07 Şubat 2011, Pazartesi 00:11:59

ERZURUM HAVALİMANI KARANLIĞA GÖMÜLDÜ!

Erzurum Havalimanı'nda akşam saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi kısa süreli paniğe neden olurken, pistin ışıklandırma sistemi çalışmayınca tarifeli uçaklar havalanamadı.
  • Elekrtik yoksa airport yok demektir. ne seyrusefer cihazları çalışır ne yerhizmetleri terminalde yazın sıcaktan kışın soğuktan duramazsınız. sular akmaz .....hayat durur uçaklar durur..(jeneratör çslışmaz,ups biterse.) DHMİ ELEKTRİK TEKNİK ELEMANLARI var olduğu sürece içiniz rahat olsun....her ne kadar sadece elektrik kesintilerinde hatırlansalarda onlar görevlerini canı pahasına yerine getirmeye çalışıyorlar... Tüm DHMİ teknik elemanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum...
  • OKYANUSU YÜZEREK GEÇ; SAÇAK AKINTISINDA BOĞUL.TAM BİR TÜRKİYE KLASİĞİ. AMA BU KAFA İLE BU SONUÇ KAÇINILMAZ.SEN DÜNYA ÇAPINDA BİR OLİMPİYAT DÜZENLE ULAŞIMIN TEK VE YEGANE AYAĞI HAVAALANINI BU DURUMDA BIRAK. PES VALLAHİ.BİRİLERİDE BU REZİLLİĞİ SANKİ ONAYLIYORMUŞ GİBİ SAVUNMADA.ONLARI İSE ANLAMAK MÜMKÜN .BU REZALETİ ANCAK BU İKTİDARIN"BESLEMELERİ"ONAYLAR.
  • satışla ilgili fikirlerinize aynen katılıyor ve ilave olarak diyorum ki; nevşehir,samsun satışı (nasıl olduğu belirsiz)şartnameleri hazır.Adana,Antep ve sırayla diğerleri yani tüm havaalanları. Uçuş can ve mal güvenliğimizi, maksadı para kazanmak olan firma veya firmalara emanet nasıl edeceğiz.Ya erzurumdaki kesinti uçak son yaklaşmada teker koyarken olsaydı(1976 İSTANBUL Kazasında olduğu gibi).Şu anda işletmesi DHMİ'de olmasına uluslar arası kurallara uyulmasına rağmen
  • personel sayısını azaltmaya devam edin ,hatta dhmi zarar ediyo! (para basmasına rağmen) deyin biz devlet olarak bu parayı yiyemiyoz ,lütfen gelin siz yiyin deyin ,hemen özele satın 3 kuruşa.telekomu sattığınız gibi satın!bakalım satılcak bi şey kalmayınca ne satıcaklar onu merak ediyom!
  • Havaalanlarınının tamamında jeneratör ile birlikte yüksek kapasiteli UPS cihazları zaten var. Çok nadirende olsa arızalar mümkündür. Adamın ayağı kaymasın bir kere, vurun efendiler fırsat ayağınıza geldi.
  • DHMI nin hemen bir ihale hazirlayip her havaalanlarina jenaröter ilkesini sokmasi zorunluktur artik keyfi olamaz
  • sen cok yasa DHMI.....
  • koskoca havaalaninda isiklari yakacak bir alet,jeneretör yokmuymus.türkiye havacilikta cok ilerlediya baksana.

25. Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları'nın final gecesinin yaşandığı Erzurum'da müsabakaların tamamlanmasının ardından ülkelerine dönmek isteyen sporcular, Erzurum Havaalanı'nda yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldı.

Arıza nedeniyle havaalanı terminal binası ve pistin karanlıkta kalması nedeniyle uçuşlar bir süre ertelendi.

Jeneratör sisteminin devreye girmediği kesinti sırasında vatandaşlar, karanlıkta elektriklerin gelmesini bekledi. Bir süre sonra enerjinin yeniden sağlanması üzerine Erzurum Havaalanı'nda uçuşlar normale döndü.

ERZURUM HAVALİMANI KARANLIĞA GÖMÜLDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Elekrtik yoksa airport yok demektir. ne seyrusefer cihazları çalışır ne yerhizmetleri terminalde yazın sıcaktan kışın soğuktan duramazsınız. sular akmaz .....hayat durur uçaklar durur..(jeneratör çslışmaz,ups biterse.) DHMİ ELEKTRİK TEKNİK ELEMANLARI var olduğu sürece içiniz rahat olsun....her ne kadar sadece elektrik kesintilerinde hatırlansalarda onlar görevlerini canı pahasına yerine getirmeye çalışıyorlar... Tüm DHMİ teknik elemanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
OKYANUSU YÜZEREK GEÇ; SAÇAK AKINTISINDA BOĞUL.TAM BİR TÜRKİYE KLASİĞİ. AMA BU KAFA İLE BU SONUÇ KAÇINILMAZ.SEN DÜNYA ÇAPINDA BİR OLİMPİYAT DÜZENLE ULAŞIMIN TEK VE YEGANE AYAĞI HAVAALANINI BU DURUMDA BIRAK. PES VALLAHİ.BİRİLERİDE BU REZİLLİĞİ SANKİ ONAYLIYORMUŞ GİBİ SAVUNMADA.ONLARI İSE ANLAMAK MÜMKÜN .BU REZALETİ ANCAK BU İKTİDARIN"BESLEMELERİ"ONAYLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
satışla ilgili fikirlerinize aynen katılıyor ve ilave olarak diyorum ki; nevşehir,samsun satışı (nasıl olduğu belirsiz)şartnameleri hazır.Adana,Antep ve sırayla diğerleri yani tüm havaalanları. Uçuş can ve mal güvenliğimizi, maksadı para kazanmak olan firma veya firmalara emanet nasıl edeceğiz.Ya erzurumdaki kesinti uçak son yaklaşmada teker koyarken olsaydı(1976 İSTANBUL Kazasında olduğu gibi).Şu anda işletmesi DHMİ'de olmasına uluslar arası kurallara uyulmasına rağmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
personel sayısını azaltmaya devam edin ,hatta dhmi zarar ediyo! (para basmasına rağmen) deyin biz devlet olarak bu parayı yiyemiyoz ,lütfen gelin siz yiyin deyin ,hemen özele satın 3 kuruşa.telekomu sattığınız gibi satın!bakalım satılcak bi şey kalmayınca ne satıcaklar onu merak ediyom!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaalanlarınının tamamında jeneratör ile birlikte yüksek kapasiteli UPS cihazları zaten var. Çok nadirende olsa arızalar mümkündür. Adamın ayağı kaymasın bir kere, vurun efendiler fırsat ayağınıza geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DHMI nin hemen bir ihale hazirlayip her havaalanlarina jenaröter ilkesini sokmasi zorunluktur artik keyfi olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen cok yasa DHMI.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
koskoca havaalaninda isiklari yakacak bir alet,jeneretör yokmuymus.türkiye havacilikta cok ilerlediya baksana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000