14 Ocak 2022, Cuma 17:05:53

Eski kraliçenin kıyafeti uçuşu uygun bulunmadı

ABD'nin eski güzellik kraliçesi Olivia Culpo'nun havalimanında "kıyafetinin yetkililer tarafından uygunsuz bulunduğu" ve uçağa binmeden önce üzerini değiştirmesi istendiği belirtildi.
  • Değerli yorumcular olaylara size sunulan bakış açıları üzerinde neden görüyorsunuz anlamıyorum. Bodrum'dan Marmaris'e giden bir minibüsteyseniz bikininin üzerine pareonuzu geçirip gidebilirsiniz. Ancak aynı kıyafet Ankara - Kırıkkale için uygun değildir ve toplum yadırgar. Giysi değişim talebi ne laikliği ihlaldir ne de Müslümanlıktır. Siyasilerin sizleri çatışmacı bir şekilde manipüle etmesine o kadar hazırsınız ki böyle konuları, haberleri okuyup geçeceğinize hemen çatışma unsurlarını dile getiriyorsunuz.
  • Dünya üzerinde artış gösteren gericiliğin Türkiyesi Amerikası Çini olmaz. Gericilik her yerde karşımıza çıkıyor ne yazık ki. Bir spor salonunda parkta cafede giyinince sorun olmuyor, uçakta giyinince problem? Saçmalık.
  • Show pesindeler bizim youtuber tiktokculardan da yakinda 1 2 tanesi damlar :) maksat dikkat cekmek
  • 20-30 sene öncesine kadar "erkekler bizleri cinsel obje olarak görüyor" deyip kazan kaldıran karşı cins, şimdi Instagram'da, TikTok'ta, uçakta "ne yapsam, neremi açsam da daha dikkat çeksem" modunda. İğrenç be kardeşim. Vallahi sıkıldım ha.
  • Uygunduuuurrr…
  • hani özgürlük? hani çağdaşlık? hani ilericilik? hani medeniyet? aynısı Türkiye'de olsa ultimatom verirler insanların giyimine karisamazsiniz diye :):)): tatlı su aydinciklari, feministler, nerdesiniz??? :)))
  • Ülkemizde kıyamet kopacak tartışmaların , batıda bu kadar ses getirmediğini görüyoruz, Avrupa'da alkol yasakları, kılık kıyafet vs.buz Türkler olarak hemen ikiye bölünuyoruz, lütfen birbirimizi sevelim saygılı olalım, suni tartışmaları bırakalım. Ulkemiz ve insanlarımız daha iyisini hak ediyor.
  • guzel,gozumuz acilsin biraz
  • Doğru karar halk plajı değil uçak
  • Gelsin biz de uçsun . Gayet uygun kıyafet

ABD'nin eski güzellik kraliçesi Olivia Culpo'nun havalimanında "kıyafetinin yetkililer tarafından uygunsuz bulunduğu" ve uçağa binmeden önce üzerini değiştirmesi istendiği belirtildi.

Page Six'in haberine göre Culpo'nun kardeşi Aurora'nın Instagram paylaşımlarına göre ikili Cabo San Lucas'a giden uçaklarının kapısına geldiklerinde yetkililerin Olivia'ya "Bir bluz giymesini yoksa uçamayacağını" söylediğini belirtti.

Modelin uyarıldığında üzerinde bir spor sütyeni, örgü kazak ve bisiklet şortu olduğu belirtildi.

Culpoi daha sonra uçağa binmek için gri bir sweatshirt giydi.

Eski kraliçenin kıyafeti uçuşu uygun bulunmadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Alper ~ 2 yıl önce
Değerli yorumcular olaylara size sunulan bakış açıları üzerinde neden görüyorsunuz anlamıyorum. Bodrum'dan Marmaris'e giden bir minibüsteyseniz bikininin üzerine pareonuzu geçirip gidebilirsiniz. Ancak aynı kıyafet Ankara - Kırıkkale için uygun değildir ve toplum yadırgar. Giysi değişim talebi ne laikliği ihlaldir ne de Müslümanlıktır. Siyasilerin sizleri çatışmacı bir şekilde manipüle etmesine o kadar hazırsınız ki böyle konuları, haberleri okuyup geçeceğinize hemen çatışma unsurlarını dile getiriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gericik ~ 2 yıl önce
Dünya üzerinde artış gösteren gericiliğin Türkiyesi Amerikası Çini olmaz. Gericilik her yerde karşımıza çıkıyor ne yazık ki. Bir spor salonunda parkta cafede giyinince sorun olmuyor, uçakta giyinince problem? Saçmalık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardes ~ 2 yıl önce
laiklik elden gidiyeeeaaahhh amarigada.kos protosto et,amariga urunlerini falan boykot et,ayfon alma mesela.pis gerici amarigalilar
Vortex ~ 2 yıl önce
Show pesindeler bizim youtuber tiktokculardan da yakinda 1 2 tanesi damlar :) maksat dikkat cekmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teasers ~ 2 yıl önce
20-30 sene öncesine kadar "erkekler bizleri cinsel obje olarak görüyor" deyip kazan kaldıran karşı cins, şimdi Instagram'da, TikTok'ta, uçakta "ne yapsam, neremi açsam da daha dikkat çeksem" modunda. İğrenç be kardeşim. Vallahi sıkıldım ha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Uygunduuuurrr…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahah ~ 2 yıl önce
hani özgürlük? hani çağdaşlık? hani ilericilik? hani medeniyet? aynısı Türkiye'de olsa ultimatom verirler insanların giyimine karisamazsiniz diye :):)): tatlı su aydinciklari, feministler, nerdesiniz??? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazikentli ~ 2 yıl önce
Ülkemizde kıyamet kopacak tartışmaların , batıda bu kadar ses getirmediğini görüyoruz, Avrupa'da alkol yasakları, kılık kıyafet vs.buz Türkler olarak hemen ikiye bölünuyoruz, lütfen birbirimizi sevelim saygılı olalım, suni tartışmaları bırakalım. Ulkemiz ve insanlarımız daha iyisini hak ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 2 yıl önce
guzel,gozumuz acilsin biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q sınıfı değil forever Fakir Class ~ 2 yıl önce
Doğru karar halk plajı değil uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HİJYENCİ ~ 2 yıl önce
Gelsin biz de uçsun . Gayet uygun kıyafet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000