07 Mart 2017, Salı 11:51:38

Eurasia Airshow'a pazarlama ödülü

Türkiye’de şova dayalı uçuş gösterilerini de içeren tek havacılık fuarı EURASIA AIRSHOW, Avrupa Uçuş Gösterileri Kurulu’ndan (EAC) pazarlama ödülünü aldı.
  • Allah kolaylık versn. Eurasia Airshow adı da güzel olmuş. Kim akıl ettiyse helal olsun!!! Geç bile kaldık bu konuya. Bunlardan istiyoruz..
  • Havacılıkla adına bir endüstrisi ve tarihçesi olmayan Dubai bile bu alanda aldı başını gitti. Biz Türkiye olarak çok geç bile kaldık, uluslararası farkındalığı olan böyle işlere artık daha çok ihtiyacımız var. Büyük hedef koymuşlar ama artık adam gibi birşey olacak sanırım Airshow adına. Allah kolaylık versin.
  • Kesinlikle çok iyi ancak ödül ne ödülüdür anlamadım zira henüz yapılmadı ki ...
  • Ülkemiz için harika, emeği geçen herkese teşekkürler, daha çok böyle haberler almak istiyoruz

Avrupa’da 17 yıldır faaliyet gösteren EAC’ın yıllık toplantıları bu kez 2-4 Mart’ta Malta’da yapıldı. Geçmiş uçuş gösterilerinden edinilen tecrübelerle gösterileri, yeni düzenlemelerle daha iyi hale getirmeyi amaçlayan EAC’ın toplantısında askeri, sivil ve ticari kuruluşların pazarlama ve halkla ilişkiler çalışmaları yarıştı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Eurasia Airshow pazarlama ödülüyle birinciliğe layık görüldü. Toplantıda katılımcılar hem iletişim ağlarını genişlettiler hem de uçuş gösterilerini daha sağlıklı, güvenli ve renkli hale çevirmek için fikirlerini paylaştılar.

Eurasia Airshow adına ödülü alan Eurasia Airshow Proje Genel Müdür Yardımcısı Umut Karayel “Ödül, Eurasia Airshow adına Avrupa’da farkındalık yaratması açısından önemli” ifadelerini kullandı.

EAC Toplantısında en iyi flight director (uçuş direktörü) ödülü başta olmak üzere askeri ve sivil kategorilerde de ödüller verildi.

EAC (European Airshow Council), ayrıca, ilgili kişilere, uçuş gösterileri hakkında yetkin bilgi kaynağı oluşturmaktadır. Uçuş gösterilerinin her alanında bulunan insanlar bilgilendirilmekte ve eğitilmeleri sağlanmaktadır. Uçuş gösterilerinin medyaya ve kamuoyuna tanıtımının yapılmasının yanı sıra EAC’ın en temel görevi ise Avrupa’da gerçekleştirilen tüm uçuş gösterilerinin mükemmeliyetini ve güvenliğini sağlaması.

25-28 Nisan 2018 tarihinde Antalya’da düzenlenecek Eurasia Airshow geçmişten bugüne küresel havacılık sektöründe kendisini kabul ettirmiş Paris Airshow, Farnborough Airshow, Dubai Airshow, Singapur Airshow gibi önemli havacılık organizasyonları arasında yer almayı hedefliyor.

Eurasia Airshow ile ticari ve askeri havacılık sektöründe milyarlarca dolarlık bir iş hacmi geliştirilmesi hedefleniyor. Yaklaşık yüzde 70’i yurtdışı, yüzde 30’u yurtiçi olmak üzere tüm dünyadan havacılık ve uzay sanayinin önemli oyuncuları Eurasia Airshow’da bir araya gelecek.1000’in üzerinde uluslararası katılımcının yanısıra 150’nin üzerinde askeri ve sivil delegasyon katılımı ile 100’ün üzerinde ülkeden 100 binden fazla profesyonel ziyaretçi hedefleniyor.

Eurasia Airshow'a pazarlama ödülü

Yorumlar

APU ~ 7 yıl önce
Allah kolaylık versn. Eurasia Airshow adı da güzel olmuş. Kim akıl ettiyse helal olsun!!! Geç bile kaldık bu konuya. Bunlardan istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MikeBravo ~ 7 yıl önce
Havacılıkla adına bir endüstrisi ve tarihçesi olmayan Dubai bile bu alanda aldı başını gitti. Biz Türkiye olarak çok geç bile kaldık, uluslararası farkındalığı olan böyle işlere artık daha çok ihtiyacımız var. Büyük hedef koymuşlar ama artık adam gibi birşey olacak sanırım Airshow adına. Allah kolaylık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 7 yıl önce
Kesinlikle çok iyi ancak ödül ne ödülüdür anlamadım zira henüz yapılmadı ki ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damla ~ 7 yıl önce
Ülkemiz için harika, emeği geçen herkese teşekkürler, daha çok böyle haberler almak istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000