01 Aralık 2014, Pazartesi 19:50:50

ESKİ HOSTES, EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

Bir dönem havayolu şirketinde kabin memuru olarak da görev yapan Eda Okutgen, eski eşi tarafından bıçaklanarak hunharca öldürüldü.
  • Bir çocuğun birdenbire annesiz ve babasız kalması.İnşallah bundan sonraki hayatında herşey akıp gider onun için. Günlerdir çocuğunun yerine koyuyorum kendimi ya da kendi çocuğumun başına öyle birşey gelse diye...Düşüncesi bile insanı çok kötü yapıyor. Ne karışık duygular içerisindedir. Öfkeyi kontrol altına alabilmeyi öğrenmeli. Ah Edacık ah o kapıyı açabilseymişin, kendini dışarıya atabilseymişin kurtulma şansın olabilirmiş. Çok yazık olmuş. Tüm ailesine sabırlar ve o güzel yavruya mutlu yarınlar olsun.
  • acınız acımızdır.Samsunlu ORHAN Babamızın başı sağolsun.Allahtan rahmet ve yakınlarına sabır dilemekten başka söz bulamıyorum....
  • Çok değerli ingilizce hocamız,bize hayatın gerçeklerini genç iken öğreten,ingilizceyi sevmemizi sağlayan,örnek insan SAMSUNLU ORHAN BABA Başınız sağolsun.Allah size sabır versin.Ellerinizden öperim..
  • arkadaşıma cok yazık oldu..kendisini anılarımda gülümseyen hali ile hatırlayacağım..mekanı cennet olsun...
  • Erkek kılığında aciz, kanı beşpara etmeyen birisi..
  • Ya biz de erkeğiz, bir şey istemediğin gibi gitse dahi önce sakin olmayı, erkek gibi davranmayı ve en kötü ihtimalle her şeyini bırakıp ceketiyle giden olmayı bileceksin, Türkiye'nin kadınlar için ne kadar zor bir memleket olduğunu bilmeyecek kadar aptal ve karaktersiz erkekleri bulmayı nasıl başarıyorsunuz bilmiyorum, söylediklerim kişilere değil geneldir. Rahmetlinin fedakarlığına şapka çıkarıyorum. Bir erkek sıfıra düşüp tekrar çıkmayı bilmiyorsa o Adam değildir. Velhasıl Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
  • Gençlikte alınan yanlis kararların sonucu... Evliliğin ne olduğunu tam bilmeyen bi toplum olduğumuz icin bu tur cinayetlerin sonu gelmez.. Eda kardeşimize Allah'tan rahmet, kederi ailesine sabırlar diliyorum
  • Samsunlu Orhan Abi'm Allah sabırlar versin sana. Başın sağolsun
  • Baba ne kadar sükûnetle anlatmış olup biteni. Allah rahmet eyler, kalanlara da sabır verir inşallah.
  • Orhan Okutgen hocamin basi sagolsun. Kendisi Guzelyali dil okulundan cok degerli hocamdi.

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde, 41 yaşındaki Uğur Buynak, geçen yıl boşandığı ve tekrar birlikte yaşamaya başladığı aynı yaştaki eski eşi Eda Okutgen’i, apartman girişinde bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Fahrettin Altay Mahallesi 2/3 Sokak 11 numarada meydana geldi. 1995 ile 1997 yılları arasında gurbetçi iş adamlarının sahibi olduğu turizm şirketi TURSEM'in kanatları altında faaliyet gösteren Sunways Airlines'te kabin memuru olarak görev yapan 2 çocuk annesi Eda Okutgen, havayolu şirketinin faaliyetlerini durdurmasıyla farklı sektörlere yönelmişti. Son olarak ilaç firmasında çalışan Eda Okutgen, organizasyon işleri yapan Uğur Buynak ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek geçen yıl boşandı. Yakınlarının araya girmesiyle barışan Eda Okutgen ve Uğur Buynak, geçen aydan itibaren resmi nikahsız olarak tekrar aynı evde yaşamaya başladı.

Akşam saatlerinde işten eve dönen Eda Okutgen ile Uğur Buynak arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eda Okutgen evden ayrıldı. Bu sırada eski eşinin peşinden koşan Uğur Buynak, kadını apartman girişinde yakalayarak bıçakla yaralandı. Eda Okutgen, yaralı olarak apartmanın sığınağına doğru kaçmaya başladı. Eda Okutgen’i burada tekrar yakalayan Uğur Buynak, eski eşinin ikinci kez bıçakladıktan sonra kaçtı.

Gürültü üzerine dışarı çıkan ve Eda Okutgen’i kanlar içerisinde bulan apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Eda Okutgen ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Eda Okutgen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayetten sonra polis merkezine giderek teslim olan Uğur Buynak ifade vermeyi reddetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eda Okutgen'in cenazesini Adli Tıp morgundan bugün alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Okutgen, Yumurtacı Ahmet Akdeniz Camisinde ikindi namazını muteakiben kılınan cenaze namazının ardından Urla Zeytin Alnı Mezarlığı'nda defnedildi.

"ACİL ÖNLEM ALINSIN"

Hayatını kaybeden Eda Okutgen'in emekli Hava Pilot Yarbay olan babası Orhan Okutgen cenazenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Tüm duyduklarımız bu son olsun deniyor. Bu konuların bitmesi için acil önlem alınması gerekiyor. Sonuçları izliyoruz veya mahkemeleri takip ediyoruz. Oysa böyle bir şeyler olmasın diye artık psikolog mu, doktor mu, polis mi? Bütün bu konularda acil önlem alınsın. Medeni olarak kızım onlarla görüşüyordu. Tekrar barışıp, tekrar medeni hayatlarını kurmak üzereydiler ama damadın düştüğü kötü mali durumdan kurtulması için kızım 400-500 bin lira parayı bulmak için evlerini satarak karşılamaya çalıştı. Şirketten ayrılıp, tazminatını da almasını istiyordu ondan. Ama kızım daha iki sene daha çalışıp emekli olmak istiyordu. Zannediyorum kızım eşini işinde iki sene daha devam etmeye ikna edemedi. Nasıl bir cevap verdiyse o da bıçağı alarak iki yerinden bıçaklamış'' dedi.



ESKİ HOSTES, EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

yorumcu ~ 9 yıl önce
Bir çocuğun birdenbire annesiz ve babasız kalması.İnşallah bundan sonraki hayatında herşey akıp gider onun için. Günlerdir çocuğunun yerine koyuyorum kendimi ya da kendi çocuğumun başına öyle birşey gelse diye...Düşüncesi bile insanı çok kötü yapıyor. Ne karışık duygular içerisindedir. Öfkeyi kontrol altına alabilmeyi öğrenmeli. Ah Edacık ah o kapıyı açabilseymişin, kendini dışarıya atabilseymişin kurtulma şansın olabilirmiş. Çok yazık olmuş. Tüm ailesine sabırlar ve o güzel yavruya mutlu yarınlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black Eagle ~ 9 yıl önce
acınız acımızdır.Samsunlu ORHAN Babamızın başı sağolsun.Allahtan rahmet ve yakınlarına sabır dilemekten başka söz bulamıyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 9 yıl önce
Çok değerli ingilizce hocamız,bize hayatın gerçeklerini genç iken öğreten,ingilizceyi sevmemizi sağlayan,örnek insan SAMSUNLU ORHAN BABA Başınız sağolsun.Allah size sabır versin.Ellerinizden öperim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çocukluk.. ~ 9 yıl önce
arkadaşıma cok yazık oldu..kendisini anılarımda gülümseyen hali ile hatırlayacağım..mekanı cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Erkek kılığında aciz, kanı beşpara etmeyen birisi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya biz de erkeğiz, bir şey istemediğin gibi gitse dahi önce sakin olmayı, erkek gibi davranmayı ve en kötü ihtimalle her şeyini bırakıp ceketiyle giden olmayı bileceksin, Türkiye'nin kadınlar için ne kadar zor bir memleket olduğunu bilmeyecek kadar aptal ve karaktersiz erkekleri bulmayı nasıl başarıyorsunuz bilmiyorum, söylediklerim kişilere değil geneldir. Rahmetlinin fedakarlığına şapka çıkarıyorum. Bir erkek sıfıra düşüp tekrar çıkmayı bilmiyorsa o Adam değildir. Velhasıl Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Son derece mantıklı ve düşünceli yorumunuza katılıyorum.
Tutaste ~ 9 yıl önce
Gençlikte alınan yanlis kararların sonucu... Evliliğin ne olduğunu tam bilmeyen bi toplum olduğumuz icin bu tur cinayetlerin sonu gelmez.. Eda kardeşimize Allah'tan rahmet, kederi ailesine sabırlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Samsunlu Orhan Abi'm Allah sabırlar versin sana. Başın sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Baba ne kadar sükûnetle anlatmış olup biteni. Allah rahmet eyler, kalanlara da sabır verir inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 9 yıl önce
Orhan Okutgen hocamin basi sagolsun. Kendisi Guzelyali dil okulundan cok degerli hocamdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000