17 Mart 2009, Salı 16:44:26

ERMAN TOROĞLU'NDAN KAZA GAFI!

Eski futbol hakemi ve şimdi ise futbol yorumculuğu yapan Erman Toroğlu, canlı yayında söylediği bir cümleyle adeta izleyenleri şoke etti.
  • dikkatsiz konuşmuş tek sorun bu. zaten dikkatli konuşan biri değil. kayıplarımıza üzgünüm ben de sizler gibi... yolcu arkadaşa geçmiş olsun diyorum.
  • Erman hoca düşen uçakla dalga geçmedi arkadaşlar...İzlediniz mi ki yorum yazıyorsunuz..Ahmet bey acil şifalar...Çok büyük geçmiş olsun.Yasınızı hepimiz paylaşıyoruz inanın...Tuhaf bu insanlar rumuzlu arkadaş kimsen,n bişeyi zorla okuduğu filanda yok..sadece yorumlar huzur vermiyor..SAYGILAR...
  • Sıkıldıysan okuma :)) sanki biri zorla okutuyor :) ve Ahmet bey çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim size
  • ben o uçakataki yolcuyum kaza sayesinde bu siteyi öğrendim.ben erman hocaya şunu söylemek istiyorum.ben orada o ekibin nekadar kutsal olduğunu yine thy,hostesi perihan hanım sayesinde öğrendim.onun orada arkadaşları için çabalayışı ve aynı zamanda bizi uçağı bir an önce terketmemiz konusunda sesiyle ,çığlıklarıyla cesaret vermesi ve yaralı olmasına rağmen yardım ekipleri gelene kadar ümidini yitirmeden arkadaşlarını kurtarması takdire şayandı.bu uçaktaki tüm hostesleri ve kaptanları ölene kadar unutmıcam.onlar sayesinde hayattayım.thy yi böyle personelleri olduğu için tebrik ederim.buda erman hocaya ders olsun. biz hala yastayız
  • abartmayınnnnnnnnn.sıkıldım artık bu yorumlardan
  • Arkadaşım ben bir pilot olarak rahmetli ekibimizin ve yolcularımızn böyle bir durumda ailelerinin acısının ne kadar taze olduğunu görebiliyorum.O uçakta hayatını kaybeden kişiler senin akraban yada yakının olsaydı acaba yine bu duruma böyle bakabilecekmiydin.Sen eşini kaybetmişsin bir altimetre arızası yüzünden başka bir adam televizyonda acaba bu balonunda altimetresi bozukmuydu diye sorup dalga geçiyor.Baktığın pencereden göründüğü kadar basit değil .Kazada can kaybının az olması o kazada yüreklere düşen yangını azaltmaz.Herkes kendi yangınını yaşarken başkasının körükle alevi hareketlendirip bir o kadar daha geride kalanların canını yakmasına hakkı yok. Buda benim pencerem.Nasıl seninki kadar basit ve komik değilmiş değilmi?
  • bir zamanlar da güner ümit diye bir sunucu vardı... bir programında aleviler için bir gaf yapmıştı....bir daha televizyona çıkamadı...
  • sana oyle geliyo uzaktan. sen o okulun yanına bile yaklasmazsın. 4 sene hava harp okulu 2 sene ucus okulu 1 sene av bomb okulu sonra coluk cocuk okulu yok desin... alaylı desin. bi hakem eskisi reyting yapacak diye acınla eglensin kafa bulsun sonrada alıngalık yapıyonuz desinler şaka gibi.
  • baskasının acısıyla espri olmaz.
  • Havaciluk ülkemuzde oğretmek ve oğrenmekle alakali değildur, yani okuli yoktur. Alayli deyiler oğa. Bizum Temel havaciluğu biluyi deyisun ama yoneticiliğude biliyumi ne dersun. Bence o başka şeyler da biluyi.

Turkcell Süper Lig’in 24. haftasının kapanış karşılaşması olan Trabzonspor-Galatasaray maçını yorumlarken Trabzonlu taraftarların 61. dakikada yaptıkları balon şovu Toroğlu farklı bir üslupla değerlendirdi.

Trabzon taraftarları 61. dakikada sahaya balonlar atmış ve Trabzon’un plakası olan 61’e göndermede bulunmuştu. Erman Toroğlu ise bu durumu; “Balonlar THY’nin Hollanda’da düşen uçağı gibi sahaya indi, altımetresi mi arızalıydı yoksa” şeklinde değerlendirdi.

İzleyenleri üzen bu yorum, ‘Erman Toroğlu bu kazayı ciddiye almadı mı’ sorusunu akıllara getirdi.

ERMAN TOROĞLU'NDAN KAZA GAFI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 15 yıl önce
dikkatsiz konuşmuş tek sorun bu. zaten dikkatli konuşan biri değil. kayıplarımıza üzgünüm ben de sizler gibi... yolcu arkadaşa geçmiş olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erman hoca düşen uçakla dalga geçmedi arkadaşlar...İzlediniz mi ki yorum yazıyorsunuz..Ahmet bey acil şifalar...Çok büyük geçmiş olsun.Yasınızı hepimiz paylaşıyoruz inanın...Tuhaf bu insanlar rumuzlu arkadaş kimsen,n bişeyi zorla okuduğu filanda yok..sadece yorumlar huzur vermiyor..SAYGILAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sıkıldıysan okuma :)) sanki biri zorla okutuyor :) ve Ahmet bey çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben o uçakataki yolcuyum kaza sayesinde bu siteyi öğrendim.ben erman hocaya şunu söylemek istiyorum.ben orada o ekibin nekadar kutsal olduğunu yine thy,hostesi perihan hanım sayesinde öğrendim.onun orada arkadaşları için çabalayışı ve aynı zamanda bizi uçağı bir an önce terketmemiz konusunda sesiyle ,çığlıklarıyla cesaret vermesi ve yaralı olmasına rağmen yardım ekipleri gelene kadar ümidini yitirmeden arkadaşlarını kurtarması takdire şayandı.bu uçaktaki tüm hostesleri ve kaptanları ölene kadar unutmıcam.onlar sayesinde hayattayım.thy yi böyle personelleri olduğu için tebrik ederim.buda erman hocaya ders olsun. biz hala yastayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
abartmayınnnnnnnnn.sıkıldım artık bu yorumlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım ben bir pilot olarak rahmetli ekibimizin ve yolcularımızn böyle bir durumda ailelerinin acısının ne kadar taze olduğunu görebiliyorum.O uçakta hayatını kaybeden kişiler senin akraban yada yakının olsaydı acaba yine bu duruma böyle bakabilecekmiydin.Sen eşini kaybetmişsin bir altimetre arızası yüzünden başka bir adam televizyonda acaba bu balonunda altimetresi bozukmuydu diye sorup dalga geçiyor.Baktığın pencereden göründüğü kadar basit değil .Kazada can kaybının az olması o kazada yüreklere düşen yangını azaltmaz.Herkes kendi yangınını yaşarken başkasının körükle alevi hareketlendirip bir o kadar daha geride kalanların canını yakmasına hakkı yok. Buda benim pencerem.Nasıl seninki kadar basit ve komik değilmiş değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir zamanlar da güner ümit diye bir sunucu vardı... bir programında aleviler için bir gaf yapmıştı....bir daha televizyona çıkamadı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sana oyle geliyo uzaktan. sen o okulun yanına bile yaklasmazsın. 4 sene hava harp okulu 2 sene ucus okulu 1 sene av bomb okulu sonra coluk cocuk okulu yok desin... alaylı desin. bi hakem eskisi reyting yapacak diye acınla eglensin kafa bulsun sonrada alıngalık yapıyonuz desinler şaka gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
baskasının acısıyla espri olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havaciluk ülkemuzde oğretmek ve oğrenmekle alakali değildur, yani okuli yoktur. Alayli deyiler oğa. Bizum Temel havaciluğu biluyi deyisun ama yoneticiliğude biliyumi ne dersun. Bence o başka şeyler da biluyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000