24 Temmuz 2021, Cumartesi 08:56:23

Erdoğan'ın helikopteri hava muhalefetine takıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan helikopter Artvin Arhavi'den havalanmasının ardından şiddetli yağış nedeniyle Rize Limanı'na inmek zorunda kaldı.
  • Ne diyeyim geçmiş olsun bile diyemiyorum, geleceğe dair ümidim kalmadı bitirdiniz bizi bitirdiniz, yalandan müslümanlıkla insanları din ile kandırmaya çalıştınız. Ne zaman sıkışsanız ya gaz çıkardınız ya cami açtınız ama camilerin içini dolduramadınız. İnsanlık için gelecek için şunu yaptım diyemediniz. sizlere zamanında verdiğim oy için vicdan azabı içindeyim. Tövbe ediyorum Rabbime.
  • Yerli ve milli helikopter olsaydı bir şey olmazdı yağmur şu bu vız gelirdi evelallah...
  • Allah’ın varlığını hatırlamıştır belki de…

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan helikopter Artvin Arhavi'den havalanmasının ardından şiddetli yağış nedeniyle Rize Limanı'na inmek zorunda kaldı. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra karayolu ile Trabzon'a geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Arhavi ilçesindeki incelemelerinin ardından Rize'nin Madenli ve Büyükköy beldelerine gitmek üzere helikopterle havalandı.

Sağanağın etkisini artırması üzerine Erdoğan'ı taşıyan helikopter, Büyükköy beldesine iniş gerçekleştiremedi.

Erdoğan helikopterle Trabzon Havalimanı'na doğru yola çıktı. Ancak hava muhalefeti nedeniyle helikopter Rize Limanı'na inmek zorunda kaldı.

Erdoğan'ın helikopteri hava muhalefetine takıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

TGS ~ 3 yıl önce
Ne diyeyim geçmiş olsun bile diyemiyorum, geleceğe dair ümidim kalmadı bitirdiniz bizi bitirdiniz, yalandan müslümanlıkla insanları din ile kandırmaya çalıştınız. Ne zaman sıkışsanız ya gaz çıkardınız ya cami açtınız ama camilerin içini dolduramadınız. İnsanlık için gelecek için şunu yaptım diyemediniz. sizlere zamanında verdiğim oy için vicdan azabı içindeyim. Tövbe ediyorum Rabbime.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helikopter ~ 3 yıl önce
Yerli ve milli helikopter olsaydı bir şey olmazdı yağmur şu bu vız gelirdi evelallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki… ~ 3 yıl önce
Allah’ın varlığını hatırlamıştır belki de…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belki yazana ~ 3 yıl önce
Haramı,helali bilmeyenler,haksızlık, adaletsizlik,torpil, hemşehricilik,yandaşçılık, liyakatsizlik yapanlar, vatandaşını 40 sene ağır borca sokan,alım gücünü düştükçe düşüren,herşeye hergün zam yapan,mütevazi yaşamayan, gösterişe,lükse,betona,yandaşa, araplara ona buna para saçanlar,çoluk çocuk aile boyu malı götürenler,onca şaibeye karşı hesap veremeyenler,ülkeyi heryerden göçmen cennetine çevirip geleceğimizi ekonomik,ticari,sosyal her bakımdan mahvedenler ve daha birçok haltı yiyenler yüce Allah'ın varlığını ne hatırlarlar ne de ona inanırlar...
## ~ 3 yıl önce
Hani milletin degilmiydi bunlar...pardon o katarin guys hediye ettigi ucakti..Milletin olan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000