14 Ekim 2021, Perşembe 14:00:38

Esgin'den Bursa Havalimanı İçin Açık Çağrı

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa Yenişehir Havalimanı'nın etkin kullanılması için siyaset üstü çağrıda bulundu.
  • Merkeze uzak olduğu ve sefer sayısı az olduğu için ne yazıkki az tercih ediliyor. Kış aylarında seferlerde azaldı. Bursa Merkez Havalimanı olsaydı herşey farklı olabilirdi..
  • herkes zafer havalimanının ölü boş atıl yattırım olduğunu konuşuyor peki Yenişehir ? bu havaalanlarının yerlerini kim hangi kriterlere göre seçiyor araştırılmalı
  • takildin kaldin su meselede. her sene bir tur geciyorsun bu konudan. yeni birseyler bul gundeme gelmek icin. orasi bundan daha iyi olmaz, olamaz.
  • yenişehir değil yanlışşehir havalimanı !
  • Adam yenişehire gidene kadar saw'a geliyor ikiside aynı süre :)
  • Sabiha Gökçen ile Bursa arası kaç km ?
  • 20 Ekim bursa erzurum 370 tl (anadolujet) 20 Ekim sgökçen erzurum 260 tl. (anadolujet) 20 Ekim sgökçen erzurum 284 tl (pegasus) arada sadece yarım saat ulaşım farkı varken neden bursadan uçalım ki bursadan ?

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa Yenişehir Havalimanı'nın etkin kullanılması için siyaset üstü çağrıda bulundu.

Esgin, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda önemli açıklamalarda bulundu. Bursa Yenişehir Havalimanı'nın etkin kullanılması yönünde uzun zamandır mücadele verildiğine dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, "Açık Davetimdir" başlıklı paylaşımında şu mesajları verdi:

"Bursa Yenişehir Havalimanı'nın etkin olarak kullanılması için uzunca bir süredir büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi siyaset üstü ve bütün Bursa olarak vermek zorundayız. Buna destek veren bütün hemşerilerimize teşekkür ederiz. Pandemiden etkilenen bu sektörde yolculuğumuzun devam edebilmesi için güç birliği yapmak zorundayız. Mevcut hatlarımıza yeni hatlar ekleyebilmenin yegane yolu, var olan hatlarımızda yüksek doluluk oranları yakalayabilmektir. Siyaset kurumu, Bursa'nın bu sürecine katkı sağlamak gayretinde olmalıdır. Buradan bir siyasi polemik çıkarmak, algı yapmaya çalışmak, ancak Bursa'ya zarar vermek anlamına gelir. Havaalanımızın ve hava kargo taşımacılığımızın daha işlevsel hale gelmesi hepimizin elinde. Anadolu Jet'in sefer sayısının artmasının yanı sıra Bursa merkezli bir hava yolu şirketinin kurulması da temel stratejilerimizin arasında olmalıdır. Şimdi tekraren bütün siyaset yapan kurumlar, hemşeri derneklerimiz, iş dünyamız, basınımız ve Bursa sevdalılarını Bursa Yenişehir Havalimanı ortak gündeminde bir araya gelmeye davet ediyorum."

Esgin'den Bursa Havalimanı İçin Açık Çağrı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Merkez Havalimanı ~ 3 yıl önce
Merkeze uzak olduğu ve sefer sayısı az olduğu için ne yazıkki az tercih ediliyor. Kış aylarında seferlerde azaldı. Bursa Merkez Havalimanı olsaydı herşey farklı olabilirdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer ~ 3 yıl önce
herkes zafer havalimanının ölü boş atıl yattırım olduğunu konuşuyor peki Yenişehir ? bu havaalanlarının yerlerini kim hangi kriterlere göre seçiyor araştırılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esgin ~ 3 yıl önce
takildin kaldin su meselede. her sene bir tur geciyorsun bu konudan. yeni birseyler bul gundeme gelmek icin. orasi bundan daha iyi olmaz, olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış ~ 3 yıl önce
yenişehir değil yanlışşehir havalimanı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABUZZER ~ 3 yıl önce
Adam yenişehire gidene kadar saw'a geliyor ikiside aynı süre :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 3 yıl önce
Sabiha Gökçen ile Bursa arası kaç km ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tolga ~ 3 yıl önce
20 Ekim bursa erzurum 370 tl (anadolujet) 20 Ekim sgökçen erzurum 260 tl. (anadolujet) 20 Ekim sgökçen erzurum 284 tl (pegasus) arada sadece yarım saat ulaşım farkı varken neden bursadan uçalım ki bursadan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000