05 Mart 2011, Cumartesi 14:06:49

ERZİNCAN SHYO AÇILIYOR

Erzincan Sivil Havacılık Yüksek Okulu binası resmi törenle açılıyor.
  • Bu irili ufakli, hesaplama planlama yapilmadan ve ruzgar nereden eserse mantigiyla acilan sivil havacilik yuksek okullari ne yazikki bir bir kapanmaya mahkum. Havacilik pahali bir egitim isidir, Anadolu universitesi bunu acikogretim gelirleri ile finanse edebiliyor, siz nasil edeceksiniz Erzincan Universitesi ya da digerleri? Daha bir suru eksiginiz varken, yani siz once `universite` olun, sonra girin daha buyuk islere!
  • thy erzincan a base mi açacakmış buna gülünür :D açıldığını varsaysak bile bu işe alınabileceğini garantiliyo mu.. bu bölümü düşünen arkdaşlar varsa hemen vazgeçsinler.. bakım düşünülebilir bende bakım okuyorum ama ulaştırma işletme için hiç uğraşmayın kendimiz görüyoruz durumu..
  • Türkiyenin sanayisi kısa zamanda otomobilden havacılık sektörüne kayacak 2025 yılında ülkede 1250 uçak olacağı ve dahası bölgemizdeki uçak sayısı dikkate alındığında katma değeri otomobilden daha yüksek olan havacılığa geçiş çok mantıklı gibi görünüyor. Ancak okullardan mezun olan genç arkadaşların kendilerini yetiştirmek için çokta çaba sarfetmediklerini üzüntüyle görüyoruz. Havacılık özveri, fedakarlık ve sürekli kendini geliştirme çabası olmazsa yapılacak bir meslek değildir. Bu sektördeki tüm personel için geçerlidir. Son yıllarda çok fazla okul açılıyor ancak bu okullardan mezun olanlar içinden staj sırasında kendini gösterebilenler iş bulma konusunda daha şanslılar. Okul yıllarını çok iyi değerlendirmeli boşa zaman geçirilmemeli.
  • Doğu, Güneydoğu bölgelerimizde ciddi radar kaplaması sıkıntıları mevcut. Terminal yapmakla bu işler çözülmüyor. Artık ülkemizde yabancılar uçuyor. Elin oğlu Afganistan' da Awacs ile radar hizmeti veriyor. Uçakların yaklaşma, hatta kule bandına geçirilinceye kadar pozitif radar temasının olması yabancı pilotlar nezdinde terminaller kadar önemlidir. Hele bir de radarda bayan sesi varsa deme gitsin.
  • Radar kaplaması gereği: T.C' nde İstanbul Kontrol var; İzmir Kontrol var; Ankara kontrol var. Ankara Kontrol, Adapazarı(yaklaşık)-Kütahya-Antalya hattının doğusuna tekbaşına hükmektedir!...Gelişen sivil havacılıkla birlikte doğu-kuzey-g.doğu bölgelerimiz için de görev paylaşımı yapılabilir. Bu hem Ankara' yı işbaa olmaktan kurtarır; hem istihdamı artırır, hem de açılan okullardan mezun olanların batıya göçüne engel olarak, bölgeye işlerlik kazandırır düşüncesindeyim. Varsın doğudan giriş yapan tayyare "Güzel Ankara"' yı duymasın. "Erzincan, Erzincan Güzel Erzincan" diye çağrı yapsın.
  • Kıskananlar çatlasın. Ne alıp veremediğiniz var Erzincan ve Erzincanlılarla. Erzincana yapılan bir hizmetin kime ne zararı var? İlla belli şehirlerde mi olacak? Çıkarın şu at gözlüklerinizi. Erzincana herşeyin en iyisi yakışır. Erzincanlıların yaptığı hizmetlerde ortada. Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizinde olur.
  • Erzincan ile ilgili bir sıkıntınmı varda yorumunu öyle yazmışsın bence çok komiksin
  • okullardan en köklüsü eskişehir anadolu üniversitesi ancak en iyisi mi bilemem ben kocaeli üniversitesi 3. sınıftayım işsiz kalacağımı düşünmüyorum açıkçası ben başladığımda 3 okuldan biriydi kocaeli üniversitesi sivil havacılık yüksekokulu şuan bir kaç üniversitede daha açıldı, şans gitgide düşüyor tabi. sektör hızla büyüyen bi sektör olmasına rağmen buna oranla sürekli okul açılmaya devam ediyor kalifiye eleman aranıyor mu yoksa torpil var mı yahut üni mezunu olma şartı aramıyolar mı bunlar hep aklımızdaki sorular umarım bu sektörde de işsizlik yaşanmaya başlamaz bir kaç yıla..
  • merak ediyorum bu hükümet gitse erzincana kim gider müdürlerin çoğu erzincanlı rakamlar ortada 50-60 kişiyle nereye kadar gider bu işler bence bütün firmalar base yapmalı erzincanı::))))
  • Bu okulların en iyisi hangisi?
Erzincan Üniversitesi Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu binasının bugün resmi açılış töreni düzenleniyor.

Açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Başkan Vekili Canan Çelebioğlu'nun katılması bekleniyor.

Ağırlıklı olarak İngilizce eğitim verecek olan yüksekokul ,Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümüne 2010 üniversite sınavı ile 36 öğrenci aldı. Öğrenciler 2010-2011 akademik yılında hazırlık sınıfında yabancı dil eğitimi alıyor.

ERZİNCAN SHYO AÇILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu irili ufakli, hesaplama planlama yapilmadan ve ruzgar nereden eserse mantigiyla acilan sivil havacilik yuksek okullari ne yazikki bir bir kapanmaya mahkum. Havacilik pahali bir egitim isidir, Anadolu universitesi bunu acikogretim gelirleri ile finanse edebiliyor, siz nasil edeceksiniz Erzincan Universitesi ya da digerleri? Daha bir suru eksiginiz varken, yani siz once `universite` olun, sonra girin daha buyuk islere!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy erzincan a base mi açacakmış buna gülünür :D açıldığını varsaysak bile bu işe alınabileceğini garantiliyo mu.. bu bölümü düşünen arkdaşlar varsa hemen vazgeçsinler.. bakım düşünülebilir bende bakım okuyorum ama ulaştırma işletme için hiç uğraşmayın kendimiz görüyoruz durumu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiyenin sanayisi kısa zamanda otomobilden havacılık sektörüne kayacak 2025 yılında ülkede 1250 uçak olacağı ve dahası bölgemizdeki uçak sayısı dikkate alındığında katma değeri otomobilden daha yüksek olan havacılığa geçiş çok mantıklı gibi görünüyor. Ancak okullardan mezun olan genç arkadaşların kendilerini yetiştirmek için çokta çaba sarfetmediklerini üzüntüyle görüyoruz. Havacılık özveri, fedakarlık ve sürekli kendini geliştirme çabası olmazsa yapılacak bir meslek değildir. Bu sektördeki tüm personel için geçerlidir. Son yıllarda çok fazla okul açılıyor ancak bu okullardan mezun olanlar içinden staj sırasında kendini gösterebilenler iş bulma konusunda daha şanslılar. Okul yıllarını çok iyi değerlendirmeli boşa zaman geçirilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doğu, Güneydoğu bölgelerimizde ciddi radar kaplaması sıkıntıları mevcut. Terminal yapmakla bu işler çözülmüyor. Artık ülkemizde yabancılar uçuyor. Elin oğlu Afganistan' da Awacs ile radar hizmeti veriyor. Uçakların yaklaşma, hatta kule bandına geçirilinceye kadar pozitif radar temasının olması yabancı pilotlar nezdinde terminaller kadar önemlidir. Hele bir de radarda bayan sesi varsa deme gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Radar kaplaması gereği: T.C' nde İstanbul Kontrol var; İzmir Kontrol var; Ankara kontrol var. Ankara Kontrol, Adapazarı(yaklaşık)-Kütahya-Antalya hattının doğusuna tekbaşına hükmektedir!...Gelişen sivil havacılıkla birlikte doğu-kuzey-g.doğu bölgelerimiz için de görev paylaşımı yapılabilir. Bu hem Ankara' yı işbaa olmaktan kurtarır; hem istihdamı artırır, hem de açılan okullardan mezun olanların batıya göçüne engel olarak, bölgeye işlerlik kazandırır düşüncesindeyim. Varsın doğudan giriş yapan tayyare "Güzel Ankara"' yı duymasın. "Erzincan, Erzincan Güzel Erzincan" diye çağrı yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıskananlar çatlasın. Ne alıp veremediğiniz var Erzincan ve Erzincanlılarla. Erzincana yapılan bir hizmetin kime ne zararı var? İlla belli şehirlerde mi olacak? Çıkarın şu at gözlüklerinizi. Erzincana herşeyin en iyisi yakışır. Erzincanlıların yaptığı hizmetlerde ortada. Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizinde olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erzincan ile ilgili bir sıkıntınmı varda yorumunu öyle yazmışsın bence çok komiksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
okullardan en köklüsü eskişehir anadolu üniversitesi ancak en iyisi mi bilemem ben kocaeli üniversitesi 3. sınıftayım işsiz kalacağımı düşünmüyorum açıkçası ben başladığımda 3 okuldan biriydi kocaeli üniversitesi sivil havacılık yüksekokulu şuan bir kaç üniversitede daha açıldı, şans gitgide düşüyor tabi. sektör hızla büyüyen bi sektör olmasına rağmen buna oranla sürekli okul açılmaya devam ediyor kalifiye eleman aranıyor mu yoksa torpil var mı yahut üni mezunu olma şartı aramıyolar mı bunlar hep aklımızdaki sorular umarım bu sektörde de işsizlik yaşanmaya başlamaz bir kaç yıla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
merak ediyorum bu hükümet gitse erzincana kim gider müdürlerin çoğu erzincanlı rakamlar ortada 50-60 kişiyle nereye kadar gider bu işler bence bütün firmalar base yapmalı erzincanı::))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu okulların en iyisi hangisi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000