30 Mayıs 2016, Pazartesi 09:06:55

Eto'o'nun uçuşuna Nijerya'da izin verilmedi

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, eski Fenerbahçeli Joseph Yobo'nun jübilesine katılmak üzere gittiği Nijerya'dan dönüşünde uçağının kalkışına izin verilmedi.
  • Ben bir duyum aldim etoo bitmis bitmis
  • Nijerya dünyanın sayılı rezil ülkelerinden biridir.Yıllar önce bir kere gittim. İnsan hayatının pek fazla bir değeri yoktur.Sokaklarda insan ölüleri görebilirsiniz.
  • he etoysa tamam kalksın
  • Orasi Nijerya. Her seyi yaparlar. Eto'ya da Oto'ya da.
  • He valla Eto'o'ya bu yapılır mı?

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, eski Fenerbahçeli Joseph Yobo'nun jübilesine katılmak üzere gittiği Nijerya'dan dönüşünde uçağının kalkışına izin verilmedi. Port Harcourt kentindeki havaalanına özel jetiyle giden golcü futbolcu, çıktığı maçın ardından dönüşte ummadığı bir durumla karşılaştı.

KALKIŞA İZİN VERMEDİLER

Milliyet'te yer alan habere; havaalanı yetkilileri Eto'o'nun uçağının havalimanını kullanım için gerekli izinler konusunda eksikliği bulunduğu gerekçesiyle kalkışa izin vermedi. Karşılaşmanın hemen ardından havaalanına giden ve dönüşe geçmek isteyen oyuncuya para cezası kesildi.

Ancak Samuel Eto'o bu cezayı ödemesine karşın, kalkışı yine gerçekleştiremedi. Buna rağmen uçak çok uzun bir süre daha havaalanında tutuldu, akşam uçuşunu gerçekleşemedi. Ertesi sabah hala ülkeden ayrılmaya çalışan yıldız futbolcu, saatler sonra uçuşu gerçekleştirebildi.

FUTBOLSEVERLER İSYAN ETTİ

Afrika tarihinin gelmiş geçmiş en önemli futbolcularından bir tanesi olarak gösterilen ismin yaşadıkları futbolseverleri kızdırdı. Konuyla ilgili Afrika basınında çıkan haberlere yapılan yorumlarda, Kamerunlu forvete yapılan muamelenin yakışıksız kaçtığı belirtilerek, 'Eto'o'ya bu yapılır mı?' ifadeleri kullanıldı.

Eto'o'nun uçuşuna Nijerya'da izin verilmedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Duyumcu ~ 8 yıl önce
Ben bir duyum aldim etoo bitmis bitmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mansur ~ 8 yıl önce
Nijerya dünyanın sayılı rezil ülkelerinden biridir.Yıllar önce bir kere gittim. İnsan hayatının pek fazla bir değeri yoktur.Sokaklarda insan ölüleri görebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eto'o ? ~ 8 yıl önce
he etoysa tamam kalksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
9gA ~ 8 yıl önce
Orasi Nijerya. Her seyi yaparlar. Eto'ya da Oto'ya da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eto'o ~ 8 yıl önce
He valla Eto'o'ya bu yapılır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000