29 Temmuz 2021, Perşembe 09:56:44

Etihad IATA Travel Pass kapasitesini genişletti

Etihad Airways, salgın sonrasında seyahat deneyimini basitleştirmek için dijital çözümleri uygulamaya devam ederken Abu Dabi ile ağındaki yedi destinasyon arasındaki uçuşlarda IATA Travel Pass (ITP) kapasitesini genişletti.

Başarılı denemelerin ardından Etihad Airways, salgın sonrasında seyahat deneyimini basitleştirmek için dijital çözümleri uygulamaya devam ederken Abu Dabi ile ağındaki yedi destinasyon arasındaki uçuşlarda IATA Travel Pass'i genişletti. Abu Dabi ile Bangkok, Barselona, Cenevre, Madrid, Milano, New York ve Singapur arasındaki tüm Etihad uçuşlarında konuklar için kullanılabilen IATA Travel Pass, COVID-19 belgelerini yönetmek için tek elden bir platform kolaylığı sunuyor.

Etihad Aviation Group'un operasyon direktörü Mohammad Al Bulooki şunları söyledi: "IATA Travel Pass denemesinden gelen geri bildirimler olumlu oldu ve Etihad'ın konukları kullanım kolaylığı ile veri güvenliğini takdir etti. Etihad, IATA Travel Pass'i yedi büyük küresel şehre gidiş ve dönüş uçuşlarında kullanıma sunmaktan, daha fazla misafire yolculukları ile havalimanı deneyimlerini basitleştirme seçeneği sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

IATA'nın Operasyon, Güvenlik ve Güvenlikten sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Nick Careen de "Etihad'ın olumlu müşteri geri bildirimlerine dayanarak IATA Travel Pass'i genişletme kararı çözümün güçlü bir onayıdır. IATA Travel pass, gezginlerin COVID-19 belgelerini güvenli ve verimli bir şekilde yönetmeleriyle havayollarının güvenebileceği bir 'Seyahate Tamam' oluşturmaları için tek duraklı bir çözüm sunmak üzere tasarlandı. Uygulamanın kullanımda olduğunu ve uluslararası seyahatlerin yeniden başlatılmasını kolaylaştıran bir araç olduğunu görmek harika" dedi.

Etihad Airways, gezginlerin belgelerini doğrulamaları ve COVID-19 seyahat gereksinimlerinde gezinmeleri için küresel, standartlaştırılmış bir çözümü desteklemek için Nisan 2021'de IATA Travel Pass'i test etmeye başlayan ilk havayolu şirketlerinden biriydi.

Etihad IATA Travel Pass kapasitesini genişletti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000