10 Mayıs 2015, Pazar 11:10:23

ESENBOĞA HAVALİMANI NOTAMLANDI

Ankara Esenboğa Havalimanı genel havacılık apronu notamlandı, giriş-çıkışlar özel izne tabi tutuldu.
  • genel havacılık dün gece değil 15 mart 2015 tarihinden 16 haziran 2015 tarihine kadar notamlı (apron aydınlatma ışıkları olmadığından) kontrollü bir şekilde aprona giriş çıkış sağlanıyordu ancak taksi yolu merkez ışıklarında problem olduğundan taksi yolu merkez hattı ışıklandırmaların onarımı yapıldığından ve uçuş emniyeti açısından gün batımı - gün doğumu arası kontrollü bir şekilde 5 nolu apron kullanılmaktadır. gerçekleri bilmeden ve araştırmadan laf olsun diye haber ve yorum yapılmaktadır.
  • Genel havacilik terminalinin oldugu 5 nolu aorona G1 uzerinden gecis imkani var.tum G taksi yolu ve piste cikan kulplarinda bakim.onarim calismasi yapilacak.bunlarin haricindekiler tamamen yalan ve dedikodudur.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Haberi okuyunca kesin alengirli işler olacak, trafiği perdeliyorlar diye düşünmüştüm ki yalnız değilmişim. Para ve altın sevkiyatı diyen olmuş çoktan.
  • kaçışlar başladı millet ,, gemiyi terkediyorlar
  • Silah ve altın sevkiyatı varmış
  • gerekçesiz yapılan bu tür kısıtlamalar her türlü dedikodu, komplo teori ve şehir efsanesine açıktır. eğer bu kararı DHMİ aldıysa makul ve mantıklı bir gerekçeyle kamuoyunu bilgilendirmesi gerekirdi...
  • SEBEB....?????

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), dün gece yayımladığı notamla Esenboğa Havalimanı genel havacılık apronuna giriş-çıkışları sınırladı.

Önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar sürecek yasakta yalnızca ambulans uçaklar, gerekli durumlarda genel havacılık apronunu kullanacak.

Dün gece yayımlanan notamda şu ifadeler kullanıldı;

"Aşağıdaki notama istinaden 15.05.2015 saat 14.00 UTC saatine kadar; Genel havacılık apronuna geçiş için kullanıulan G taxiway, genel havacılık apronuna gçilmek istendiğinde gündüz saatlerinde yalnızc follow-me aracı eşliğinde kullanılabilecek olup, akşam saatlerinde hiçbir şekilde genel havacılık apronuna uçak giriş-çıkış müsaadesi verilmeyecektir. Akşam saatlerinde iniş yapacak olan uçaklar nomal park pozisyonuna alınacak olup, bir sonraki gün gündüz saatlerinde follow-me aracı ile genel havacılık apronuna geçiş yapacaklardır."

Öte yandan AirportHaber'in edindiği bilgilere göre Ankara Esenboğa Havalimanı taksi yollarında başlayan yapım çalışmaları nedeniyle böyle bir karar alındığı öğrenildi.

©AirportHaber

ESENBOĞA HAVALİMANI NOTAMLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

teessüf ~ 9 yıl önce
genel havacılık dün gece değil 15 mart 2015 tarihinden 16 haziran 2015 tarihine kadar notamlı (apron aydınlatma ışıkları olmadığından) kontrollü bir şekilde aprona giriş çıkış sağlanıyordu ancak taksi yolu merkez ışıklarında problem olduğundan taksi yolu merkez hattı ışıklandırmaların onarımı yapıldığından ve uçuş emniyeti açısından gün batımı - gün doğumu arası kontrollü bir şekilde 5 nolu apron kullanılmaktadır. gerçekleri bilmeden ve araştırmadan laf olsun diye haber ve yorum yapılmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Genel havacilik terminalinin oldugu 5 nolu aorona G1 uzerinden gecis imkani var.tum G taksi yolu ve piste cikan kulplarinda bakim.onarim calismasi yapilacak.bunlarin haricindekiler tamamen yalan ve dedikodudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haberi okuyunca kesin alengirli işler olacak, trafiği perdeliyorlar diye düşünmüştüm ki yalnız değilmişim. Para ve altın sevkiyatı diyen olmuş çoktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
67 ~ 9 yıl önce
kaçışlar başladı millet ,, gemiyi terkediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Silah ve altın sevkiyatı varmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerekçe? ~ 9 yıl önce
gerekçesiz yapılan bu tür kısıtlamalar her türlü dedikodu, komplo teori ve şehir efsanesine açıktır. eğer bu kararı DHMİ aldıysa makul ve mantıklı bir gerekçeyle kamuoyunu bilgilendirmesi gerekirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SEBEB....?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000