14 Mayıs 2018, Pazartesi 23:02:55

Eurasia Airshow CEO'su Yenibertiz istifa etti

Bir dönem THY Teknik ve HEAŞ gibi şirketlerde de görev alan Eurasia Airshow Ceo'su Ferhat Yenibertiz istifa etti.
  • 39 yaşında. İyi işler yapmış bu saate kadar ama Allah var. Yahu içinde Cumhurbaşkanlığı geçsin yeter ki, vur Allah vur. Bu memleket böyle işleri gerçekten haketmiyo. Adam profesyonel ve istifa etmiş zaten, vardır canını sıkan bişey. Hem size ne yahu:))
  • Biz havacılık öğrencileri olarak bu memleket şartlarında rüyamızda görücemiz şeyleri bu fuarda onlar vesilesi ile gördük. Fuarda fotoğraf ta çektirmiştim kendisi ile, niye gitmiş ki:(
  • Yorumlar buram buram kıskançlık kokuyor:) Adam karizma. benim bildiğim projenin fikir babası da kendi. Fuarda da gördüm, çokta mütevazi biri. Adam istifa etmiş zaten, vardır bi bildiği:))
  • Böyle bir dönemde beklentilerin sağlandığı bir fuardı, Türk milleti olarak pata küte dalmayı severiz:)) Tek sorun devlet erkanından katılım azdı. Kuvvet komutanları olmalıydı en azından. Milgem gemisinin de getirilmesi ilginçti.
  • Ferhatcım ne THY, ne SSM şimdi Medyacity yaranamadın gercekten çoluk çoçuk çok üzüldük.
  • Bu adam boy boy fotoğraflarını tüm reklamlarda yayınlatıyordu. Fotoğraflarını basmakta iş demek ki olmuyormuş. Organizasyon kötüydü. Cumhurbaşkanlığı sopası gösterilmesine rağmen sektör fuara katılmadı. Fuarcılar anladılar mı, hayır...
  • Yeaaah
  • Ülkemize vizyon ve uzun vadede büyük gelir getirecek bir organizasyonun devamının gelmesini diliyorum. Yurtdışındaki birçok airshowa gitmiş birisi olarak ülkemiz adına güzel ve ilerisi için vizyon katacak bir organizasyon gerçekleşti. Diğer organizasyonların da aynı şekilde başarılı geçmesi dileğiyle.
  • Rezalet bir organizasyon oldu. Onca kamu kaynağı kullanmalarına rağmen beceremediler. Yazık.
  • Showmuşmuş!! Birilerinin ceplerini doldurmak için show adı altında yapılan tam bir rezillikti.

Bir dönem THY Teknik ve HEAŞ gibi şirketlerde de görev alan Eurasia Airshow Ceo'su Ferhat Yenibertiz istifa etti.

Bu yıl ilki Antalya'da düzenlenen Eurasia Airshow'da Ceo'luk görevini yürüten Ferhat Yenibertiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

Yenibertiz, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; "Eurasia Airshow CEO'su olarak sürdürdüğüm görevimden 11.05.2018 tarihi itibari ile istifa ettiğimi tüm kamuoyuna bildirmek isterim. Zorlu ve gurur verici bu yolculukta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, kurum ve kuruluşlara bu vesile ile tekrar teşekkür ederim. 22-26 Nisan 2020 tarihinde ikincisi gerçekleşecek olan Eurasia Airshow'a şimdiden başarılar dilerim."

 

Eurasia Airshow CEO'su Yenibertiz istifa etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Size ne yahu:)) ~ 6 yıl önce
39 yaşında. İyi işler yapmış bu saate kadar ama Allah var. Yahu içinde Cumhurbaşkanlığı geçsin yeter ki, vur Allah vur. Bu memleket böyle işleri gerçekten haketmiyo. Adam profesyonel ve istifa etmiş zaten, vardır canını sıkan bişey. Hem size ne yahu:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 6 yıl önce
Biz havacılık öğrencileri olarak bu memleket şartlarında rüyamızda görücemiz şeyleri bu fuarda onlar vesilesi ile gördük. Fuarda fotoğraf ta çektirmiştim kendisi ile, niye gitmiş ki:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APU ~ 6 yıl önce
Yorumlar buram buram kıskançlık kokuyor:) Adam karizma. benim bildiğim projenin fikir babası da kendi. Fuarda da gördüm, çokta mütevazi biri. Adam istifa etmiş zaten, vardır bi bildiği:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 6 yıl önce
Böyle bir dönemde beklentilerin sağlandığı bir fuardı, Türk milleti olarak pata küte dalmayı severiz:)) Tek sorun devlet erkanından katılım azdı. Kuvvet komutanları olmalıydı en azından. Milgem gemisinin de getirilmesi ilginçti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara'lı Hadise ~ 6 yıl önce
Ferhatcım ne THY, ne SSM şimdi Medyacity yaranamadın gercekten çoluk çoçuk çok üzüldük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jetçi ~ 6 yıl önce
Bu adam boy boy fotoğraflarını tüm reklamlarda yayınlatıyordu. Fotoğraflarını basmakta iş demek ki olmuyormuş. Organizasyon kötüydü. Cumhurbaşkanlığı sopası gösterilmesine rağmen sektör fuara katılmadı. Fuarcılar anladılar mı, hayır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SSM ~ 6 yıl önce
Yeaaah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Banu ~ 6 yıl önce
Ülkemize vizyon ve uzun vadede büyük gelir getirecek bir organizasyonun devamının gelmesini diliyorum. Yurtdışındaki birçok airshowa gitmiş birisi olarak ülkemiz adına güzel ve ilerisi için vizyon katacak bir organizasyon gerçekleşti. Diğer organizasyonların da aynı şekilde başarılı geçmesi dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayal Kırıklığı ~ 6 yıl önce
Rezalet bir organizasyon oldu. Onca kamu kaynağı kullanmalarına rağmen beceremediler. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 6 yıl önce
:))) Ya ne kadar komik bir yorum bu şimdi. Adamlar bu her bir tarafı ateş hattında olan memelekette 50 tane zorluk içinde bişey yapmaya çalışıyor, bir başlangıca
Airliner ~ 6 yıl önce
Ya ne kadar komik bir yorum bu şimdi:))) Adamlar ateş hattındaki bir ülkede uluslararası bir iş yapmaya çalışıyor, temelini atmaya çalışıyor. Pat küt yorumlar yapmayı ne seviyoruz oturduğumuz yerden. Devrim arabaları aklıma geldi bak yine.
THY_Pilot ~ 6 yıl önce
Direkt Turkish Style atak:) Adamlar bir ilki gerçekleştiriyor binbir zorlukla, gayatte iyiydi ilki olmasına rağmen. Sorum şu ki, bu fuara gittin mi?:))
Emekli ~ 6 yıl önce
Antalya’da yaşıyorum. Bu memleket büy
Emekli ~ 6 yıl önce
Antalya’da yaşıyorum. Bu memleket büyük fuarlara alışkındır. Ama bu en büyüğü idi. Eksikler, noksanlar vardı elbet ama avrupa fuarı havası vardı özellikle uçakların olduğu dış alanda. Haksızlık etmemek lazım, emek harcanmış.
Show!! ~ 6 yıl önce
Showmuşmuş!! Birilerinin ceplerini doldurmak için show adı altında yapılan tam bir rezillikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000