03 Şubat 2017, Cuma 09:41:37

Esenboğa'da direkt uçuşlar artacak

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı ziyaret etti.
  • 389482!! senedir geçilen ESB ile ilgili bu haberlerde olan tek değişiklik ziyaret eden ve edilen isimlerin farklı oluşu. :))
  • eğer thy görevini yapmıyorsa; bırakın pegasus gibi istekli özel havayolları uçsun... hem uçma hem de uçurma; bu nasıl bir siyaset..!
  • izmir nice çok benzer birbirine sahillerde öyle .Nice e nerelerden uçakm geliyor ? izmire nerelerden geliyor
  • Artsa ne olacak, aslanlar gibi ordu Giresun varken , niye Esenboğa uçuşları artırılır? türkiye nüfusunun %70 i burada yaşıyor, koyun bütün seferleri ordu giresuna...
  • Kusura bakmayin hem izmir hemde ankaradan kimse avrupaya uçmuyor uçsada yabanci havayollarini tercih ediyorlar dolayisiyla da neden thy sefer koysun..önceko yillarda vardi seferler voş koltuklar okunca durdu..
  • EGE KIYILARI GİBİ CENNETİ AVRUPA VE DÜNYA DAN SAKLIYORUZ.İZMİR İ DOĞRUDAN 8-10 AVRUPA DESTİNASYONUNA BAĞLA THY. BARCELONA PARİS AMSTERDAM BRÜKSEL ROMA MİLANO STOCKHOLM KOPHENAG MOSKOVA UÇ BURALARA İZMİR DEN VER 7-8 ADET UÇAĞINI İZMİRE YATIRCAĞINA ANTALYA DA BİRAZ MANTIK BİRAZ AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI
  • Kardesim pegasus Ankara base istegini engellemeyin sizde,costursun
  • Sayın bakan Pegasus'a Ankara'da base açma iznini neden vermediklerini açıklasın lütfen!
  • Duru çüşü bilmiyor, Allah rızası için bi koyun esb-jfk esb-nrt falan görelim ya agalar ne yapıyor
  • Biraz da YHT basalım bence, hep tarifeli sefere yükleniyoruz, bak o kadar duple yol yaptık elimizde patladı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı ziyaret etti.

Bakan Arslan, Ankara merkezli yurt dışı uçuşları artırmak istediklerini, Başkent'te kongre, fuar ve sağlık turizmi geliştikçe uçaklarda doluluk oranının artacağını ve hava yolu şirketlerinin yurt dışına direkt uçuşları çoğaltacağını kaydetti. Arslan, “Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2018, Ankara-İzmir hattı ise 2019 yılında tamamlanacak. Ankara Yüksek Hızlı Tren merkezi olacak” dedi.

Esenboğa'da direkt uçuşlar artacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

ESB ~ 7 yıl önce
389482!! senedir geçilen ESB ile ilgili bu haberlerde olan tek değişiklik ziyaret eden ve edilen isimlerin farklı oluşu. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 7 yıl önce
eğer thy görevini yapmıyorsa; bırakın pegasus gibi istekli özel havayolları uçsun... hem uçma hem de uçurma; bu nasıl bir siyaset..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir / Nice ~ 7 yıl önce
izmir nice çok benzer birbirine sahillerde öyle .Nice e nerelerden uçakm geliyor ? izmire nerelerden geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Artsa ne olacak, aslanlar gibi ordu Giresun varken , niye Esenboğa uçuşları artırılır? türkiye nüfusunun %70 i burada yaşıyor, koyun bütün seferleri ordu giresuna...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
Kusura bakmayin hem izmir hemde ankaradan kimse avrupaya uçmuyor uçsada yabanci havayollarini tercih ediyorlar dolayisiyla da neden thy sefer koysun..önceko yillarda vardi seferler voş koltuklar okunca durdu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok mantıksız ~ 7 yıl önce
Yabancı şirketlerin Ankara'ya çok uçması talep azlığını değil THY'nin geri kaldığını gösterir. Seferlerin % 80'ini yabancılar yapıyor
Turist ~ 7 yıl önce
2 kişi 500₺'ye kiev'e gidiş dönüş bilet aldık. Yaşasın ukrayna havayolları. Yemin ederim 600₺'ye THY uçuyor deseler gözüm kapalı verirdim farkı kendi havayolumla uçmak için.
İZMİR HUB ~ 7 yıl önce
EGE KIYILARI GİBİ CENNETİ AVRUPA VE DÜNYA DAN SAKLIYORUZ.İZMİR İ DOĞRUDAN 8-10 AVRUPA DESTİNASYONUNA BAĞLA THY. BARCELONA PARİS AMSTERDAM BRÜKSEL ROMA MİLANO STOCKHOLM KOPHENAG MOSKOVA UÇ BURALARA İZMİR DEN VER 7-8 ADET UÇAĞINI İZMİRE YATIRCAĞINA ANTALYA DA BİRAZ MANTIK BİRAZ AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Açıkça söylemek gerekirse ben Ege kıyılarının ya üst kesim yabancı turiste açılması ya da hiç açılmaması taraftarıyım. Gidip de 20 sene sonra Ege de Antalya gibi ucuzcu Rus turistin gelip yiyip içtiği bir yer olacaksa şayet hiç turizme açılmasın daha iyi. Ama örneğin bir Yunanistan gibi yapılacaksa ona da karşı değilim. Önemli olan yapıyı muhafaza edebilmek.
Pgs ~ 7 yıl önce
Kardesim pegasus Ankara base istegini engellemeyin sizde,costursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 7 yıl önce
Pegasus neredeyse batacak, hala firmaya yardımcı olmuyorlar anlamıyorum. O kadar THY'ye yardım yapıldı, gelinen noktayı görüyoruz. Diğer firmaların önünü tıkıyorlar. Pegasus Ankara'yı kaç senedir istiyor. Sıkıntıya girince bile vermediler.
Pegasus. ~ 7 yıl önce
Sayın bakan Pegasus'a Ankara'da base açma iznini neden vermediklerini açıklasın lütfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya bunlar ~ 7 yıl önce
Duru çüşü bilmiyor, Allah rızası için bi koyun esb-jfk esb-nrt falan görelim ya agalar ne yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yht şart ~ 7 yıl önce
Biraz da YHT basalım bence, hep tarifeli sefere yükleniyoruz, bak o kadar duple yol yaptık elimizde patladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000