28 Nisan 2018, Cumartesi 11:48:06

Eurasia Airshow'a ziyaretçi akını

Antalya'da düzenlenen Eurasia Airshow, dördücü gününde halka açık bir şekilde devam ediyor.
  • Bende gidip biseyler aliyim ucak felan halk gunu indirimi varmi
  • TOP AİR uçuş okulu mağdur PPL öğrencisi olarak bize yardımcı olun. Okılda uçaklar uçmuyor! Öğretmenler istifa ediyor! Hiç bir PPL öğrencisine uçuş yazmıyorlar. Kimseye ulaşamıyorız..
  • Böyle güzel bir festivali ilk günlerini halka kapatmak nedir zaten anlamadım. Yapılan çok yanlıştı
  • Havalimanı ana giriş kapısından girer girmez yoğun bir araç trafiği başlıyor. Havalimanı içindeki otoparklar ve yol kenarları araçlarla dolmuş vaziyette. Araçlarıyla fuara gitmek isteyenler araçlarını havalimanı yakınlarında güvenli bir yere park edip alternatif ulaşım araçlarını kullanabilirler keza güvenlik görevlileri ve polis memurları fuar alanı yakınlarında araç park yeri kalmadığından ziyaretçileri geri çeviriyor. Herkese iyi eğlenceler.
  • Onlarca meraklı ve binlerce beleşçi demek istediniz sanırım ? Zira bizim halkımızın çoğunlu neden bu tarz aktivitelere katılıyor çoğumuz biliyoruz.
  • Biletler hala satısta ama fiyatı artmıs. web sitelerinde program hakkında hic bir bilgi yok. Telefonla bilgi almak için arıyorsunuz telefona cevap veren, acan yok. Organizasyon bence cok kötü. Expodan sonraki ikinci hayal kırıklıgı

Antalya'da düzenlenen Eurasia Airshow, dördücü gününde halka açık bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Antalya Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde başlayan Eurasia Airshow'un ticari olarak geçen ilk üç gününün ardından halk günü başladı.

Eurasia Airshow'a katılmak isteyenler günler öncesinden internet üzerinden satışa çıkarılan biletlere yoğun talep göstermiş ve kısa sürede tüm biletler tükenmişti.

Yoğun bir katılımın yaşandığı dördüncü günde binlence ziyaretçi fuara akın etmeye başladı. Hava gösterileri ile akşam saat 17.00'a kadar sürecek olan fuarın 5'inci ve son günü olan yarın için çok daha yoğun bir katılım bekleniyor. 























Eurasia Airshow'a ziyaretçi akını

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Jetpack ~ 6 yıl önce
Bende gidip biseyler aliyim ucak felan halk gunu indirimi varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur Pilotaj Öğrencisi ~ 6 yıl önce
TOP AİR uçuş okulu mağdur PPL öğrencisi olarak bize yardımcı olun. Okılda uçaklar uçmuyor! Öğretmenler istifa ediyor! Hiç bir PPL öğrencisine uçuş yazmıyorlar. Kimseye ulaşamıyorız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Topair mağduru ~ 6 yıl önce
Yorumu tesadüfen gördüm kayıtsız kalamadım hala mağduruz değişen bişey yok...Sonra öğrencilere diyolarki okulumuzu kötülemeyin hep dedikodular yüzünden işler kötü gidiyo diye siz işinizi doğru düzgün yapsaydınız mezun olan öğrencileriniz olurdu , topairi tavsiye ederlerdi, millette böyle muhattap bulamadığı için mağdur olup sağa sola yazmazdı.
.. ~ 6 yıl önce
Böyle güzel bir festivali ilk günlerini halka kapatmak nedir zaten anlamadım. Yapılan çok yanlıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airshow ~ 6 yıl önce
Havalimanı ana giriş kapısından girer girmez yoğun bir araç trafiği başlıyor. Havalimanı içindeki otoparklar ve yol kenarları araçlarla dolmuş vaziyette. Araçlarıyla fuara gitmek isteyenler araçlarını havalimanı yakınlarında güvenli bir yere park edip alternatif ulaşım araçlarını kullanabilirler keza güvenlik görevlileri ve polis memurları fuar alanı yakınlarında araç park yeri kalmadığından ziyaretçileri geri çeviriyor. Herkese iyi eğlenceler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 6 yıl önce
Onlarca meraklı ve binlerce beleşçi demek istediniz sanırım ? Zira bizim halkımızın çoğunlu neden bu tarz aktivitelere katılıyor çoğumuz biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden katliyor ~ 6 yıl önce
soyle bakalim cok bilmis neden katiliyor
biletler satısta ~ 6 yıl önce
Biletler hala satısta ama fiyatı artmıs. web sitelerinde program hakkında hic bir bilgi yok. Telefonla bilgi almak için arıyorsunuz telefona cevap veren, acan yok. Organizasyon bence cok kötü. Expodan sonraki ikinci hayal kırıklıgı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000