belirtildi.
  • Biz Ürdün'den geliyoruz Atak ve Anka için görüşme yapıp, imza atarken fotoğraf çektireceğiz. Kola ve kurupasta isteriz. Memnun kalırsak yemekler iyiyse yine geliriz, söz!
  • Nedense hiç inanasımız gelmedi.
  • haberler Sputnik'den...gerisi teferruat!
  • 50 gün kalmış hala görüşmeler yapılıyor deniyor. Daha ortada program yok. Umarım başarabilirler.
  • Çok fos çıkacak bir organizasyon, F-35 getireceklermiş Italyan hava kuvvetlerinin çok güldüm. Uçaklar italya’ya daha teker koymadı amerika da ama F-35 gelecek :) Airex. Varken esamesi okunmaz.
  • Ruslar hikaye elimdeki shukoi uçakları bile iran a satmak için abd den onay bekliyor

25-29 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Eurasia Airshow Havacılık Fuarı’na en geniş katılımın Rusya tarafından sağlanacağı belirtildi.

Sputnik’e konuşan Eurasia Airshow Üst Yöneticisi (CEO) Ferhat Yenibertiz, Türkiye tarihinin en büyük organizasyonlarından birini gerçekleştirmeye hazırlandıklarını belirterek bu organizasyonun arkasında Cumhurbaşkanlığı ve Savunma Bakanlığı desteğinin olduğunu vurguladı.

Antalya Havalimanı'nda düzenlenecek etkinliğin 300 bin metrekare alanda gerçekleştirileceğini ifade eden Yenibertiz, ‘Yaklaşık 30 bin metrekare kapalı alanımız olacak. 300’e yakın firma, Boeing, Airbus, Bombardier gibi üreticilerden tutun, havalimanı aydınlatma, tesisat üreticilerine kadar çok geniş bir yelpazeye sahip bir katılımcı kitlesi olacak’ diye konuştu. Yenibertiz, Rusya’nın Eurasia Airshow’a katılacağı çeşitli şirketleriyle en geniş şekilde temsil edileceğine dikkat çekerek, ‘Rosoboroneksport, Rostek, OAK (Birleşik Uçak İnşaat Kuruluşu), Suhoy Sivil Uçakları şirketleri ve Yamal havayolu şirketinden katılım onayı aldık” ifadesini kullandı.

Yenibertiz, Vertoletı Rossii, İrkut ve Roskosmos şirketleriyle de katılım için görüşmelere devam ettiklerini kaydederek etkinliğe ayrıca İngiltere, Belçika, İtalya, Pakistan, ABD, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, İran olmak üzere en az 15 ülkeden üretici firmaların katılmasını beklediklerini ifade etti.

Dünyanın farklı ülkelerinden yeni nesil 60 uçağı da etkinliğe getirmeyi planladıklarını belirten Yenibertiz, ayrıca 6-7 ülkeden havacılık alanında milli takımların Antalya’ya gelmesi için üst düzey görüşmeler yaptıklarını vurguladı.

Eurasia'ya en büyük katılım Rusya'dan

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Geliyoruz ~ 6 yıl önce
Biz Ürdün'den geliyoruz Atak ve Anka için görüşme yapıp, imza atarken fotoğraf çektireceğiz. Kola ve kurupasta isteriz. Memnun kalırsak yemekler iyiyse yine geliriz, söz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Nedense hiç inanasımız gelmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberi doğru oku ~ 6 yıl önce
haberler Sputnik'den...gerisi teferruat!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaman ~ 6 yıl önce
50 gün kalmış hala görüşmeler yapılıyor deniyor. Daha ortada program yok. Umarım başarabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan Pilot ~ 6 yıl önce
Çok fos çıkacak bir organizasyon, F-35 getireceklermiş Italyan hava kuvvetlerinin çok güldüm. Uçaklar italya’ya daha teker koymadı amerika da ama F-35 gelecek :) Airex. Varken esamesi okunmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 6 yıl önce
F35'lerin üretim bantlarından biri İtalya'da. Ben de senin bu havacılık bilginle olan "kaptanlığına" çok güldüm :-)))
HİKAYE ~ 6 yıl önce
Ruslar hikaye elimdeki shukoi uçakları bile iran a satmak için abd den onay bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000