10 Mart 2011, Perşembe 08:10:33

ESRARENGİZ UÇAK HEYECAN YARATTI

Libya’nın başkenti Trablus’tan kalkan üç uçak, dünya genelinde heyecana neden oldu. Mısır ve Avrupa’ya yönelen uçaklar, Libya lideri Kaddafi’nin ülkeden kaçtığı spekülasyonlarına yol açtı
  • ufodur o
Libya’da muhaliflerle rejim yanlıları arasındaki savaş birçok cephede şiddetlenerek devam ederken, başkent Trablus’tan kalkan bir uçak, dünya genelinde heyecana yol açtı.

Yunan hava sahasından geçerek Mısır’a inen Libya uçağıyla ilgili, Kaddafi’nin kaçışından rejimin üst düzey yetkililerinin firarına kadar birçok spekülasyon yapıldı. Ancak Mısırlı yetkililer, uçakta Libya Savunma Bakan Yardımcısı Abdurrahman El Zavi ile Libya’nın lojistik ve destek idaresinin başı, Tümgeneral Abdurrahman bin Ali Ezzavi’nin bulunduğunu açıkladı. Son gelişme, ayaklanmanın ardından Kaddafi rejiminin dış dünya ile ilk ve en üst düzey teması olarak dikkat çekerken, Kaddafi’den bir mesaj getirdiği belirtilen Libyalı yetkililerin, Askeri Konsey ile biraraya geldiği öğrenildi.

Mısır Başbakanı İssam Şeref’in de, görüşmeye katıldığı bildirildi. Öte yandan El Cezire, aynı saatlerde Libya’dan kalkan iki uçağın İtalya ve İsveç hava sahalarında görüldüğünü duyurdu.
ESRARENGİZ UÇAK HEYECAN YARATTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ufodur o

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000