08 Haziran 2013, Cumartesi 08:02:02

ESKİ BAKAN HAVALİMANINI İNCELEDİ

Eski Devlet Bakanı ve MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, partili heyet ile yakın zamanda açılışı yapılması planlanan Kastamonu Havalimanı ile 16 yıldır bitirilmeyi bekleyen Mahalli İdareler Merkezi inşaat alanını inceledi.
  • miem inşaatı oyle durdukca ıcı sızlıyo ınsanın sahne otesı yapı neden bıtırmemıs karsısındakı eskı egıtım fakultesı ınsaatlarıda oyle
  • Bir eksik bilmuşmu ! Uzman ya bulduysa paylaşsında fikirlerinden istifade edelim sayın vekilin. Kendileri iktidar ortağı iken o meydan düğün salonu olarak kullanılıyordu apronda inekler otluyordu o zaman aklı neredeymiş.
  • Havalimanı hizmete ILS'siz başlayacak. Kışın başa dert açar bu meydan. Umarım en kısa sürede bu eksiklik giderilir.
  • İyi ki incelemiş, yoksa n'apardık...

Eski Devlet Bakanı ve MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, MHP Kastamonu İl Başkanı Dursun Ergin, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, İl Genel Meclisi Bağımsız Üyesi Erdal Başesgioğlu ve partililerde oluşan heyet, ilk olarak Kastamonu Havalimanı'nı inceledi. Gezide Kastamonu Hava Meydanı Müdürü Yücel Karadavut’tan çalışmalar hakkında bilgiler alan Murat Başesgioğlu, “Havalimanın bugün gelinen noktada memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kış mevsiminde ve sisli havalarda uçak güvenliğini ağlayacak cihazlarında bir an önce alınacağını umuyoruz. İşletme hususu son derece önemli. Hemşehrilerimiz havalimanımızın hizmet vermesi noktasında yardımcı olmalılar” dedi.

Kastamonu Hava Meydanı Müdürü Yücel Karadavut ise, Kastamonu Havalimanı'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını ve Başbakan’ı Kastamonu’ya götürecek uçağın Havalimanı pistine inmesi ile Kastamonu’dan uçuşların başlayacağını söyledi. Havalimanı ziyareti sonrası MHP’lilerin ikinci durağı yıllardır kaderine terk edilen Mahalli İdareler Merkezi (MİEM) inşaatı oldu. 1997 yılında ihalesi yapılan ve aradan geçen 16 yılda çürümeye başlayan inşaat alanında incelemelerde bulunan Başesgioğlu, “MİEM inşaatı hepimizi üzüyor. 1997 yılında Polis Okulu ile birlikte ihalesi yapılmıştı. Yüklenici firmaların hassas davranmaması nedeniyle bu bine ne yazık ki çürümeye terk edildi. Ödenek sıkıntısının da yaşanmadığını bu binaya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün talip olduğunu öğrendik. İnşallah Kastamonu’ya katkı sağlar. Ricamız bu inşaatın bir an önce tamamlanarak Mahalli İdareler Merkezinin Kastamonu’ya kazandırılması. Bu konuda bizlere düşen bir görev olursa da her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

ESKİ BAKAN HAVALİMANINI İNCELEDİ

Yorumlar

kartal ~ 8 yıl önce
miem inşaatı oyle durdukca ıcı sızlıyo ınsanın sahne otesı yapı neden bıtırmemıs karsısındakı eskı egıtım fakultesı ınsaatlarıda oyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Bir eksik bilmuşmu ! Uzman ya bulduysa paylaşsında fikirlerinden istifade edelim sayın vekilin. Kendileri iktidar ortağı iken o meydan düğün salonu olarak kullanılıyordu apronda inekler otluyordu o zaman aklı neredeymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ILS yok ~ 11 yıl önce
Havalimanı hizmete ILS'siz başlayacak. Kışın başa dert açar bu meydan. Umarım en kısa sürede bu eksiklik giderilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi ki.. ~ 11 yıl önce
İyi ki incelemiş, yoksa n'apardık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000