20 Haziran 2018, Çarşamba 12:02:31

Erdoğan'ın uçağı 'Yeni Havalimanı'na kaçta inecek?

29 Ekim 2018'e resmen açılması planlanan havalimanına ilk uçuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da içinde bulunacağı uçakla yarın gerçekleştirilecek. Peki, tarihi uçuşun programı nasıl olacak? Ayrıntılara AirportHaber ulaştı.
  • Ülkemiz burada bazı yalakaların yazdığı gibi sözde gelişmiş, zenginleşmiş ise, niye asgari ücret 1600 tl ve gelire göre dünyada en pahalı araba, benzin, dogalgaz, elektrik, et, pasaport, dolaylı vergiler burada? Neden adalet yok, suç patlama yapmış, döviz, faiz fırlamış, ekonomi bitik halde, işsizlik oranı yüzde yirmiden fazla, ithalatta rekor kırılıyor, vatandaş tarihte olmadığı kadar çok borçlandırılıyor? Neden hayvancılık ve tarımda rezalet haldeyiz? Soğan fiyatı niçin aldı başını gitti? Göçü önlemeyip, ülke nüfusunun çeyreğini ve yatırımın çoğunu bir bölge ve şehirde toplamak takdir edilecek birşey mi? Bunlara cevap verin, verebilirseniz tabii...
  • 14 yıl da harcanmış..iktidarlarının öncesindeki tüm Türkiye Cumhuriyeti hükumetleri dönemlerinde harcanan toplam paranın 2 katından fazla..bu paraya 3.havalimani,köprüler gibi yap islet-devret projeleri dahil degil..nereye harcandı bu milletin parası..
  • ÇATLASANIZDA PATLASANIZDA BURDA KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPIP GERÇEKTE TROLL OLSANIZDA REİS GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYO HEPİNİZİ SANDIĞA GÖMMEYE GELİYOR
  • Yaşasın Berlin New Airport. Almanlara laf yok. Bizde is bitirenlere eleştiri var öyle mi?
  • Biz de burada yorum köselerini doldururuz.
  • İşte vıdı vıdı konuşanlar konuşur...ak parti yapar. Yahu TC'nin hangi evresinde böyle gelişme gördünüz? Hangi döneminde? Çok uzağa gitmeyin uçuşlara bakın, her yere uçak gidiyor yahu....nankörlük edin durun anca!
  • Yavaş gel bazılarının yüreğine inecek
  • Milletin parasıyla alınan uçaklar AKP mitinglerine git ondan sora çık hak hukuk de ..zerre hakkim varsa helal etmiyorum ..o uçaklar devlet işlerin içi alınmış ..AKP için degil.. Yazıklar olsun bu milletin hakkını yiyene
  • İşte Türkiye işte Başkan
  • Ilk inen olmak için acele etmesi normal. 24 hazirandan sonra thy tarifeli seferlerler BC class uçacak nasil olsa.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar tüm hızlıyla sürüyor. 29 Ekim 2018'e resmen açılması planlanan havalimanına ilk uçuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da içinde bulunacağı uçakla yarın gerçekleştirilecek. Peki, tarihi uçuşun programı nasıl olacak? Ayrıntılara AirportHaber ulaştı.

Cumhuriyetimizin ilanının 95'inci yıldönümü olan 29 Ekim 2018’de resmen açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken havalimanın ilk konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak.

Kalibrasyon uçağıyla son testleri yapılan pistin hazır hale getirildiği öğrenilirken yeni havalimanına ilk inen  ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak olacak. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın 17:00'da başlaması planlanan Gaziantep'te gerçekleştireceği miting sonrasında İstanbul'a hareket edeceği öğrenildi. 

TARİHİ UÇUŞ GAZİANTEP'TEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Mitinglerine TC-ANA kuyruk tescilli A319 tipi VIP uçakla katılan Erdoğan'ın Gaziantep mitingine de bu uçakla gideceği ve İstanbul Yeni Havalimanı'na da TC-ANA uçuş yapacağı kesinleşti. İstanbul Yeni Havalimanı'na gelecek uçağın 20:15 sularında inişinin planlandığı belirtildi.

Öte yandan tarihi uçuşun Cumhurbaşkanlığı akreditasyon kartı sahibi basın mensupları tarafından takip edileceği, diğer basın mensuplarının takibi konusunda ise henüz bir karar alınmadığı öğrenildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

Erdoğan'ın uçağı 'Yeni Havalimanı'na kaçta inecek?

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Cümle yalaka dalkavuklara... ~ 6 yıl önce
Ülkemiz burada bazı yalakaların yazdığı gibi sözde gelişmiş, zenginleşmiş ise, niye asgari ücret 1600 tl ve gelire göre dünyada en pahalı araba, benzin, dogalgaz, elektrik, et, pasaport, dolaylı vergiler burada? Neden adalet yok, suç patlama yapmış, döviz, faiz fırlamış, ekonomi bitik halde, işsizlik oranı yüzde yirmiden fazla, ithalatta rekor kırılıyor, vatandaş tarihte olmadığı kadar çok borçlandırılıyor? Neden hayvancılık ve tarımda rezalet haldeyiz? Soğan fiyatı niçin aldı başını gitti? Göçü önlemeyip, ülke nüfusunun çeyreğini ve yatırımın çoğunu bir bölge ve şehirde toplamak takdir edilecek birşey mi? Bunlara cevap verin, verebilirseniz tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2TrilyonDolar ~ 6 yıl önce
14 yıl da harcanmış..iktidarlarının öncesindeki tüm Türkiye Cumhuriyeti hükumetleri dönemlerinde harcanan toplam paranın 2 katından fazla..bu paraya 3.havalimani,köprüler gibi yap islet-devret projeleri dahil degil..nereye harcandı bu milletin parası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RTE ~ 6 yıl önce
ÇATLASANIZDA PATLASANIZDA BURDA KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPIP GERÇEKTE TROLL OLSANIZDA REİS GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYO HEPİNİZİ SANDIĞA GÖMMEYE GELİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav ~ 6 yıl önce
yav he he :)
Kamil ~ 6 yıl önce
Kardeşim bunların Pazartesi sabahında neler hissedeceklerini düşünmek bile içimin yağlarını eritiyor.
yavas gelsin ~ 6 yıl önce
hortumunuz kesilince acliktan agziniz kokacak ise yaramaz parazitler:)
He canim he ~ 6 yıl önce
Izmirde ince vardı bugün. 2.5 milyon kisiye seslendi. Senin reis yenikapıda toplama 200bin kişi bulamadı. 24 haziranda bay bay.
Brandenburg ~ 6 yıl önce
Yaşasın Berlin New Airport. Almanlara laf yok. Bizde is bitirenlere eleştiri var öyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O projeleri bitirir uçağını da indirir ~ 6 yıl önce
Biz de burada yorum köselerini doldururuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siz konuşursunuz ~ 6 yıl önce
İşte vıdı vıdı konuşanlar konuşur...ak parti yapar. Yahu TC'nin hangi evresinde böyle gelişme gördünüz? Hangi döneminde? Çok uzağa gitmeyin uçuşlara bakın, her yere uçak gidiyor yahu....nankörlük edin durun anca!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 6 yıl önce
Tek yola Havalimanla olmuyor. Türkiyenin ekonomisi nerde hani ? Inflayson aldı başını gidiyor döviz desen firlamis, işsizlik oranı gittikçe çıkıyor. Eee yollar havaalanı mi doyurucak. Ne geri kalmış milletinsiniz
... ~ 6 yıl önce
Dostum torpille bir yerlere sef yapilmissin ve bu sebeple savunuyorsun dye dusunuyorum.. tek istegim cebinde pasaport var mi ve o pasaportla kac ulkeye vizesiz gidip kur farkindan paran erimeden keyifle bir hafta kalabiliyorsun? Gelismis ulke nasil olur lutfen bir arastir.
Gerinkafalı İstemeyenler ~ 6 yıl önce
Senin dediğin gibi diye ülke de hiçbirşey yapılmasın mı böyle hizmetler yapılacak altyapı olacak ki üretim artsın daha çok girdisi olsun insanımızın işleri kolaylaşsın. Ve merak etmeyin heryere gidebilen gezebilen parası olan insanımız var. Daha fazlası da olur inşallah . Yeter artık sizin gibi hiç birşeyi istemeyen geri kafalar da mantıklı seyler konuşsun her lafınız istemiyoruz üzerine .
Aman kaptan ~ 6 yıl önce
Yavaş gel bazılarının yüreğine inecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Milletin parasıyla alınan uçaklar AKP mitinglerine git ondan sora çık hak hukuk de ..zerre hakkim varsa helal etmiyorum ..o uçaklar devlet işlerin içi alınmış ..AKP için degil.. Yazıklar olsun bu milletin hakkını yiyene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 6 yıl önce
İşte Türkiye işte Başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prof ~ 6 yıl önce
Hangi başkan....
Haklisın ~ 6 yıl önce
Ilk inen olmak için acele etmesi normal. 24 hazirandan sonra thy tarifeli seferlerler BC class uçacak nasil olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000