05 Ocak 2011, Çarşamba 08:45:35

ESAS HOLDİNG'İN GÖZÜ MALEV'DE Mİ?

Macaristan’ın önemli ekonomi gazetelerinden Napi Gazdasag, Esas Holding’in Macar Hava Yolları’nı (Malev) almak için ön görüşmelere başladığını yazdı... Esas Holding iddiaları yalanladı...
  • Daha ileri ama hep ileri,Malev de olur Lot da cek de olur ,Air bosna daha yeni zamana ihtiyaclari var bak Ams direk sefer koydular ,butun havayollarimizin basarilarinin devamini bekliyoruz.
  • Tarihinde bildigim kadariyla hic olumcul kazasi olmamis degerli bir sirket. Bir Turk sirketinin almasi hos olur tabii ama Bosna Hersek Havayollari orneginde gordugumuz gibi bu tur satin alimlarin ne sonucu yarattiklari da cok onemli. Bosna havayollari THY'nin guya ama yerinde sayiyor. Gerci Esas Holding Pegasus ile iyi bir isbirligi yaratip Malev'i butur diye dusunuyorum ama bekleyip gormek gerek. Malev'e ve Esas Holdinge basarilar.
  • Neden olmasın avrupa birliği bize hayır diyorsa biz de onun şirketlerini satın alarak onları içeriden alırız.. Thy veya Pegasus hiç fark etmez yeterki bir Türk şirketi olsun. Bekle sarkozy bekle Merkel siz hayır dedikçe bir bakacaksınız ki etrafınız da bütün şirketleri satın almış olacağız o zamanda size no diyeceğiz..
  • yakinda THY sizin arabanizida alir, evinizide alir pist yapacam der, ya bu nasil bir ac gozluluktur anlamis degilim, THY`ye yakisir... ayiptir ya ayip...Air Bosna`yi aldi da ne yapti BH`dan Lufthansa mi yarattiii ??? Bir seyi soylerken dusununde oyle konusun !!! bu Malev, yada X bir havayolu oldugu icin soylemiyorum....
  • Bence THY veya Pegasus ikisine de yakışır.
  • istanbula gönderdiği ucaklar mı külüstür yoksa bütün filosu mu öyle..ALLAHA emanet..Thy varken,20 yıllık ucaklara binilmez..

Macar gazetesi, Esas Holding’in Türkiye’nin en büyük özel hava yollarından Pegasus’un sahibi olduğunu ve Malev’in hisselerini almak için harekete geçtiğini yazdı.

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı ise konuyla ilgili olarak, “Haber doğru değil. 2 sene evvel bu şirketle ilgili mesai harcamıştım ama şimdi ilgimiz yok” dedi.

Napi Gazdasag gazetesinin haberinde, Macar devletinin Malev’in yüzde 5 hissesini elinde tutan Rus bankası Vnyesekonombank’dan bu hisseleri geri alınca, Esas Holding’le toplantılara başlayacağı belirtiliyordu. 1910 yılında kurulan Malev Airlines’ın merkezi Budapeşte’de bulunuyor. 34 ülkede 50 şehre uçuş yapan Malev 22 uçağa sahip ve 19 uçak siparişi vermiş durumda.

ESAS HOLDİNG'İN GÖZÜ MALEV'DE Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Daha ileri ama hep ileri,Malev de olur Lot da cek de olur ,Air bosna daha yeni zamana ihtiyaclari var bak Ams direk sefer koydular ,butun havayollarimizin basarilarinin devamini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarihinde bildigim kadariyla hic olumcul kazasi olmamis degerli bir sirket. Bir Turk sirketinin almasi hos olur tabii ama Bosna Hersek Havayollari orneginde gordugumuz gibi bu tur satin alimlarin ne sonucu yarattiklari da cok onemli. Bosna havayollari THY'nin guya ama yerinde sayiyor. Gerci Esas Holding Pegasus ile iyi bir isbirligi yaratip Malev'i butur diye dusunuyorum ama bekleyip gormek gerek. Malev'e ve Esas Holdinge basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden olmasın avrupa birliği bize hayır diyorsa biz de onun şirketlerini satın alarak onları içeriden alırız.. Thy veya Pegasus hiç fark etmez yeterki bir Türk şirketi olsun. Bekle sarkozy bekle Merkel siz hayır dedikçe bir bakacaksınız ki etrafınız da bütün şirketleri satın almış olacağız o zamanda size no diyeceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yakinda THY sizin arabanizida alir, evinizide alir pist yapacam der, ya bu nasil bir ac gozluluktur anlamis degilim, THY`ye yakisir... ayiptir ya ayip...Air Bosna`yi aldi da ne yapti BH`dan Lufthansa mi yarattiii ??? Bir seyi soylerken dusununde oyle konusun !!! bu Malev, yada X bir havayolu oldugu icin soylemiyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence THY veya Pegasus ikisine de yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istanbula gönderdiği ucaklar mı külüstür yoksa bütün filosu mu öyle..ALLAHA emanet..Thy varken,20 yıllık ucaklara binilmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000