09 Aralık 2022, Cuma 14:28:12

Erdoğan'dan ABD'ye F-16 Tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen TRT World Forum'da açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin terör hedeflerine yönelik operasyonlarına değinen Erdoğan, ABD'ye ise F-16'lar konusunda sert tepki gösterdi.
  • Krizinden sağlam çıkamadıysanız sizin yanlış dış politikanızdan kaynaklıdır. Gaza gelip S400 aldın yüksek irtifa hava savunma sistemi diye. Şimdi hangara koydun atıl duruyorlar. Ee ozaman neden ABD e resti çekip aldın S400 leri ve F35 den çıkarılmamıza sebep oldun? Yanlış dış politikalarınız önce ekonomiyi bitirdi, devam ederseniz ülkeyi bitirecek!
  • F 35 varken F 16 bile alamamak harika bir şey olmalı.
  • Hem para verip F35 satmadılar, arkasına bide gidip F16 için para mı ödedik.. Bunu nedir Allah aşkına?..
  • Biden'ı Türkiye'deki mal varlığını açıklamakla tehdit edelim. o zaman kesin F35 leri bile verir....
  • Abd ülkemiz aleyhine ne varsa yapsın biz de hala onlardan medet umalım. Madem güçlenmiştik,herkes bizden çekiniyordu niye onlara tepki veremiyoruz,vize uygulamıyoruz,ilişkileri dondurmuyoruz? Biz onların aleyhine bir şey yapsak bize gün yüzü göstermezler ama!!!
  • Fazla konuşmaya değmez neyse onu yap, artık ciddiye alınmaz hale geliyoruz.
  • Bir dünya liderine bunlar yapılır mı? Çok ayıp ettin ABD, o kadar emir kulluğunu yaptık vaktiyle.
  • Devri gevmis F16 ya dustunuz ve onu bile alamiyorsunuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen TRT World Forum'da açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin terör hedeflerine yönelik operasyonlarına değinen Erdoğan, ABD'ye ise F-16'lar konusunda sert tepki gösterdi.

"NATO'DA BERABER OLDUĞUMUZ ÜLKE TERÖR ÖRGÜTLERİNE YARDIM YAPIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı; "Binlerce TIR silah, mühimmat, araç, gereç, ülkemin güneyinde Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine gönderilmiştir. Bunu gönderen ülke bakıyorsunuz NATO'da beraber olduğumuz ülke. NATO'da beraberiz de bu terör örgütlerine bunca silah, mühimmat, araç gereci nasıl gönderirsin? Yok diyor böyle bir şey.

"TÜRKİYE'YE BUNLARI ANLATAMAZSINIZ"

Bütün video yayınlarının hepsini kendilerine gösterdik, gösteriyoruz. Türkiye'ye bunları anlatamazsınız. Çünkü biz her zaman haktan, hakikatten yana, gerçekten yana olduk. Bu teröristlerle verdiğimiz mücadelede bize kalkıp kimse hesap soramaz.

"HAREKATLARI YÜRÜTECEK KARARLILIĞA SAHİP OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERDİK"

DEAŞ'a karşı en ağır darbeyi biz vurduk. Benim diyen ülkeler acaba DEAŞ'la herhangi bir mücadele veriyor mu? Hayır. Bunlarla mücadeleyi veren ülke biziz. Sınırlarımızın güvenliği için başlattığımız harekatları yürütecek kararlılığıa sahip olduğumuzu herkese gösterdik.

"YUNAN ADALARINI SİLAHLARLA DONATIYORSUN..."

Ege'de ve Akdeniz'de Yunanistan'ı hesapsızca destekleyerek, mütecaviz ve provokatif girişimlerine cesaret verenlere eyvallah etmedik, etmeyeceğiz. NATO'da beraberiz ama Yunanistan'ın adalarını silahlarla, uçaklarla donatıyorsun, biz hala F-16 meselesini parasını verdiğimiz halde sizinle çözemedik."

Erdoğan'dan ABD'ye F-16 Tepkisi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

F35 ~ 1 yıl önce
Krizinden sağlam çıkamadıysanız sizin yanlış dış politikanızdan kaynaklıdır. Gaza gelip S400 aldın yüksek irtifa hava savunma sistemi diye. Şimdi hangara koydun atıl duruyorlar. Ee ozaman neden ABD e resti çekip aldın S400 leri ve F35 den çıkarılmamıza sebep oldun? Yanlış dış politikalarınız önce ekonomiyi bitirdi, devam ederseniz ülkeyi bitirecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaf ~ 1 yıl önce
F 35 varken F 16 bile alamamak harika bir şey olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 1 yıl önce
Hem para verip F35 satmadılar, arkasına bide gidip F16 için para mı ödedik.. Bunu nedir Allah aşkına?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mnr ~ 1 yıl önce
F35 için ödeme yaptık ama vermediler isterseniz onun yerine size F16 verelim diye sufle verdiler. Biz de olur diye atladık. Şimdi onu da temsilciler meclisi vermemizi istemiyor diyorlar. E bari paramizi geri verin diyoruz. Alınan para geri verilmez diyorlar. Aşağı yukarı böyle.
Bence şöyle yapalım ~ 1 yıl önce
Biden'ı Türkiye'deki mal varlığını açıklamakla tehdit edelim. o zaman kesin F35 leri bile verir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tepki??? ~ 1 yıl önce
Abd ülkemiz aleyhine ne varsa yapsın biz de hala onlardan medet umalım. Madem güçlenmiştik,herkes bizden çekiniyordu niye onlara tepki veremiyoruz,vize uygulamıyoruz,ilişkileri dondurmuyoruz? Biz onların aleyhine bir şey yapsak bize gün yüzü göstermezler ama!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üstat ~ 1 yıl önce
Fazla konuşmaya değmez neyse onu yap, artık ciddiye alınmaz hale geliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 1 yıl önce
Bir dünya liderine bunlar yapılır mı? Çok ayıp ettin ABD, o kadar emir kulluğunu yaptık vaktiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yzik ~ 1 yıl önce
Devri gevmis F16 ya dustunuz ve onu bile alamiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000