15 Kasım 2017, Çarşamba 19:17:49

Erkek kabin memurundan seksi dans! Güvenlik anonsunu böyle gösterdi

Amerikalı low cost havayolu şrketi Southwest Airlines'ın Las Vegas uçuşunda erkek kabin memurunun güvenlik anonsu sırasında yaptığı dans ilgiyle izlendi.
  • S a p i k
  • Süper olmuş. "Biraz da eğlence katmış." Böylece Uçuş emniyetinin zorunlu kıldığı ve artık pek bi kimsenin izlemediği bilgilendirmeyi, yolcunun beynine kazımış. Böyle yerinde kültürüne uygun, sıradışı harika çıkışlar yapabilen insanlara herzaman saygı duyarım.
  • Sapiklik sapkinlik bunlarin hepsi.. bu nedir? o ucakta olsam kemiklerini kirardim bu soytarinin. aile var coluk cocuk var. insallah boyle seyler olmaz burda yoksa kan govdeyi goturur. Dayanamazdim sahsen kafasini parcalayana kadar kabinin duvarlarina vurup atacaksin bu ahlaksiz insanlari ucaktan.
  • Hadi gericiler ensar vakfını unutup bu ahlaksızlık falan diye yazsanıza
  • Sahane valla cok hosuma gitti.
  • Crm sadece ekip içi değildir toplum egitimi birlikteliğidir o yolcu zaten acil bir anda artık ne yapacagını biliyordur onun icin biniyorsun uçağa 400 sene ileri gidiyorsun ülkede gülünecek hicbirseyimiz kalmadığı icin zaten garip geliyor halka bu davranış zaten bizim insanımız herşeyi o kadar iyi biliyorki demo ne kıcımla yaparım seviyesindeler onlar bizi kurtaracak seviyedeler ucakmı zaten ben eve calışmaya gidiyorum uçakta yaşarım modunda oldukları icin ve çok ciddi olan toplumumuz empatinin ne olduğunu unutan demo yaparken elinden teli düşürmeyen herşeyin uzmanı bir toplumuzki adamı eleştiriyoruz bravo devam böyle
  • yuzyil sonra bizim gelecegimiz nokta.. biz derken kadikoy vapurundan inen uçakta karisini open ve izmiriler.. haa ötekiler ne yapar, kendi ülkelerinde takılırlar..
  • İsine eğlence katmış,insanların gerildiği o anlarda insanları kendince eglendirmesi garip ama güzel...
  • Dünyada 7 milyar insan yaşar. Bunun 6 milyardan fazlası, tüm dünyayı kendi toplum değerlerine göre yargılar, doğruları yanlışları sadece kendi yaşadığı, 30-40 bilemedin 70 milyona göre oluşturur. Geri kalan 6 milyar külliyen yanlıştır. Ya ahlaksızdır, ya günahkardır, ya ötekidir. Bilmez ki 6 milyar insan da ona yanlış der. Ama o aldırmaz, çünkü ona göre doğru sadece kendisidir. Buradaki yorumlar da ona göredir. Herkes kendi toplumuna göre öbürünü yargılar ve kendisine ters geleni kınar ayıplar. Demez ki o toplumda insanlar böyle mutlu diye. Çünkü hayatın amacının mutluluk olduğunu kavrayamamıştır. Ne güzel böyle insanlara, kalıpları yargıları bi kenara bırakmışlar, sadece eğleniyorlar. Çok ta ciddi olmaya gerek yok, uçak sağ salim, emniyetle A noktasından B noktasına gidiyorsa
  • İnsanlar robot değil. Herkesin gülmeye ihtiyacı var. Beğenin ya da beğenmeyin, yalnız şunu farkedin ki videoda sürekli bir gülme sesi var, ve bu bizim sit-com dizilerimiz gibi efekt değil. İnsanlar gülüyor ve mutlu. Ahlaksızlık, escinsellik, saygısızlık, gevşeklik olarak değerlendirmiyor. İnsanlar gülüyor eğleniyor. Biz de ciddi anonslar var da insanlar sanki dinliyor mu. Herkes instagramda facebookta WhatsAppta. Burada insanlar safety demoda. Evet size kültür olarak ters gelebilir, alışılmışın dışında, homofobiklere iğrenç gelebilir. Ama insanlar gülüyor eğleniyor. Hayat 65 bilemedin 75 sene, neyin derdideyiz ki, yok atılmalı bilmemne. Bizim ülkemizde yok böyle şeyler rahat olun. Ha başka ülkede var, orada da insanların böyle sıkıntıları yok eğleniyor, hiç derdiniz yokmuş gibi bi de onların eglencesini dert etmeyin kendinize.

Amerikalı low cost havayolu şrketi Southwest Airlines'ın Las Vegas uçuşunda erkek kabin memurunun güvenlik anonsu sırasında yaptığı dans ilgiyle izlendi.

Dallas'tan havalanan Southwest Havayolları'nın Dallas-Las Vegas uçuşunda yaşananlar sosyal medyada fenomen oldu.

Southwest Havayolları'nın Nicholas Demore isimli erkek kabin memuru, güvenlik anonsunda yolculara işaretler ile acil durum prosüdürlerini göstermeye başladı. Demore, seksi dans gösterisi eşliğinde sunduğu güvenlik anonsunun sosyal medyada paylaşılmasıyla bir anda fenomen haline geldi.

O anları kaydeden Samantha Lynch Kintner isimli yolcu, çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

İşte uçak içindeki eğlenceli anlar;

Erkek kabin memurundan seksi dans! Güvenlik anonsunu böyle gösterdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

S ~ 6 yıl önce
S a p i k

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 6 yıl önce
Süper olmuş. "Biraz da eğlence katmış." Böylece Uçuş emniyetinin zorunlu kıldığı ve artık pek bi kimsenin izlemediği bilgilendirmeyi, yolcunun beynine kazımış. Böyle yerinde kültürüne uygun, sıradışı harika çıkışlar yapabilen insanlara herzaman saygı duyarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan akrep ~ 6 yıl önce
Sapiklik sapkinlik bunlarin hepsi.. bu nedir? o ucakta olsam kemiklerini kirardim bu soytarinin. aile var coluk cocuk var. insallah boyle seyler olmaz burda yoksa kan govdeyi goturur. Dayanamazdim sahsen kafasini parcalayana kadar kabinin duvarlarina vurup atacaksin bu ahlaksiz insanlari ucaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 6 yıl önce
Rümuz olarak " Uçan Akrep " kullanman senin nasıl bir ruh hali içinde bulunduğunu anlatıyor zaten. Adamakıllı saçmalamışsın. Bence sen en kısa sürede bir psikolojik tedavi almalısın. Hayatın boyunca da uçağa binmemelisin.
lale ~ 6 yıl önce
lalegul,bu ne kin ofke la,o kadar ahlak dusgunusun, hergun kiyafet yarismasi diye orasini burasini actiran yapimcilara soyle bu lafi....rahat ol sampiyon...adamlar km ce otede...zaten senin gibi delikanli abileri,barindirmaz orasi,bagcilarda takil sen
Cobretti ~ 6 yıl önce
Senin kafani cok vurdular galiba ucakta,gayet iyi biliyosun
Gear R ~ 6 yıl önce
Hadi gericiler ensar vakfını unutup bu ahlaksızlık falan diye yazsanıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 6 yıl önce
Sahane valla cok hosuma gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No comment ~ 6 yıl önce
Crm sadece ekip içi değildir toplum egitimi birlikteliğidir o yolcu zaten acil bir anda artık ne yapacagını biliyordur onun icin biniyorsun uçağa 400 sene ileri gidiyorsun ülkede gülünecek hicbirseyimiz kalmadığı icin zaten garip geliyor halka bu davranış zaten bizim insanımız herşeyi o kadar iyi biliyorki demo ne kıcımla yaparım seviyesindeler onlar bizi kurtaracak seviyedeler ucakmı zaten ben eve calışmaya gidiyorum uçakta yaşarım modunda oldukları icin ve çok ciddi olan toplumumuz empatinin ne olduğunu unutan demo yaparken elinden teli düşürmeyen herşeyin uzmanı bir toplumuzki adamı eleştiriyoruz bravo devam böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bodrum ucagi ~ 6 yıl önce
yuzyil sonra bizim gelecegimiz nokta.. biz derken kadikoy vapurundan inen uçakta karisini open ve izmiriler.. haa ötekiler ne yapar, kendi ülkelerinde takılırlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 6 yıl önce
İsine eğlence katmış,insanların gerildiği o anlarda insanları kendince eglendirmesi garip ama güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar yorumlar ~ 6 yıl önce
Dünyada 7 milyar insan yaşar. Bunun 6 milyardan fazlası, tüm dünyayı kendi toplum değerlerine göre yargılar, doğruları yanlışları sadece kendi yaşadığı, 30-40 bilemedin 70 milyona göre oluşturur. Geri kalan 6 milyar külliyen yanlıştır. Ya ahlaksızdır, ya günahkardır, ya ötekidir. Bilmez ki 6 milyar insan da ona yanlış der. Ama o aldırmaz, çünkü ona göre doğru sadece kendisidir. Buradaki yorumlar da ona göredir. Herkes kendi toplumuna göre öbürünü yargılar ve kendisine ters geleni kınar ayıplar. Demez ki o toplumda insanlar böyle mutlu diye. Çünkü hayatın amacının mutluluk olduğunu kavrayamamıştır. Ne güzel böyle insanlara, kalıpları yargıları bi kenara bırakmışlar, sadece eğleniyorlar. Çok ta ciddi olmaya gerek yok, uçak sağ salim, emniyetle A noktasından B noktasına gidiyorsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzel ~ 6 yıl önce
yorumunuzu cok begendim.
A320 ~ 6 yıl önce
İnsanlar robot değil. Herkesin gülmeye ihtiyacı var. Beğenin ya da beğenmeyin, yalnız şunu farkedin ki videoda sürekli bir gülme sesi var, ve bu bizim sit-com dizilerimiz gibi efekt değil. İnsanlar gülüyor ve mutlu. Ahlaksızlık, escinsellik, saygısızlık, gevşeklik olarak değerlendirmiyor. İnsanlar gülüyor eğleniyor. Biz de ciddi anonslar var da insanlar sanki dinliyor mu. Herkes instagramda facebookta WhatsAppta. Burada insanlar safety demoda. Evet size kültür olarak ters gelebilir, alışılmışın dışında, homofobiklere iğrenç gelebilir. Ama insanlar gülüyor eğleniyor. Hayat 65 bilemedin 75 sene, neyin derdideyiz ki, yok atılmalı bilmemne. Bizim ülkemizde yok böyle şeyler rahat olun. Ha başka ülkede var, orada da insanların böyle sıkıntıları yok eğleniyor, hiç derdiniz yokmuş gibi bi de onların eglencesini dert etmeyin kendinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000